Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
Eşimin tinder hesabı var ve bazı kızlarla mesajlaşmalarını yakadım?
Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?
bazı erkekler evlenmekten korkar, özgürlüğünün elinden alındığını düşünür. aslına baksan yalnızken de bir halt yediği yoktur ama özgür olmak güven verir. evlenince birde karısı çok kıskanç ve kısıtlayıcıysa bunalır. baskalarıyla onusur. eşini bilmem ama bence boş muhabbet ediyor o kızlarla. eğer ayrılmayı düşünmüyorsan akıllı adımlar atmalısın. onu boğmadan haklı tepkini ortaya koymalısın. ona paşmanlık yasatmalısın. ama bağlarınızı koparmadan.
Evlenmeyi isteyen, beni baskılayan oydu. Ben sevgili olarak da çok güzel devam ediyordum. Niyetim hiçbir zaman özgürlük kısıtlamak değildi. Şifrelerini bilmem, telefonunu kurcalamam. Benim kontrolümde beni aldatmayacaksa zaten bir anlamı yok. Önemli olan her konuda imkanı varken bana sadık olması. Böyle düşünüyordum. Hata etmişim. salaklık etmişim. O kocalarını darlayan, kıskanan kadınlar çok haklıymış.
Boş muhabbet edip etmediğini hiç bilemeyeceğim. Çünkü sonuca ermedi. Ben hemen ona sorunca silip hesabını kapatmış. Ama yüksek ihtimal devamı gelecekti boş olduğunu sanmıyorum.
Ona pişmanlık yaşatacak adımlar ne karar veremiyorum. Bunun normal cevabı ne onu da bilmiyorum.
Beni kaybetmekten korksaydı bunu yapmazdı.
Güven tekrar yerine gelir mi? şu an onun sesini duymaya tahammülüm yok.
Sence bunun haklı tepkisi nedir ki?
Merhaba oncelikle cok uzuldum yasiycagin sorunlari ve psikolojik durumlari burdan anlatmam biraz zor ama yardimci olmak isterim. Cok sey yasamis bir adam olarak uzulmeni istemem, Ama durum hic ic acici degil, Istersen yardimci olmak isterim buraya pek acik acik yazamiycagim seyler var cunku, cok uzuldum bu arada bunlari hak etmiyosun
Bitirmelisin zor oldugunu biliyorum ama bitirmelisin
Onunla konuştunmu belki sana söyleyemediği cinsel istekleri var belki de senin kabul etmediğin bazı şeyler var bu sebeple arayışa girmiş olabilir... ama tabiki bu yaptığının haklı olduğunu göstermez
Araştırma yapma huzurun kaçmasın bu kadar basit zaten yüzde 90 can sıkıntısı ile oluyor böyle şeyler yeni evlilikle alakası yok cinsel dürtüler bu gibi eylemlere sürüklüyor insanı
Gerçekten araştırmak istememiştim. Ben onun şifrelerini bilmem, telefonunu karıştırmam. Kendi güvenlik alanımı oluşturmadım hiç. Ama sadece bir test sorusu sordum, cevabını bildiğim bir soru. Yalan söyledi. O beni araştırmaya sevketti. Yoksa keşke bilmeden devam etseydim. Şimdi ondan tiksiniyorum. Bakamıyorum bile yüzüne.
Bunun çaresi zaman bekliyeceksin illaki geçecek bu can sıkıntın tabi boş bekleme konuş eşinle seni sevdiğini göstersin ilgisini arttirsin bu aralar her evlilikte olan şeyler bunlar hemen hemen
Cevap
12Cevap
Üzülerek söylemeliyim ki güven duygusu bir kere kayboldun mu kazanılamıyor. Yapmam etmem dese bile illaki yapıyorlar. Her zaman paranoyak bir evlilik yaşayacağına sürdürmemelisin. Tabi ki senin kararın ancak hep şüpheci ve kafanda bir soru işareti olan bir evlilik istemezdim.
Bundan sonra her an, her saniye acabalarla geçecek diye düşünüyorum. Ben hep sorgusuz güvenmek istedim. O yüzden onun sınırlarını hiç daraltmadım, yapcak olan yapardı çünkü. Yapacak olan da yaptı gerçekten. Güven tekrar oluşan birşey mi? Yoksa böbreğimi kaybetmiş bir hasta gibi tek böbrekle yaşanabilir gibi birşey mi? Herhangi bir aksiyon alamıyorum şuanda, o kadar şoktayım.
Ona neden canının sıkıldığıni neden oraya yöneldiği ni ne aradığını sor ve bir istek vs gibi bir şey çıkarsa bunu acik acik konuşarak çözün. Konuşursanız çözersin.
Bekara boşa deme kolay diyerek söze başlıyor ve boşanmaya kadar gider bu iş diye düşünüyorum. Güven bitti mi her şey biter
Gerçekten öyle. En çok üzüldüğüm şey ona bir daha güvenemeyecek olmam. Elimden aldığı şey, çok değerliydi. Birine sorgusuz güvenmek çok güzel birşeydi. Ama artık su içmeye gitse, onun su içtiğini görmeden inanmayacağım. Bu da sanırım çıkmaz sokak. Bu böyle devam etse bile, lastiği patlamış araba gibi biryerde tökezleyeceğiz.
Vay vicdansız vay. Kim bilir kaçı ile buluşup kaçına çakmıştır? Önce yatağındakini doğurmak varken başkalarına niye giderler bu karektersizler. Çocuk yapma ve uzun bir süre de verme yatağı ayır.
Maalesef bazı erkekler mutlu bile olsalar
Arayış içinde oluyorlar kaçak et daha lezzetli zihniyeti var
Güven bir ilişkiyi sağlam tutan en önemli temellerden biri güven olmayan ilişkide karşılıklı yıpranırsınız bence eşini karşına alıp aklındakileri ona sormalısın
Bence senin değerini bilen birini bulmalısın erkeklerin karşısında kendinizi ezdirmeyin
Huylu huyunu degistirmemis. Ama sebebinede bakmak lazim neden yapiyor. Tek kisi olsa derimki asik oldu ama. cok kisi ise amac seks
hayırlı olsun... hemen bırak yoksa ömür boyu paranoyak olcan
1 yılda mı yapmış bunları
Yatağın ateşini çoğalt
Seni aldatmıştır o
Kafana takma erkeklerin çoğu böyle
oo bayağı boynuzlamış
Vay puşt bize karı bırakmadılar bunlar ya
Yazık olmuş sana gözü dışarda demek ki
Boşanmalısın. Herif bildiğin abazan
Ne oldu sonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?