Eşimin whatsapından kadın akrabama giden mesajlar?

Herkese merhaba 5 gün önce eşimin whatsapindan aramalar ve cinsel içerikli bir kaç mesaj gitmiş yakın akrabama. Bunu eşime sorduğumda asla kabul etmedi. Hem bilgisayarı hem telefonunda whatsap olduğunu başkasının kopyaladığını vb şeyler söyleyerek inkar etti. Ben durumu ispat edene kadar kesinlikle sendin dedim bir sürü ağır sözler söyledim çünkü çok ağır birsey karşı tarafa da izahını yapamayacağım türden çünkü numara eşimin numarası ve kendisi o saatler aralığında evde yoktu. Kısacası onu savunamiyorum bile. Böyle birsey mümkün mü bir başkası numarasını gerçekten kopyalamış olabilir mi veya ona farkettimeden bu mesajları atmış olabilir mi? Son zamanlarda başına buyruk çok fazla hareketi oldu arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi alkol, madde aldiginida düşünüyorum. Bu yüzden inanmıyorum güvenemiyorum kendisine. Çekip gitmek kolay ama ben bu olay çözülsün istiyorum sakın kalmaya çalışıyorum iki çocuğa sahibiz bir taraftan ama sürdürmem mümkün değil evliliği bu yaşanılan çok ağır geldi..

Eşimin whatsapından kadın akrabama giden mesajlar?