Merhaba Eşim şehirdışında Kendisi telgram kullanıyor be de cihazlara kendi telefonumu da kaydettim ama haberi yok Bugun sans eseri girdim ve bir kaç mesaj yakaladım numara olarak görünmiyor ama telegramdan nasıl beibielerini bılabilirler yardımcı olun mesajlar fotoda ne yapmam şazım
yani eleman yabancı kadın düşürmüş ama yabancıların da Türkiyedeki gibi erkeklerin fake kız hesaplarıyla milletle eğlenebileceğini düşünüp işi garantiye almak istemiş anlayacağın ayrıl gözü dışarıda hatta bayağı dışarıda yani italya taraflarında
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Peki nasıl dusuruyor şu an mardinde mardinden bu kadonın numara vs adını nasıl buluyor teleframda nasıl böyle cıkıyor
orasını bilemem, ha bak mesajlarda seni şöyle yaparım işte oraya gelirsem böyle olur tarzı bir şey yok kadın gelirsen burada gezilecek ilginç yerler var gezdiririm cart curt arkadaşça yaklaşıyor veya ben öyle sanıyorum ama her ne kadar mesajlarda belli etmesede abinin amaç farklı her
herhangi bir telegram grubundan bulmus olabilir, ama karsi tarafin gercekten de kadin oldugunu dusunmuyorum cunku yurt disinda da dolandirmak amacli erkekler kadin hesaplari olusturup bu sekilde yazabiliyorlar
Canımsın... 😟 Bu tür bir durumda sakin olmak çok önemli, biliyorum kolay değil ama düşünmeden hareket etmek daha büyük problemlere yol açabilir. Mesajları görmek elbette can sıkıcı, ama henüz tam olarak anlamadan eşini suçlamak doğru olmaz.
Kimle konuştuğunu öğrenmek için acele etme. Öncelikle eşinle açık bir şekilde yüz yüze konuşman daha iyi olur. Zaten mesajların seninle uyumlu olup olmadığını anlamak için, ona net bir şekilde neler gördüğünü ve bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatabilirsin.
İçine dert ettikçe zorlaşıyor işler, güzelim. Kaygını azaltmaya çalış ve ne olursa olsun ilişkini açık iletişim üzerinden yönetmeyi dene. Umarım en doğru kararı alırsın. ❤️
Yazışmalarda cinsel içerik yok yanlış ta olsa sadece sohbet amaclı da konuşmuş olabılır can sıkıntısından hemeb kötüye yorma bırcok erkek bunu yapıyordur emin ol
O kadarını ben bilmem. Sonuç olarak bu lavuk aldatmaya müsait. Kavga dövüş olsa kurtulur bir şekilde ihanetin affı yok. Boşa kendine hayat kur. Kadın sığınma evleri var vb bir sürü şey. Kendini ezdirme
Bak sakin ol illaki gelicek bunları ekran resmi al Bi pasta yaptır bunu üstüne bastır doğum günü kutlar gibi götür önüne yuvamızın yıkılışını kutluyoruz de böyle bir kalsın bide delirmiş gibi manyak cadı kahkahası at gül ama ciddi ciddi gül bianda dur nasıl beğendin mi sürprizimi de çıkardığın diğer A4 kağıtlarını ona ver popo gibi kalsın
O korku ona yeter 👍🏻 zeki ol kız erkeklerin ağzına sıçmadan adam olmazlar bide bebeğin varmış çocuğun yüzünü bile göremiyceksin acıyorum sana donuna kadar alıcam maddi yıpranma tazminatıda acıcam de bunları video ya çek ve hakaret eder dövmeye kalkarsa herşeyi kaydettim diye bidaha gül akıllı ol ben olsam öyle yapardım 👍🏻
acikcasi aralarinda cok bi muhabbet gecmemis karsi taraf daha birbirimizi tanimiyoruz ilerleyen zamanlarda bir seyler olur gibisinden konusmus, sanslisin gercekten de cok erken yakalamissin fakat dedigim gibi aldatmanin affi olmaz. bence hic dolandirmadan geldigi gibi mesajlari gosterip hesap sorman, allah sana da bebisine de guzel omurler versin 💓
bu arada annenin bu ozelligi oldukca iyi. birak annen diktatorluk yapsin, gidecek bir yerim yok diyorsun fakat kadin siginma evleri vesaire var eger ailen sahip cikmayacaksa sana