Eşimin mesajlarını yakaladım, yardım eder misiniz?

Merhaba. Bir süre önce evimize esimin patronu vasitasyıla bir hanımefendiyi misafir ettik. İş bulmak için bulundugumuz şehre gelmişti. Esasen patronun misafiri ama patron acil sebeplerle sehirdisinda olduğundan en yakın çalışanı olarak eşime onu misafir eder misiniz demiş. O da mecburen eve getirmişti. Hanımefendi ile sohbet muhabbet tanıştık, acıklı bir hikayesi vardı. Aldatılmış ve evini terk etmiş. İş bulmak için bizim sehrimize gelmişti. İki günlük misafirlikten sonra iş bulamadı memleketine gitti. Daha sonra tesadufen esimin bu hanıma bir gece saat 12'de attığı msjini gördüm. "Slm" yazıyordu ve mesaj cevaplanmamisti. Silinmemisti de. Sabah ona neden yazdığını sordum. Bir arkadas evlenecek kiz arıyor, aklima ona tanidigi var mi sormak geldi filan dedi. Eşime kızdım. Evli bir erkeğin gece o saatte mesaj atması kabul edilir değil, hos degil dedim. Ama eşimden farklı bir amaç niyet beklemedigimden bu konu kapandı gitti. Dün gece oğlum hasta olduğu için sık sık uyaniyordum. Saat 3 buçuktu, eşimin yanımda elinde telefonla uyuyakaldigini gördüm. Telefonun ışığı yanıyordu. "Mrb T... hanimmm" yazıyordu. Aynı kadına. Msji görünce şok oldum. Ve tlf elinden çekmeye çalıştım. Aniden uyandı ve tlf saklamaya çalışti. Bağırmaya başladım. Ama oğlum uyandi, ağlamaya başladı. Eşim de koşarak lavaboya gitti. Döndüğünde tlf istedim, verdi, ama mesaj silinmisti. Gozumle gördüm ne yapıyorsun sen dedim, bir şey yok ne gördün ki dedi, inkar etti. Susup arkasını dönüp uyumaya koyuldu. Sessizlige büründü. Iki gun icin memleketimize ailelerimizi ziyarete geldik misafirlikteyiz. Konuyu cok kurcalayamadim. Bu aksam da kendi ailesine yatiya gitti. Şu an kafam çok karışık. Sizce bir ihanet var mıdır. Varsa ben bu durumu kaldıramam. Bosanirim. Kadın da ona cvp veriyor belli ki, yoksa yazmazdi eşim. Evliligimde mutlu bir kadın da değilim. Anlasamiyoruz. Boşanma fikri hep kafamin bir köşesinde. Bu durum Son noktayı koyar mi?
Eşimin mesajlarını yakaladım, yardım eder misiniz?