İlk buluşmada pahalı yemek, tatlı yiyen kız?

Merhaba arkadaşlar.

24 yaşındayım lüks spor bir aracım var. Genel olarak hızlı flörtleri olan biriyim. Fakat bana aşırı ters geliyor ilk buluşmada kafeye giderim devamlı. Kafede ilk buluşmada tatlı + içeçek , yemek + içecek istyen kızlarla bir daha görüşmüyorum asla çünkü görgüsüz ve insanları kullanma peşinde olduklarını düşünüyorum ben olsam çekinirim bu kadar rahat olmaya. Gidip birde en pahalı şeylerden söylüyorlar :) Rahat ödeyebiliyor gözüküyorum evet allaha şükür ödüyorumda fakat bu onun beni kullanabilceği anlamına gelmiyor bir daha öyle kişilerle görüşmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 5 kızdan 1 i bu şekilde genelde. Sizin görüşleriniz nedir bu tarz kızlar hakkıdna?

yıllar evvel hoşlandığım bir kızı dışarı çıkarmıştım ve ilk durağımız bir restorant oldu, neyse yemekler yendi sohbet edilebilecek konular belirlendi ve hesabı istedik. hesap masaya geldiğinde klasik türk erkeği hareketi ile ödemekte ısrar ettim, fakat kızın tavrı aynen şu şekilde oldu "sen kimsin ki benim hesabımı ödeyeceksin?" bunu aynen böyle dillendirmese de gayet açık bir ifadesi vardı, bunun gerçekten de akıllı ve olgun bir davranış olduğunu şu anda daha iyi anlıyorum. çünkü iki kuruşluk yemek için kendi özgürlüğünü kısıtlayacak bir adım atmadı ve şu anda sevgili olmasak da karakterli bir arkadaş kazandım..
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten cimri biri deilse hesabı asla kıza ödetmez bir erkek ama nezaketen erkeğin ödeyeceği zaten bellidir niye bu kadar yüklenilir erkeğe ilk buluşmada?
Güncellemeler
+1 yıl
hayır konuşuyosun günde 50 liraya çalışıyor orda 40 liralık yemek yiyor sana kitliyceğini bildigi için
İlk buluşmada pahalı yemek, tatlı yiyen kız?