Selam, yine ben. Buda simdi aklima geldi düşünmeye başladım öyle boş dururken. Acaba kız arkadaşım olsa onu ne yemeğe götürürüm diyee. Şimdi ben tek olsam tavuk döner yerim sanırım önceden tabi simdi yemem. Herhalde bir lüks mekana götürürüm ne isterse yer. Tabi bende hesabı yerim. Ama şöylede düşünebilir ilk buluşmada bune böyle diye. Ondan ben ona sorarım en iyisi. Siz ne yemeğe götürürsünüz?
Kız arkadaşını ilk buluşmada ne yemeğe götürürdün?
Valla kanka bir yere götürmem. Spontane gelişimden yanayım. Sinemaya, bowlinge falan gitmek daha mantıklı. Yemek konusunda sokakta bir midyecinin önünde durup otuz tane gömmekte olur. Ayaküstü girilen bir tantunici de olur. Hani etkilemek için ille yemek diyorsan, iyi bir yere götürmen lazım. Pahalı olur bilmiyorum sen bilin.
İlk buluşmada yemekten daha çok birşeyler içilebilecek sakin bir mekan tercih etmek isterim. Birbirini tanıyabilecek ve anlayabilecek en uygun ortam diye düşünüyorum ama mutlaka yemek yenecekse balık/et restorantı tercih edilmeli diye düşünüyorum. Çünkü belirli durumlar vardır dikkat edilmesi gereken spagetti, domates çorbası, soslu yemekler, salata gibi riskli seçimler ilk buluşmanızı mahvedebilir. Hiç bir erkek veya kadın dişinde maydonoz kalan, kaşar peyniriyle cebelleşen, spagettiyi tek seferde yemeye çalışan insan kadar komik duruma düşemez.
Pratik. İnsanın ağzına yüzüne bulaşmayacak yemekler olabilir. Patates kızartması, minik atıştırmalıklar olabilir ilk etapta. Veya kumpir 😬 canım çekti olsa da yesek
Ben normalde fazla yemek yemem ancak masa düzenı ve görsellığe cok onem verırım bu anlamda gıttıgım yerler bellıdır. Ve kız arkadasımla ilk bulusmada bır yere gıdeceksem hayatı boyunca unutamayacagı bır yere götururum kı geneldede zaten ıyı yerlere hep gıderız bılenenın aksıne lüx yerler cok cok pahalı yerlerde degıl abuk sabuk yerlerde duduklenmek daha adama koyuyor
En güzeli de sahil kenarlarında seyyar arabalarda satılan kokoreç veya köfte yanına da ayran ımm bence mükemmel. İlk bulaşmada olmadı tabiki ama ben sevgilimle bu tarz şeyler yapınca daha lezzetli ve sıcak bir ortamımız oluyor. Gösterişsiz, sade ve samimi:)
İlk buluşmada yemek yemeye gitmeye gerek yok. Bir şeyler içmeye davet edebilirsin. Benm hayatım boyunca 1 sevgilim oldu onunla da iki defa görüştüm. İkisindede ne birşeyler yedim ne de ictim. Cok cekinirim birisine ödetmeye. Ama sen icmeye davet edebilirsin
Böyle sessiz sakin mekanlar olsun gerçekten ne yiyip ne içeriğimiz hiç önemli değil. Gürültüden ne dediğini duyamayacağım değil de, kalbinin sesini duyabileceğim kadar sessiz bir ortam olursa fevkalade olur 👌
İlk önce kahve içmeye gitmiştik. Sonra eminönünde balık ekmek yemiştik 😂 güzel günlerdi. Bir kere ikimizde açtık cebimizde toplam 15 TL vardı simit ayran yapmıştık 😄😄😄 önemli olan anlaşmak
Hiç bu tür düşüncelere girmem doğal akışına bırakır açılınca gözüme ne carpar ne çekerse canımız o olur. Çiğköfte bile olabilir öyle lükse de gerek yok bunu planlama içinde bile olmak bana yanlış geliyor.
İlk önce nereye gitmek istedigini söylerim. Eğer bir tercihi yoksa taksimde teras katında yemek yeriz. Sonra taksimi gezeriz. Eger vakti olursa alkollü mekana giderim.
Net şekilde ilk buluşmada yemeğe çıkılmamalı duruma göre kahve tatlı belki bira yapılabilir, ille de karnımız aç diyorsanız lahmacun yiyin Özcan Deniz den bahsedin.
Bir mekana hapis olmak yerine. Taze kızartılmış mis gibi kokan balık ekmek ısmarlayabilirim. Hem keseye göre hemde yürürüz deniz havasında daha iyi tanırırız bir birimizi :)
Ben bir kızla ilk buluşmada milk shake söyledim heyecanla. Ama kız allahtan insan halinden anlayan biriydi de sağlığıma verdi heralde 6 saat oturup muhabbet ettik 😂
Ben pastaneye götürdüm çay içtik abartmaya gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakıyorum yorumlara da herkes bir havalarda siz buluşup sevgili olma çabasında mısınız yoksa bulduğunuz kişinin cebindeki parayla Coil takılma çabasında mısınız
Ben kahvaltıya davet etmiştim ilk buluşmamızda😅 çok sessizdi ev. Utanıp birşey yiyememiştim ses geliyor diye, erkek arkadaşımda anladı utanıyorsun şimdi dimi dedi😂 aynı anda yiyelim demiştim😂