Bu vicdan ağrısı nasıl geçer?

bir hafta önce otobüste yer yoktu ayakta kalmaktansa 24lu yaşlarda bi erkeğin yanına mesafeli oturdum. Muhabbet etmeye çalıştı burda mi okuyosnz dedi evet ddim. Sonra başladı anlatmaya bütün hayat hikayesini anlattı resmen. Hocalardan konuşmaya çalıştı. Sürekli yüzüme kafasını egip bakıyodu rahatsiz oldum ayağa kalkma imkanım da yoktu hepsi erkekti ayaktakilerin. Bende ne diyosa tersledim ama fena tersledim ağır ama inceden laflar söyledm dokunacak kendini kotu hissettirecek aşağılayacak hiç kafamı çevirmedim. Dilim kopsaydi da demeşeydim.

Indik arkadaşla otobusten ben önden geçtim bişey görmedim. Arkadaşım benden on koltuktaydi bir şey görmüş ki bana dediginde ne yaptım ben ddim yığıldım. Meğer oturduğum koltuğun penceresine dayalı iki değnek varmis. Ben görmedim bi kez başımi çevirsem görecektim halbuki. Ben oh iyi yaptım derken otobusden inince adeta asıl tokatı yedim. Aklımdan çıkmıyo bugün yine rüyamda gördüm. Gidip bulup konuşsam ne dicem daha çok kırarm ona acıdıgimi düşünür. Utancımdan kimseye de söyleyemiyorum. Ama sanki bi haftadır kalbimi sürekli oyuyolar.
Güncellemeler
+1 yıl
acıma degıl bu... halınden hıslerınden anladım ogrenınce cunku benim kardesımde... acıdın demeyın ınsanın ıcınde tabı ayrı bı sızı oluyo ama Allah'ın takdırı bn sorgulayamam hayatımın her gunu neden sorusu aklımı kurcalayıp sonra imanım desemde.. acıdım dıyemem bn kendıme acırım sadece omuzlarımdakı yuklerın karsısında su yaptıgım sorumsuz davranıstan. ayrı bı hıs bu herkesın anlamasını da bekleyemem ama acıdın demeyın.
Bu vicdan ağrısı nasıl geçer?