Bu vicdan azabı nasıl geçer?

Yakın erkek arkadaşım benden hoşlanıyordu ama ben ona hep kötü davrandım. Homofobik biri değilim ama ona karşı öyleydim. Çocuğu severdim ama hep kötü davranırdım. Terslerdim. Bana fazla ilgi gösterdi bu benim hoşuma giderdi ama fazlaya kaçacak diye hep korkardım ve gene kötü davranırdım. Bir keresinde ben bi olsam senle mi çıkarım etrafımda çok daha iyi erkekler varken demiştim. Buna gözleri dolmuştu ama asla bana belli ettirmemişti. Sürekli onu eleştirir terslerdim ama bana asla o kötü davranmazdı. Bazen kafasını karıştırmak için ona ilgi gösterirdim. Bazı geceler arardım saatlerce konuşurduk. Bazen de buluşurduk iyi geçinirdik o zaman bazen kendimi sorgulardım acaba bende mi öyleyim diye ama öyle değilim. Benden hoşlandığını bildiğim halde hep salağaa yattım. Onu kıracak şeyler söyledim. En sonunda da ortak kız arkadaşımla flörtleştim onun gözü önünde. 1 hafta önce arkadaşımız vefat etti. Ben bunu nasıl atlatacağım bu vicdan azabını? Yardım edin çok pişmanım. Ölüm nedeni trafik kazası. En son yazdığım mesaj beni sinirlendirme kalbini kırarım olmuş. O da bana görüldü atmış. Sonrasında da ölüm haberini aldım. diğer yakın erkek arkadaş grubumuzdaki herkes çocuğun bi olduğunu ve benden hoşlandığının farkındalardı ve normal karşılıyorlardı bi olmasını bazen espri filan yapıyorduk ama ben çok fazla tepki gösteriyordum. O çocuğa grupta kötü davranan tek kişi bendim en kötü davranan da bendim. Hak ettiğini sanıyordum ama hak etmiyormuş.

Bu vicdan azabı nasıl geçer?