Kızlar sevgilinizi hiç ailenizden gizlediniz mi ?
benim gizlemem gerek nasıl becericem ?
benim gizlemem gerek nasıl becericem ?
KADERİMİZİ nasıl avcumuzun içinde saklıyabiliyosak onuda bişekil derinlerimizde saklıyabilirz insanın içinde gizli Bi sandık vardır Gerzaman beynimizde olduğu gibi mesela beynizde söylenilen sözlerin bir lob u var karsıdan geln söz direk oraya iğne gibi saplanıyor ve o sandık kapandığı zaman ayrılık vakti geldmi sen bana zamaında bunu demiştin oluyor içimizdeki sandık ise onu unutmamak üzere ayrılsak bile oraya kilitlediğimiz bir kişi olarak kalıyo sevgi heryerde gizlenir ama ya gizlemiyip ağaclara kazanlar :)yüreğine yazanlarda vardır :)
Tek Çözüm: Gizlemek istiyorsan sms atmayın birbirinize. Çünkü bir süre sonra o sms 5-10 bin olunca çıt çıt telefon tuşları evdekileri rahatsız ediyor sonra çakıyorlar davayı :)
gizlemeye alıştım ama olmadı maalesef her seferinde öğrendiler. en iyi taktik telefona ismini kız arkadaşının ismiyle kaydet ya da turkcell vodafone yap :D yanlarında telefonla çok uğraşma derim.
Buluşmak için ne gibi yalanlar buldun
ailenden bişey saklamamaya çalışsan keşke, senin kötülüğünü istemiyolar sonuçta. Dışarı çıkarken bir arkadaşın gelsin şuraya gidicez gelirmisin desin annenin yanında...
Cevap
10Cevap
böyle bir mantık yok. eninde sonunda öğrenecekler. sen sevgilinle ailenin kızmayacağı şekilde ilişkini sürdürürsen sorun falan çıkmaz. ama ailene güven verecek biriyle berabersen tabiki..
Becerilcek Birşey Yok Aşkım Yerine Melisa Diye Kaydet , Mesajlara Şifre Koy, Mesajları Saklama , Çok Sık Dışarıya Çıkma Okuyorsan Okul Çıkışlarında v.b Ya da Kalabalık Arkadaş Ortamında Buluş :)
şifre koy diyosunda daha çok şüpelenirler
Anne'ne Anlat Eğer güveniyosan Anne'ler Melektir :)
Gizlememek en kolayı. Bi kere kardeşin felan varsa kesin söyleme yoksa tüm aile öğrenir zaten.
Nasıl gizlerim peki
Evinize taşınmıycaksa gizlersin canım benim telefondan konuşurken de başka bir odaya geç ailen her gün sevgilin olup olmadığını sormaz herhalde.
bence gizleme sonrası daha kötü oluyor çünkü:) tecrübeyle sabittir.
İyide daha ben tanımadan onlara söylemek istemiyorum
onların yanında çok telefonla uğraşma uğraşınca gülümseme
enee :D
yerimmmm
benim sevgilim gizliyor ona sormak lazım taktikleri :D :P
Kessinlikle annene şöyle bende babamdan sakliyorum ama ogrenirse ortalik yangın yeri olacak ama sevgi de fedakarlık isteyen birşey 👊
sen ailenden gizlemek diyosun ama ben nelerden gizli tutmak zorundaım bir bilsen :((
nelerden ?
boşver ... yasak şeyler işte
sevgılını mı gızlıyosun konustuunuzu mu :D
sevgilimi
Gizlemedim gizlemem de..
evde fazla konuşma. telefonunu sessizde tut.
etek giydir peruk tak eve ağdaya çağır
Gizlemiyorum, kafam rahat.
çok zor değil sosyal arkadaş diceksin
Uzerine ortu ort
neden gizliyorsun. seviyorsam gizlemem
Önce tanımak güvenmek isterim ailem her şeyi benden önce öğreniyor bir özelim olsun istiyorm
Dolaba saklamıştım..
saklama kabına koy
güldürmek bizim işimiz sdjkbdjfvb
bodruma sakla.
Kutuya koy sakla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar