Ne yapicam ben sevgilimden nasil saklicam?

Herkese merhaba 4 yıllık bir ilişkim var çocukluktan beri tanışıyoruz hatta sevgilime küçükken annem bakardı annesi çalıştığı için bize birakirdi annesi annesi beni çok sever bende çok severim 2 gün once annesi beni çağırdı bu arada sevgilim tek cocuk kardesi yok evlerine gittim seninle acil bisey konuşmam gerekti dedi annesi kimseye söyleyemediği sadece beni kendine yakın ve anlayış göstereceğimi bilerek hayatında bir adam olduğunu anlattı bu arada sevgilimin babası yok yaşıyormuş ama ayrılar her neyse annesi bu adamla malum işi yapmış girmiş evlilik düşünüyorlarmış ama oğluna bu durumu açıklayamıyor sevgilimin haberi yok ve öğrenirse cok kızar aşırı kıskanç biri annesi bana anlattı iste ne yapmam lazım sana güveniyondigim icin anlatacak kimsen olmadığı için anlatıyorum kizim dedi ağladı bende kendini yalnız hissetmesin diye anlayışla karşılayıp sarıldım düzelir falan dedim iste kendimce akıl vermeye çalıştım kadına hak verdiği durumlar oldu neyse eve döndüm annesinin bir sevgilisi var ve malum isi yapmis sadece ben biliyorum yarin birgün sevgilim öğrenirse ve benim bildiğimize öğrenirse ne yapicam Of ya ne yapmam lazım kadın güvendi bide bir yandan da sevgilim ikisinede üzülüyorum kendi anneme bile anlatmadım burdada gizli soruyorum ne yapicam ben ya kafama cok takiliyor
Ne yapicam ben sevgilimden nasil saklicam?