ben ona aşığım ama o başkasına nasıl kendime aşık ederim diğer kızdan güzellik ve fizik bakımından daha iyiim kısacık ufak tefek bir kıza aşık
Cevabın nedir?
Çok yanlış bir pencereden bakıyorsunuz.Bir kere "kendine aşık etmek" gibi bir şey hem söz konusu değildir,hemde böylesi bir çaba içine girmek etik değildir.Yani bir senaryo olsada oynasam tarzında bir düşünce bu.Ayrıca kendinizin görünüş olarak diğer kızdan daha ileride olduğunuzu iddia ediyorsunuz.Büyük çoğunluğunuz erkekleri çok yanlış tanıyorsunuz,evet basit-sıradan erkekler sadece görünüşe önem verir,elbette ki görünüş,estetik,bunlar önemsiz şeyler değildir.Ama tek başına bağlayıcıda değildir,bence insanları dişiliğinizle değilde,kişiliğinizle etkilemeyi rehber edinin,yani sadece güzel olmak çok,hemde çok yetersizdir.Şimdi mesela ben bir erkek olarak illede ahım şahım güzel olsun diye düşünmem,beni etkileyecek birisi olsun yeter derim.Yoksa çok güzel bile olsa,bir oyuncak bebek misali içi bomboş olduktan sonra,hiç bir değeri yok.Bu yüzden sizin güzel olmanız,her ne kadar bir takım erkekler söz konusu olduğunda elinizde iyi bir avantaj olsada,bu her zaman geçerli değildir,herkes içinde geçerli değildir.Elbette her erkek koluna güzel bir kızın girmesini ister,burada herhangi bir sorun yok,ama yanımızda ki kişi canlandırılmış taş ve ya plastik bir bebekse kolumuzun boşta olması daha iyidir.Ayrıca sizin güzel olmanız,size başkalarını küçümseme hakkı vermez.Ha siz diyorsunuz ki henüz çıkmıyorlar,şansınızı denemek isteyebilirsiniz.
32 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olup içimin boş olduğunu nerden anladınız hem güzel hem edepli olamamı
En İyi Cevaplar
şimdi kendi üzerimden düşüneyim dur :) ben hülyaya aşığım diyelim :) çok seviyorum. ufak tefek ama aşığım sonuçta. gerçekten aşığım yani. aslıda mis gibi vücutlu mis gibi güzllikli bir kız. sürekli benim karşıma çıksa benle ilgilense harika kişilikli olsa! belki unuturdum ayşeyi :) güzel örnek oldu demi:) isimler hayl ürünüdür ayrıca
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılteşekkr ederim
kız istersen dünyanın çirkini olsun onun kalbi onda
boşuna çabaşama
oyunla kazansanda yalancının mumu yatsıya kadar yanar hesabı
soğur senden02 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar insan hayatında 2 kere asık olurmus ya olursa
+1 yıleğer çocuk gerçkten aşıksa amuda kalksan bile kendine aşık edemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka insan hayatında 2 kere aşık olurmuş ve o kızla daha cıkmıyolar
- +1 yıl
şuan aşık oldugu biri varken yapamzsın bunu.çnkü o çocuk şuan o kızın peşinde.bişeyler yaşayıp ayrılsalar ve çocuk unutmak için çabalasa amenna ama yok böyle bir durum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılonu hiç sallama suratına bile bakma tanımamazlıktan gel fakat bunları kademe kademe yapıcaksın
yaniii ilk başta git selam ver muhaattap olma suratına bakma
2.sefer de aynısını yap başka kişilerle konuş
3. sefer ise selam vermemeye başla böyle böyle soğutacaksın kendini eğer dikkat et gözleri sendeysee illaki yanaşacaktır sana...00 Yorumla Görünüşünle övünme. Aşk dediğin şey görünüşe bakmaz. Ben mesela tamam ilk dış görünüş elbette etkiler. Ama çat diye ona aşık olmam. Ben tüm benliğine aşık olurum o kızın. Ve şu ana kadar da öyle bir kız denk gelmedi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kızlar her erkeği etkilemeyi başarır
Soran+1 yılkarşına cıksam aşık olurdun
Kesin diğer kız dediğin de senin yakın bir arkadaşındır. Ufak tefek kız çocuğun aklını almış demekki çok tatlı geldi ona gülüşü-davranışları... Herşey güzellik fizik değil..
08 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım değil gördüm kzıı daha cıkmıyolar ama
Soran+1 yılemininm cocuk kendisi söylüyo aşığım diye
Soran+1 yılgörmice anlamına gelmıyo
Soran+1 yılama ben baskasını ıstemıyorum ona asığım
başkasına aşık ise ne halt yemeye araya giriyorsun..illede şeytanlık yapacağım diyorsan..sana boyle birşey yapılsa...aynı evli erkekleri ayartıp karısından ayırtan kokanalar gibisin..akıllı ol..kendini koy onun yerine
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar dıyorum bir okuda oyle yorum yap
+1 yılo kızdan fiziki olarak daha iyim demişsin diyelimki aşık ettin kendine yarın bigün de fiziği senden daha iyi ve güzel biri senin elinden alırsa ne düşünürsün
10 Yorumlaya eğer bahsettiğin erkek; sana göre düşük nitelikleri olan bir kıza aşıksa, seçimleri böyleyse sen bu erkekle ne yapacaksın. bu adamın seçimleri öyle. sen böyle seçimleri olan birine hala nasıl aşık kalabiliyosun ki?
00 Yorumla
+1 yıl- Eger Sen Boyle bir insansan Senin Cinsiyetin ne olursa olsun , Medeni Halin SEREFSIZ :)
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar ama ben napıyım bende aşığımm
- +1 yıl
Daha 18 yaşındasın ve insanları rencide etmede üstüne yok,şimdi bu bayan çıkıpta sana seninde medeni halin terbiyesiz dese,olurmu?Birde aldığın nick çok ahlaksızca,şimdiki zaman gençlerinin bir çoğu teknolojinin zavallılaştırdığı garip canlılar haline geliyorlar.Evet bir çoğumuz belki yanlış buluyoruz,ama rakibine iftira falan atmamışsa ona hak etmediği şeyleri söylemek kimsenin haddine değil,terminolojin çok bozuk önce kendin düzel sonra başkasını düzelt olmazmı?
- +1 yıl
ben birinin sorusuna yorum yapiyorum.
Bu Soru Ve Cevap Onlari ilgilendirir , Sana Ne oluyor ?
2. si Firlamanin Aciklamasini Sana yapayim bay moruk :)
Firlama , Hazir cevap , esprituel , hayata farkli bakan , anlamsiz seylerle alay eden , ve zipcik insanlara denir. Burda ahlaksizlik goremiyorum ?
Madem olaya o pencereden bakiyoruz sende homeros koymussun Amerikan cilacisi misin ?
kendi dilinden utaniyo musun ? nasi mantiksiz oluyor degil mi ?
Sen ustune dusen konulari konus hadi bb :)
+1 yılBeyin hücrelerini canlandır belki işe yarar bebeğim ow yeah iyi laftı egomla gurur duydum mütevazi falan da değilim bildiğin dengesizim hadi çüüz
12 Yorumla- +1 yıl
dhlllgyiphrjpuhjlh yürü be nkk <33
- +1 yıl
Yürümek ne kelime koşuyorumm hatta uçuyorummm
i.pneliğin lüzumu yok. kendine gel kevaşe.. milletin mutluluğuyla niye oynuyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha o kızla cıkmıyolar kızın haberi yok
Soran+1 yılhadii iyigecelerrrrrrrrrrrrrrr
+1 yılÇok sevdiğim bir söz vardı ''sen onu düşünürsün o ise başkasını'' o yüzden yol yakınken vazgeç bu sevdadan üzülen sen olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar
- +1 yıl
ama sonuçta çocuk seviyo değilmi?bence çocuğun dikkatini çek aklında ol yeni çocuğun zaten rededilecektir ve sende en iyi teselli eden oalcaksın ve çocuk ömür boyu senin :)
Soran+1 yılo kızın reddediceni nerden bılıousn
- +1 yıl
edicektir emin ol sen çocukla birkerede olsa muhabbet et ve aklında ol o hemen aceleye getirip tanımadan teklif edecektir ve red cevabı alacaktır.
+1 yılKalp bu, boya posa bakmaz. Akıl ve ahlakın yerinde olması lazım..
00 YorumlaBoyu senden kısa olan birini nasıl küçümsüyosun ya bide adam başkasına aşık ve mutluluğunu bozmak istiyosun ! iyiki sana aşık olmamış garibim
08 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar kızın haberi yok
Soran+1 yılmutluluğunu bozmak istiyosun demişsin bende ona cevap verdim ayrıca kibirli filan değilim
Soran+1 yılama sonucda bende aşığım cıkmıyolar daha
Soran+1 yılne hayırlı olsun
bu soruyu soran kesin bir sarışındır. eğer esmerse esmer kızlardan soğurum yeminle :((
13 Yorumla
Soran+1 yılne var
Soran+1 yıldeğilim soruda ne var sadece asığım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRuh başka fizik başka. adamı fiziginle sadece yataga atarsın. ama ruhunu alamazsın. eger aşktan bahsediyorsan sevişmeyle yapamazsın yani. aşk ruhla ilgilidir. cinsellikle degil
10 YorumlaAteş ederim sana gizli kullanıcı bırak çocuklar sevdiğiyle birlikte olsun görmiyim seni.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılcıkmıolarki daha bende asığımm ben napiim
Gizli Üye(36-45)+1 yılvallahi değişik yollar mevcut ilk önerim çocuğu tanıyorsan çocukla çok fazla vakit geçirmeye başla sürekli yanında ol, ihtiyacı olabilecek şeyleri sen sağla bir süre sonra sensiz yapamaz zaten...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkr ederim ilgi göster dıosun
Cevap sahibi+1 yılyok öyle demedim. aşırı ilgi bunaltır. sen gereklilik sağlayacaksın, öyleki artık bir yere gideceği zaman yanına seni çağırsın.
hiç ufak tefek olması önmli degil gözü ondaysa başka kimseyi görmez boşuna ugraşma
06 Yorumla
Soran+1 yılo kıza aşık ama cıkmıyo daha kızın haberi yok
Soran+1 yılneden olmasın insan hayatında 2 defa aşık olabilir
Soran+1 yılaşığım dıyorum
+1 yılsanane aşık olduu kızdan ya niye fesatlık yapıosun demekki kızın içi senden kat kat güzel ayıp ayıp aynanın karşısına geçip tükür kendine
010 Yorumla
Soran+1 yıldaha o kızla cıkmıyolar kızın haberi yok
- +1 yıl
o zaman mevzu değişir panpa :D
Soran+1 yılnapabilrim teşekkrler
- +1 yıl
cocua kendini belli et hoslandıını anlasın cokta yüz verme kaldırma biyerlerini
Soran+1 yılnasıl belli ederim
- +1 yıl
oyyy oyyy :D aynı ortamdamısınız
Soran+1 yıldeğiliz
- +1 yıl
bence o kdarda güzel diilsn sen aşık edemezsn kendine
Soran+1 yılnerden bılıosunn
- +1 yıl
tahminim bu yönde işde bilmiosun taktik desen yok sen vazgeç bu işten mağlup olursun
Aşkı sadece fizikten ibaret olarak algılamandır seni tercih edilmeyen kılan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şeyi fiziğe bağlamışsınız maddeciler sizi. Yazık. Gönül işleri bunlar anlamıyorsunuz. Ufak tefekmiş de filan falan. Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa, demiş Aşık Veysel.
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar kızın haberi yok
Cevap sahibi+1 yılNe farkeder. Senin bu olaya bakış açını konuşuyoruz. İnsanları fiziğiyle değerlendirmen çok yanlış. İnsancıl olmaya çalışsan biraz. Çok mu zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgönül bu guzellık dınlemez eer aşiksa zor işin kolay gelsın
01 Yorumla
Soran+1 yılneden insam hayatında 2 kere aşık olurmuş ve o kızla cıkmıyolar daha
+1 yılbaşkasına aşık birisini kendine aşık edemezsin, kendinden pay biç.
06 Yorumla
Soran+1 yılneden edemem diğer kızdan daha alımlıyım
Soran+1 yılhem o kızın haberi yok daha cıkmıyolar
- +1 yıl
(: ondan başka birisine aşık olabilir misin? su anda?
Soran+1 yılondan daha yakışıklı ve karakterliyse neden olmasın ?
- +1 yıl
(: bu aşk değil.. bana bir daha yazma...
Soran+1 yıltamam ozamn gitmeden bişey daha isteyim mümkün değilmi dıyosun?
Ne biçim insansın ya bıraksana çocuğun peşini arkadaş şeytanmısın nesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılaşığım sadece diğer kızla cıkmıyolar daha bana yazık değilmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılufak tefek ama veriyodur o şimdi ona sen verebilecekmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha o kızla cıkmıyolar kızın haberi yok cıksalar yapmam
Cevap sahibi+1 yılhayırdır sen neden yemeden yellendin?
tatlım bilyorum o sana aşık ama sadece seni kıskandırmak istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. istemezse sana aşık olmaz .
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar kızla
+1 yılbaskasına asık erkegi kendine asık edemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar ama
Yuva yıkanın yuvası da olmaz derler...
12 Yorumla
Soran+1 yılcıkmıyolar daha okuda yorum yapp
bu fikirle na mümkün.
04 Yorumla
Soran+1 yılsende sanki çok şey biliyosun kahin her cevabınd a bir ahralar tafralar bişeye benzesen karnım yanmayacak
Soran+1 yılo fotoyu kaldır lütfen görüntü kirliliği yapıyo
edemezsin. gerçekten.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden imsam hayatında 2 kere aşık olurmuş ve o kızla cıkmıyolar daha
üzgünüm ama edemezsin :/
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha cıkmıyolar kızın haberi yok ama
+1 yılhile yapıcan dimiiiii
seni yandan çarklı seniii04 Yorumla
Soran+1 yılne dıon be defol
- +1 yıl
ne o lan zorunamı gitti
Soran+1 yıldaha cıkmıolar dıorum ne hilesi
- +1 yıl
neyse bukadar şaka yeter
konuya geleyim
ben sadece konuşmadığım birine aşık oldum
teklif ettim kabul etmedi falan
ama her sabah onu sadece görmek için gidiyorum
beni sevmiyor ama aşk işte
burdan bir ders çıkarırsan ne mutlu
yani demek istediğim ne yaparsan yap onu nekadar seversen sev
o bunu anlamıyacak çünki kalbinde birisi var
sende o birisiyle aynı kalbi paylaşamazsın
+1 yılona bir at alabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılnıye
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaparsan yap boşunaaaaaa yok öyle bir dünya
01 Yorumla
Soran+1 yılneden insan hayatında 2 kere aşık olurmuş hem o kızla cıkmıyolar daha
ölme eşeğim yaz gelsin.
00 Yorumla
+1 yılboyu kes.
01 Yorumla
Soran+1 yılne
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!