sizce erkekler askerde değişirler mi mesela cok duyuyorm gelince ayrılanları faln su an 2senlik bir ilşkim var birlikte olmayı düşünyorz izine geldiğindee ama ne yapmalıyımki
Cevabın nedir?
+1 yılevet değişiyor.. benim gönderdiğim sevgili sevgili değildi mesela dönüşünü beklyene kadar kaç takla attım.. ama ne oldu o kadar verdiğim emek ve gece gündüz ettiğim dualar ona bisi olcak die ağladıgım geceler deymedi.. zaten biz kızlar bize değer vermeyenleri severiz. değer verenleride arkadas olarak görürüz... asker beklemek zordurr heleki 15 ay bekliyorsan..
ve geldiğinde hiç bisi olmamıs gibi bekleyen siz değilmiş gibi elinin tersiyle itmesi.. ayrılık..
ve öğrendim ki askerde kaç kızla olmus kaç kızla düşüp kalkmış kaç kızı arayıp sormus..
kısa süreli ilişkiler yaşamışş ben 5 senelik ilişkimi böyle sonlandırdım...
aslında döndüğünde özlemle bakması gerekn sevgili bambaşka bir adamdı !11 Yorumla- +1 yıl
Hatayı kabul etmekte bir erdemdir. Bundan sonra değer veren seven birini seversin inşallah.
En İyi Cevaplar
o karaktere bağlı adamsa adam gbi admsa zatenb istemez su an birlikte olmayı ama gönül eğlendrmekse evet ister cünkü her erkek ister bence yapmaa bekle bir süre dahaa :)
23 Yorumla- +1 yıl
adamlıkla ne alakası var gercekten. sevdiğinde bir şeyler yaşamak bir ihtiyaçtır. seks bir ihtiyaçtır.
hata yapma bizde askere gidip geldik .. ben giderkende aynı düşüncedeydim geldiğimde de .. tek farkım sevgilim yoktu .. ama şunu söyleye bilirim erkekler benim cinslerim askerden döndüğünde gözü açılıyo orada oturup kendi kendilerine çok düşünüyorlar o zaman saçma sapan düşüncelere kapılıp döndüklerinde değişmiş gibi görünüyorlar .. ve askerden geldiğinde 3-4 yıllık ilişkisini bitirmek istediğinde ASKERE GİTTİM GELDİM DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ diyerek bayanların aklını karıştırıp bu cümleyi kurup kaçış noktası olarak görüyorlar ..
hata yapma derim çünkü döndüğü zaman sana bağlı olcağı kesin değil sen üzülürsün ..00 Yorumla
+1 yılne acıdan değişirmi diye sordun karakter anlamaında kımse degısmez sadece bulundugu ortama uyum sağlamak için kısa gel gıtler yasar .zaten dünyada 2 tıp erkek vardır .bırınci grub bişeyinin peşinden gider hayatı boyunca ki turlıkyede%90 böyledir .ıkıncısı de aklınının peşin gider.geldiğinde birlikte olacagız derken cinsellik açısından diyorsan .gayet saçma bir soru ben mantığını pek anlamadım .netıcede asker adama vitrın mankenı bıle bir çok sey çagrıstırabılır:)benım tavsıyem ilerıde faturasını ödeyemeyeceğin borca girme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
54Cevap
bölükte 600 kişi var ve herkes yeşil renk uniforma giyiyor. bir tek dişi sinek bile yok. yatakhanede en az 50 çift katlı ranza var.
banyo için yeterli sıcak su yok ve 15 dakikan var. bütün alışkanlıkların gitti. tanımadığın insanlarla birlik olmalısın. bayanlarda olduğu gibi çekememe durumu yok. evinden uzaktasın. nişanlı ve ya evli olanlar her gün akşam üzeri telefon sırasında. her şeyi geçtik kendine geldiğinde, ben nerdeyim dediğinde kendini kurbağa gibi yeşillerin içinde buluyorsun... o psikolojiyi sen bir düşün...10 Yorumla
+1 yılvalla degiştigimiz falan yokda, askerlik ssüresince kimsenin kız,sevgi ask falan gibi seyler umrunda olmuo..o yüsden sevgilin askerden dönüpde biraz kendine gelene kdr ona zaman ver,seni düşünücegini sanmıorum o esnada...götünün derdindedir daha ziyade..
00 Yorumla
+1 yılAslanı Kediye Boğduruyorlar Askerde :)) hep malsın mum gibi :D oraya koş bunu yap çay getir götür bir kopekten bir farkın olmuyo orda kopek bile bizden daha değerli olur o cerceve içersinde ne akıllanması kim demiş akııllanıyo kaç kişinin piskolojisi gitti öyle
00 Yorumla
+1 yılşimdi bu konu kişiden kişiye değişir.eğerki karakteri otturmuşsa gayet tabii devam eder ilşkisine.ha deli dolu umursamaz tavırlar içindeyse tabiki değişebilir..belki askerde başkasınıda bulmuş olabilir..yani insanız ,askerde veya evliyken bile insanlar boşanabiliyorlar..yapacak bişey yok ,yaradılışımız böyle..
00 Yorumla
+1 yılBence boyle bir genelleme yapmak dogru olmaz. Bu soyledigin kisinin karakteri ile alakalı bir durum. Tabi ki askerlik yaptıgı yerin psikolojisi ile de alakalı ama ne olursa olsun bu soyledigin karakter meselesi. Karakteri guclu olan bir erkek, askerde psikolojisi bozulsa bile, eger sevdigi ve beraber oldugu biri varsa, askerden geldiginde, onunla halleder bu psikolojik sorununu. Ama zaten karakteri bozuk bir erkekse, bazı seylerin arkasına sıgınır ve bitirir iliskisini.
00 Yorumla
+1 yılErkekler askerde ilişki yönünden nasıl değişebilir, adı üstünde askersin yani, her bir tarafın senin gibi asker, aldatma gibi bir unsur nasıl olabilir? (Gay olanları bilemem ) Ama erkek askerdeyken arkasından iş çeviren kız veya kızlar olduğunu çok defa duymuşumdur, duymuşuzdur, duyulmuştur.
00 Yorumlabence hiç değişmiyor sadece abazalık seviyesi değişiyor :D
110 Yorumlasen ayrılmadığın beklediğin sürece erkek ayrılmaz yani ayrılmak için bir sebebi olamaz
27 Yorumla- +1 yıl
ya tabi şimdi zaten soruna şaşırmıştım erkek askere gidip gelince bırakmaz bir arkadaşım 3 yıl önce intihar etti ama son anda kurtarıldı neden çünkü nişanlısı ayrılmak istemişti asker psikolojisi çok kötüdür sinitli olabilir asabi olabilir inan orayı tahmin etmek çokzor en büyük iş sana düşüyo burda sen anlayışlı ve sabırlı olmalısın ona gayret vermelisin ki bir nebzede olsa içi rahat olsun
Tavsiye etmem askerde düz duvara tırmanıyordur şimdi hoş göreceksin bak kabul etsende birşeyler yaşandıktan bir süre sonra ayrılmak isteyecektir. Kabul etmezsen kabul etmediğin için ayrılalım diyecek bu seferde..
00 YorumlaGenelde ruhsal ve davranışsal olarak değişebilirler ve askerlik öncesi psikoloji ve askerden sonraki askerliği kafadan atma psikolojisi bambaşka .. Zaman tanınmalı. Bence EVLENMEDEN verme! Öyle bir aptallık yapma.
00 Yorumlahemde nasıl. abim askerden önce öylesine mülayimdi ki oturup dertleşirdik bile. çavuş olarak yaptı geldi sonra askerliğini, döndüğünde evde terör estiriyordu. hiç unutmam..birazı kaldı birazı gitti şimdi neyseki. :)
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. cevredindeki insan onmli. .benim sevdgm degismedi ama guvenini sarstilar beklemez aldatiodur dedi arklari hep zamanla suphe duymaya basladi.. ama bekledim yine olsa yine beklerim
02 Yorumladeğişiyormu derken adamlar orda her konuda baskı altında bırakta biraz değişsinler. Stres olmaları bazen ters olmaları ya da gereksiz duygusallaşmaları çok normal.
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim askerden geldikten sonra baya bir olgunlasti ve sexe duskun oldu.
11 YorumlaBence alakası yok, askerde de aynıydım şimdi de aynıyım :) Hala aynı arızayım :) Sadece biraz sabretmeyi öğreniyorsun, biraz da iş yapmayı, hepsi o kadar.
10 YorumlaEvet değişiyorlar kendine güven geliyor , biraz daha sert olabiliyor birlikte olma kararını da boşverin iki dakikalık zevk için değmez kusura bakmayın.
00 YorumlaArkadaşlar değişiyor diyor ben gitmedim ama değişmeyen arkadaşlarımda var ama geneli olgunlaşıyor gerçekten...bende tam tersi olamayı düşünüyorum kendimi değiştirmeyi askere saklıyorum
00 Yorumlahuyları değil de alışkanlıkları değişiyor. Su içmesinden tut, ayakkabı giyişine kadar.
Sanmıyorum ki duyguları değişsin.
Bence bunaldı oralarda. Kendini biliyorsan yapma... Ortada kalıverirsin.01 Yorumla
+1 yılKişilik olarak soruyorsan evet insana birşeyler katıyor hayata dair. ama katmayanınada oluyor yani.
Senın sevgilinle askerliğin bir alakası yok helali olarak gördüyse böyle birşey düşünmeye gerek bile yok.10 Yorumlabence bir kaç haftalığına huyları düzeliyor sonra kendi ortamlarına dönünce odunlukları devam ediyor misal kardeşim :>
10 Yorumlasakın beyazı giymeden birşey yapma bence ölümlü dünya askerde insan degişmez olgunlaşır benim bildiğim kızlar askerde iken ayrılır ben çok şahit oldum akerdeyken
00 Yorumla
+1 yılaynı dertten bende muzdaribim. askerdeyken daha cok bağlandı sanki 4 senedir birlikteyiz seneye evlenicez inşallah acaba biraz daha sabretmeli miyiz?
02 Yorumla- +1 yıl
biz sabrederiz de onlar sabreder mi bilmiyorum:)
+1 yıliznin bitmesine bekle,o şimdi abaza kıvamındadır.direkt mevzuya girer oysa seks sadece sok çıkar değildir.teni ve ruhu okşamak gerekir.
00 YorumlaTamamen kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Değişmeye meyilli ise çabuk değişebilir fakat değilse aynı kalır. Ama ufak tefek değişiklikler kesin olur zaten düşüncelerde farklılık hal ve tavırlar vs gibi :)
00 YorumlaAsla cinsel bir birliktelik düşünme.. KESİNLİKLE önermiyorum.
Ama askerde değişenler de var değişmeyenlerde. İnsan tabiatı :D00 Yorumla
+1 yılkabul etsende ayılır kabul etmesende ayrılır bence kabul etme.. 2 sene çok kısa bir süre
00 YorumlaAdam oluyor orada :)
özetle bir erkek aslında sünnet olunca erkek askere gidince adam evlenince baba olur :D10 Yorumla
+1 yılbenimki fazla değişmemişti. geldiğinde biraz daha sinirliydi ama kısa sürede eski haline döndü.
02 Yorumla- +1 yıl
:)
genellikle değişir..ama istisnalarda yok değildir..
00 Yorumla
+1 yılİnsanı 15 ay bir yere hapset ondan sonra değişmemesini bekle.
00 Yorumla
+1 yılAskere giden erkek kim ne derse desin değişiyor.Eski çocukluk gidiyor hayatın gerçek yüzünü görüyor.Düşünce yapısı bile değişiyor insanın hiç bişe eskisi gibi kalmıyor...
00 Yorumlabence teskere almasını bekle askerden döndüğünde hala odun olan tipler var dikkat et
00 Yorumlakarekteri önemli ayrılmak isteyene bahane çok.
bnce birlikte olma.
' annem göster ama elletme dedi' dersin00 Yorumlaizne geldiğinde ayrılmaz senden askerlik bitip üstünden 1 ay gectikten sonra ayrılır
16 Yorumlaaskere gitmiş gelmiş biri olarak söylüyorum 3 sevgilim vardı askere giderken 3ündende askerde ayrıldım çünkü ugrasmaya deymezdi geldim 2senedir 4-5 tane sevgilim oldu ciddi düşünmüyorum hiç kimseyle .d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGazinoya giden adam değişmez mi illa ki.. Ama bazı organlarında tahribatlar yaşar
00 Yorumla evet değişiyor ben şait oldum 3 defa. büyüklermdende akıl aldım askerde pskolijin bozuluyomş askere giden bir cok kişi sevglsinden ayrlyomuş :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. erkekler degısmıyorda gerıde kalanlar çok ama çok degısıyor
01 Yorumla
+1 yıl2 yıldır tanımadıysan müstehak sana adam ayrılır bak gör demedi deme bide ilişki yaşayacakmış akıllı olacak bir kere kız dediğin böyle mal değil
00 Yorumlaevet psikolojik olarak cok değişirler buda hal ve huy değişmesini de etkiler önceden doğru gelen seyler artk yanlış gelebilir
00 Yorumla
+1 yılbenim sevdiğim kız vardı askere gittim geldim ayrıldım neden meğer kız daha çocukmus askere gidince dünyanın kaç bucak olduğunu anlıyorsun
00 YorumlaEvetttt kesinlikle değişiyor askerden önceki benle askerden sonraki ben arasında sanki bir ben daha var tamamen kişilik kayması ya
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum madem değişiyor bu toplumun erkekleri 40ında bile niye hala aynı ?
00 YorumlaHayırlısıyla gıdıyım bır her gun yazarım :D değişiyor mu ne oluyror dıye :D
00 Yorumla
+1 yılbekle bence evlendikten sonra ne yapacaksanız yapın
00 Yorumlakeşek benini senin gibi bir bekleyenim olsan gelince bütün hırsımı atabileceğim :( harbiden verecekmisin sıpaya ne şanslı velet ya :)
00 Yorumla
+1 yılaskerlik işkencedir arkadaşım , madamı adam eder orasıda dooru
00 YorumlaTaniki de değişiyoruz askerdeyken bir ikilkinin yürümesi bence çok zor
00 Yorumla
+1 yılben bir erkek olarak erkekleri anlayamıyorum. sen bu sorunun cevabını burada bulamazsın.
10 Yorumla
+1 yıldeğişir ben değiştim bazı duygularım gitti bazılarıda yeni geldi
02 Yorumla- +1 yıl
pasif , çekingen ,merhametli ,fedakar , birisiydim geldikten sonra özgüvenli , sert maço ,vicdansız , merhametsiz oldum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılizne gelince değişmez cünkü askerde kız yüzü goremeyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla değişiyor mu bilemem ama piskolojileri bozulabiliyor malum sıkı ve disiplinli bir eğitimden geçiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerlik kimisine tatil kimisine tahmin edemeyeceğin kadar zordur
00 Yorumladeğişim şart değil ama olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirlikte olursan değişir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninle evliliğe giden uzun bir süreç düşünmemeye başlar.
yarın öğrenmiş olucam
01 Yorumlaister istemez değişiyor tabi
00 YorumlaErkekler askerde değişmiyor :)
10 Yorumla
+1 yılAskerden dönünce verirsin, acele etme.
10 Yorumladeğişir adam olur :))
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026