Bi olgunluk geliyor mu yani olgunlaşıyorlar mı daha mı çok kıymet biliniyor orada bilen yaşayan yazarsa sevinirimmmmmm
3 gü
Bi olgunluk geliyor mu yani olgunlaşıyorlar mı daha mı çok kıymet biliniyor orada bilen yaşayan yazarsa sevinirimmmmmm
Benimki askerde şu an. Ve daha da kıymet biliyor hatta duymadığım söyleri o askerdeyken duymaya başladım. Hatta ilişkimizin gidişatı değiştirdi diyebilirim ciddi düşünmeye başladı. ( zaten öyleydik de ) kendisi dillendirmeye başladı. Durduk yere duygularindan bahseden biri değil normalde ama yazdıkları söyledikleri davranışı daha da oturmaya başladı. Bence benim onu beklediğimi ve her daim yanında olduğumu farkına vardı. O yüzden şunu söyleyebilirim ki erkek karşı taraftan eminse seni kaybetmemek için elinden geleni yapıyor hatta üstüne düşünüyor. Seninle plan yapıp hayal kurmaya başlıyor ve olgunlaşıyor. Askerliği yapmayan birine kız verilmez lafının hatta şu an daha iyi anlıyorum
Ne kadar güzel yanı olgunlasiyorlar diyorsun
Cevap
6Cevap
Eskiden evet ama şu an askerlik pekte öyle değil daha rahat
Evet askerde bi düzene giriliyor ama bu biraz kişilikle önemli aklı havada olanana ne yapsan boş
Anladım genel itibariyle olgunlaşma oluyor yani sevgilim Şu an biraz çocuk gibi yani nasıl desem ara sıra önemsiz şeyleri bile abartıyor annemgilde askerden sonra olgunlaşır diyorlar ahaha inşallah öyle olur
Yani birşeylerin farkına varırsa askeriye bir olgunluk disiplin katar ama dediğim gibi aklı havadaysa gittiği gibi geri gelir
Soyle söyleyeyim benim sevgilim depremde ailesini kaybetti hayatta sadece abisi var bide ben bu askerlik onu kötü etkiler mi nasıl yapar acaba az çok anlarsın belki
Anladım oradaki disiplin baskı eskisi gibi çok fazla değil yinede bu disiplin olayı onu sıkarsa bunaltırsa birde bunun üzerine ailesine düşkünse ve aile özlemi baskın gelirse psikolojik yönden kötü etkileyebilir diğer türlü kötü bir etkisi olmaz
Hm bazıları ayrılır senden üst üste gelir falan diyorlar beni bırakırsa daha da yanliz hissetmez mi
Ona bir şey diyemem ama olabilir askerde nişanlı-sevgilisi olup ayrılanlar oluyor öyle bir şey olacak olursa sen yinede kötü düşünme yine toparlamaya çalışırsın baktın olmuyor gidişata göre ya devam edersiniz ya da ayrılırsınız biraz açık konuştum kusura bakma bunlar olabilecek şeyler çünkü
Oooff bilmiyorum ya askerde bırakanlar sonradan dönüyor ama
Bilemiyorum bunu ancak zaman gösterir ben medyum değilim geleceği bilemem 😅
Karaktere göre değişir benim gidişimle dönüşüm başka olmuştu
Nasıl olmuştun
30 yıl ileri gitmiştim diyebilirim
Her açıdan düşünce değişiyor yani
Arkadaşla aynı gittik o mal olarak gitti ve mal geldi o içinde ki ve yaşanmışlığa bağlı
Hm peki soyle söyleyeyim sana benim sevgilim depremde ailesini kaybetti annesini babasını falan herkesi yani sadece abisi falan var bu askerlik onu kötü etkiler mi Şu an hayatındaki tek insan benim
Başı sağolsun şimdi gittiği yere ve ortama bağlı 2 alternatif var kafasını toplar gelir ya da içine sakladıkları orada fırlar sana tavsiyem gereğinden fazla yüklenme ve her şeye hazırlıklı ol
Her seyi çok içine atan birisi de nasıl yani hazırlıklı olmalıyım biraz açar mısın
Senin ilişki ya askerden sonra da devam eder ya da Askerlik sürecinde biter muhtemelen için atan biri diyorsun o kendinde değildir. Sende de yorgunluk enerjisi var hayırlısı ile yolcu et ama ayrılalım derse de yıkılma
Kendinde değil ama 2 yıllık bir ilişkimiz var sonuçta yani sadece onun yanında benim olduğumu biliyor
Bilmesi fark etmez isterse 10 sene osun ben 4 yıllık ilişkimi bitirmiştim Ama pozitif düşün olacak değil yine de sal yani ama içine kurt düşmese sormazsın belki desende sorgulucan
Ya hayir ben bırakma açısından demedim olgunluk açısından dedim sadece
Yani beni bırakırsa daha da yanliz hissetmez mi
Merak etme çok değişir de içine ataya devam ederse sıkıntı da zaten o hayatın kazığı ile çok olgunlaşmış askerli ona etki etmez
şu an yalnızlığı istiyordur ilk süreç fark etmez
Bazen çok çocukça ama yani anlayamıyorum çok çocuksu davraniyor acaba anne babasının ölümünün yüzünden mi
Hatun kafası karışık onun psikolojik destek alması lazım da Askerlik süreci yarar da bozar da bilemezsin de sevsen de kendi hayatına odaklan ona iyi olacağım derken kendini ne heba ediyorsun desteğini anlarsa anlar anlamazsa o kaybetder
Ne bileyim yine de yanında durmak istiyor insan 2 yıl önce yaşadı zaten bu durumu yine de bu askerlik beni korkuttu daha gitmedi
Acı reçete veriyorum git aynaya bakarak ben gerçekten seviyor muyum diye sor ama cevap net olacak
Verdiğin mantıkla bir ise tamamdır
Gerçekten seviyorum sevdiğim için yanındayım sırf merhametim için vicdan azabı çekmem birine karşı
Hmm o zaman başarılar madam
Olgun dahada olgunlaşıyo da ergenler yine ergen kalıyo be
Yok ya kuzenim gitti eskiden beter oldu 😂😂
Nasıl oldu yanu
Eskiden oyleydi evet
Nasıl eskiden yani
Erkek işte ne kadar olgun olabilir ki
Yine de bi olgunlaşma geliyordur ya
Alakası yok..
Cidden mi
Bende değişen bir şey olmadı..
Yok be boş hikaye