Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Sevgilimle aşağı yukarı 3 seneliğe dayanan bir ilişkimiz var birbirimizi o kadar çok seviyoruz ki adeta birbirimizle nefes alıyoruz gibi. Ama ailesi beni kabul etmiyor özellikle ablası ve annesi babası abisi karışmıyor ama ablası ve annesi beni istemiyor hatta annesi oğluyla görüşmemem için bizzat bana mesaj yollamıştı daha ailesi beni yakından bile tanımadılar fakat yaşım sevgilimden 3 yaş büyük diye sevgilime baskı yapıyorlar o senin üniversteni beklemez vs falan. Şimdiden söyleyeyim biz onunla herşeyi göze aldık yani. Ben daha önce kendimden 1 yaş bile küçük olan bir insanla ilişki söz konusu bile olmazkan şu an da gerçekten de anladım ki, ilişkide yaşın önemi yokmuş. Zaten biz yanyana gelince benim büyük olmam sadece rakamda kalıyor çok narin bir yapım var yaşımı göstermem 15 16 gibi duruyorum genelde sevgilimde 20 yaşındaymış gibi duruyor ve bunun yanı sıra yani yapı olarakta ben ondan bin kat daha çocuksuyum genelde yapım bu yani duygusalım ama o daha çok gerçekçi birisi sahiplenici birisi. Bilmiyorum sevgilime güvenim tam ama ailesine değil biz birbirimizden başkasıyla evleneceğimizi hiç düşünmeyiz ki ben düşünsem o asla düşünmez hatta ağzına alma öyle şeyleri asla izin vermem falan der. Ama şöyle bir gerçekler var ki ablası benden nefret ediyor zaten ilk başlardada benim için havalı bilmem herkesle arası iyi çevresi geniş kendini bişey sanan falan demişti sevgilime taa en başlarında sevgili bile olmamıştan önce. bir akıla ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sevgilim dışında ailesinden de nefret ediyorum zaten ablasıylada kavga ettim feci kavgamız oldu ama ben hep saygılı konuştum bana demediğini bırakmadı o* bilmem ne kardeşimin yakasını bırak vs anneside bir kere mesaj atmıştı benim oğlumdan sana koca olmaz diye. Sizce ne yapmam gerek?
Sevgilimin ailesi beni istemiyor