Sevgilimin ailesi beni istemiyor. Ne yapmalıyım?

Evet sonunda öğrendim 3 senedir sevgilimin ailesi ile neden tanışamadığımı :( sebebi ‘’din farkılığı’’.Bu durumu öğrendiğimde şok oldum,çok ağladım üzüldüm ama sevgilim bu onları ilgilendirmez senle benim aramda onlarla tanışıp tanışmaman bişey ifade etmiyor dedi.

Şimdi bu durumda gitsem gidemiyorum kalsam güvenemiyorum korkularımdan dolayı aşkımı yaşayamıyorum.

Bu aile meselesi yüzünden herşeyi yıprattık,tükettik birbirimizi çok kırdık ve şuan ikimizde seviyoruz o bensiz bir hayat düşünemediğini söylüyor yakındada ailesiyle tanıştıracakmış tabi 3-5 ay sürer bunu yapmasıda...ha yapabilirmi oda belli değil.

Sizce bu durumda ben ilişkime devam edip sabretmelimiyim yoksa bu iş olmaz diyip arkamı dönüp gitmelimiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
sonunda yine yapamadı ilişkiyi azıcık zorladım bakalım neler yapabilecek dedim en ufak tepkimde çekti gitti hemde ben yine ona deli gibi aşıkken...Ailenle tanıştır dedim yapamıyorum anlamıyormusun olmuyor yaparım sandım ama benim için zamanı değilmiş ne yapabilirim bu ilişkiyi sen çok zorladın dedi ...anlıcağınız bir 3 sene daha versem bu adama yine birşey olmazdı yol yakınken bitirdim.İlerde pişman olacakmıyız bakalım falan dedi.yani pişman olursa yine gelecek olmazsa ne ala...
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk evcilik oyunu sanıyor sevgilisinin ailesiyle tanışmayı,kendisi tanıştırmamayı,sevgilisini 3 yıldır ailemle tanıştırıcam diye kandırıp sonra ailem seni istemiyor ben yapıcam diye söz verip,ardından sen beni çok zorladın oluyor demek vs.Beni en çok bu sevindirdi ondan soğuttu benim için tek birşey bile yapmayışı hiçbirşeyi karşısına alamayıp benden vazgeçmesi biranda kopardı beni ondan.Şimdi yalnızım ama huzurluyum ve umuyorum ileride beni üzmeyen biri tekrar olacaktır.
Sevgilimin ailesi beni istemiyor. Ne yapmalıyım?