+1 yılErkeğe iltifat edilmiyor da o sebepten. Gö. tümüz kalkiyormus. Hayır bana annem bile iltifat etmiyor bana. Bir kiz güzel bir şey diyince tabi ki kalkacak. Yani gö. tüm kalkacak. Duzenli şekilde iltifat edin o zaman kalkmaz. Yani gö. tüm kalkmaz. Ne çok gö. t dedim ya. Zaten nickim de gö. tlü mötlü bisey. Neyse hayırlı sabahlar
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılönceden dalga geçen olmuştur ya da bilerek bir daha duymak için diyodur yani bunu anlamak senin için zor olabilir açıkçası 😂😂😂
1116 Yorumla
Soran+1 yılDuymak için diyodu r o ya pislik 😄
- +1 yıl
bende hem tekrar duymak hemde emin olmak için tekrar söyletirim ne yapim huyum kurusun 😂😂😂😂
Soran+1 yılNiye ki sizde bir tuhaf siniz yalan soyliycek halimiz yok ya 😂
- +1 yıl
bazılarınız yapıyo bunu içinizi bildiğim için tekrarlattırıyorum ben açıkçası 1 kere söyleyen eğer ciddiyse bir kere daha söyler ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılBende çocuğa tekrardan evet dedim güldüm yani niye inanmiyosun anlamında
- +1 yıl
bilemem artık orasını belkide hiç beklemiyodu ya da öz güveni yoktur bu kız benle kafa buluyo demiştir şaşırmıştır herkes öz güvenli değil sonuçta 😂😂😂
Soran+1 yılAma hemde kizlae bana asiliyor ıltifat ediyo dedi. Gerçektende öyle çok iltifat alıyor çocuk. Çok ilginç 😁😂😂
- +1 yıl
çocuk ya benim ya da benim kopyam ya da ikizim 😂😂😂
Soran+1 yılNeden hemen anlatiyosun emrediyorum kişiliğini😂😂
Soran+1 yılNeden öyle yapiyosun kızlara
- +1 yıl
ne yapim başka türlü eğlencesi mi oluyo sanki 😂😂😂 ne yapim kızlardan iltifat almak çok eğlenceli ve mütevazi davranıp bunu artırmak kızları tava getirmek acayip eğlenceli 😂😂😂
Soran+1 yılOfff ya evet ben Tav olmuştum hatırladım ya 😂
Soran+1 yılSonrada benden uzak dur dedim uğraşma benimle bir daha
Soran+1 yılNe kadar iğrenç varliklarsiniz 😂😂😂 hakkaten de o zaman Tav etmişti beni yani anlayınca da uzak dur dedim
- +1 yıl
niye öyle dedin işte hep bu yüzden kaybedersin sen bu yüzden niyetin neyse açık açık söyle yoksa o çocuk kızdan kıza ondan diğerine diğerinden öbürüne geçer durur sende bakar durursun öyle 😂😂😂😂
Soran+1 yılNiyetin neyse söyle derken 😃😂
Soran+1 yılZaten ondan ona giden çocuk o
- +1 yıl
hoşlanıyosan etkilendiysen tava geldiysen söyleyeceksin bak bana söylediklerinde ben sevgili olurum ve ben sevgili olursam ciddi düşünürüm ama flört edersem eğer herşey olabilir 😂😂😂 ve altta bir arkadaşın yorumları dikkatimi çekti ki o arkadaş haklı senin o çocuk işini iyi biliyo benim aldığım lakabı asıl o hak ediyo 😂😂😂 lakabım (playboy)
Soran+1 yılHahahah uzak durun benden ya 😂😂😂
Soran+1 yılYa biliyomusun 1 hafta geçti anladım hemen niyetini bende aptal değilmi sim yani çok şükür kurtuldum😂😂
Soran+1 yılHangi tür kızları tavlamaya çalışırsin genelde
- +1 yıl
çalışmam genelde hiç uğraşmam duruşum yürüyüşüm bakışım bile yetiyo konuşmadan hepsi etkileniyo ama ben ne yapıyorum nerede popüler egosu tavan kimsenin yaklaşamadığı kimseye yüz vermeyen kız var gidiyorum onu tavlıyorum alıyorum havasını bırakıyorum çünkü o kızlar hep bir erkeğin hatta bir sürü erkeğin canını yakıp ağlatıyo hayatını karartıyolar bende bir çeşit intikamcı görevi yapıyorum o kızların havasını alıp normale çeviriyorum sonrada yola geliyolar düzgün bir hayata bakış açısına sahip oluyolar insan oluyolar o egodan kurtuluyolar yani 😂😂😂
Soran+1 yılBen öyle miyim yani 😂😂 ya banada yaptı ama beni tanımıyor bile yani ne acılar çektiğimi bilmiyor. Ben çok acı çektik gerçekten geçmişte ondan kimseye yüz vermiyorum
Soran+1 yılAma beni normal haline getiremedi ben halen ayniyim yine kimseye yüz vermiyorum😂 ayrıca popüler değilim sessiz biriyim ama kimseye bakmadigim dogrudur ama gerçekten kimseye bakmamamin o kadar çok sebebi var ki derin konular diyim
Soran+1 yılSen desin yuruyusumden bile etkilenirler ama eğer seni bir kız dış gorunusunu begenmediyse boşuna uğraşma yani senden iyiyse görünüş olarak
Soran+1 yılOradamisin playboyy😂😂😂
- +1 yıl
burdayım diğer görüş yorumlarına bakıyodum kusura bakma 30 tane yorum var bitmiyo 😂😂😂 bu arada tip ekmek yedirmez tipsiz de olsan ağzın laf yapıyosa belli karizman çekiciliğin ve zeki hızlı bir kişiliğin varsa ve en önemlisi sonuna kadar öz güvenli ve alayına umursamazsan elde edemeyeceğin bir kız ya da bir başarı yoktur inanırsan başarırsın bide siz gazla çalışıyonuz gaza getirmekte kolay bu yüzden dolayı tav etmekte çok kolay oluyo onun dışında en yakın arkadaşım dahil 20 küsur kişiyle beni boynuzlayan ve hepsiyle cinsel şeyler yaşayan bir kız yüzünden bende böyle bir intikam görevi aldım zaten acı çeken kızları anlarım ve onların yeri bende ayrıdır onlar özeldir her zaman 😂😂😂
Soran+1 yılBen öyle bir kız değilim neden böyle davraniyolar dıştan öyle bir görüntum mu var yoksa Kimseyi boynuzlamadim dediğim gibi özel sebeplerim olduğu için sevgili bile olmadım kimseyle. Tersine utangaç çekingen sessiz sakin biriyim egosu değilim kimseye yüz vermem ama ego yüzünden değil sessiz olmam dan ve daha bir sürü sebebim var ama erkekler bana gıcık oluyor anlam veremiyorum
Soran+1 yılKorkuyorum bitiyor sevgili olmaya zarar verecekler diye ama cidden de doğru çıkıyor zarar görüyorum. Havalı egolu duruyorum galiba dışarıdan. Çocuk beni hiç tanimiyo du bile
- +1 yıl
kaç yaşındasın ve en yakın etrafındaki kişiler nasıl kişiler bana bunu söyle sana nedenini söyleyim ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yıl19 yaşındayım Etrafımda birileri yok o kadar yalnizim ben 😊😊 arkadaşlarım vardı ama onlarlada pek iyi anlasamazdim havalı tiplerdi buyukmus gibi davranan tipler var işte öyle. Ama yalnız bir kızım buna ne cevap vereceğini cidden merak ediyorum yalnizim çünkü 😂😂😂
Soran+1 yılBu söylediğim arkadaşlar üniversitedeki ler. Normal arkadaşlarım mütevazı kizla
Soran+1 yılHavali değiller. Eglenceliyiz büyük gibi davranma yi sevmiyorum mesela 😁😂 ayrıca iyi niyetli bir kızım
Soran+1 yılAma dışarıdan arkadaşlarımı tanımıyor bile benim
Soran+1 yılYine soru cevapliyorsun
Soran+1 yılYinemi
- +1 yıl
buradan san o şekilde egolu olarak görmelerinin sebebi üni ortamında ki kızlarla aranın bozuk olması ve onlarla takılmış olman onlarda senin mutlaka adını çıkarmışlardır ve ayrıca sürekli yalnız bir kız ya asosyaldir ya da sevgilisi var diye düşünülür ama bu üni ortamı ise eğer bu kız kendini beğenmiş kimseyle arkadaş olmuyo herkesi düşük görüyo olarak algılanır ve bir diğeri de kimsenin diğer dışarıdan arkadaşlarını bilmemesi sır küpü gibisin bu yüzden senden çekiniyolar ben çekinmezdim ama nedeni ise bu anlattığın şeylerin olacağı her türlü olasılığı aynı anda düşünüp kızı yalnız bırakmaz knka olurdum ve çevresine de gözüme arkadaş olarak kestirdiğim kızları bulup yerleştirirdim ;) :) :D 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 adımmi cikmistir😂 ilginç. Benim gibi bir tane daha sessiz kız var oda öyle ama kimse ona bişey yapmadı. Ayrıca cidden havalı kizlar yani gerçekten unideki kızları biliyosun az çok. ben cidden havalı değilim utangacim asosyalim diyorum daha ne olsun 😂
Soran+1 yılKimseyle anlasamiyorum doğru. Ama cidden onlar beni küçük gördüğü için anlasamiyorum
- +1 yıl
yaa seninle yaşıt ve senden büyük iki kız var ve bu iki kızda benim dikkatimi çekiyo bakıyolar biri şu hoşlandığım konuşacağım kız biride aynı sen kafkas üniversitesinde okuyosan eğer beni kesin tanıyosundur zaten 😂😂😂
Soran+1 yılHayır Marmara Üniversitesi moda tasarımı okuyorum. Hem kimse ye kendimi kullandirtmam o kadar gerzekali olmadım çok şükür😊
Soran+1 yılYani sen playboyy birisin kullanamıyo beni kimse özelikle erkekler 😊
Soran+1 yılAynı ben derken 😊 kimseyle anlasamama konusundami
- +1 yıl
bende makine mühendisliği okuyorum sence benim giyim tarzım nasıl bana ne önere bilirsin madem moda tasarımı okuyon sende bana yardım et şimdi hadi bakim ;) :) :D 😂😂😂
- +1 yıl
o ve diğer özelliklerin olarak sessiz sakin falan dedin ya bir sürü onlarda aynı şekilde 😂😂😂😂
Soran+1 yılBizim gibi kızlara bakış açın nedir.
Soran+1 yılBizim gibi kizlar sessiz sakin temiz duyurular ama hiçte öyle sanildigimiz gibi degilizdir anında anlarız bişeyler yapiyorsan aptal değiliz anlarız hissederiz. Tam tersi çıkarız genelde erkekte ihtimal vermez buna pek
Soran+1 yılSessiz olduğumuz için saf saniliriz genelde. En çok etrafı izleyip analiz yapanlar bizleri aslında
Soran+1 yılKılık kiyafetin normal işte normal giyiniyon gözlüklü erkekleri hiç sevmem çıkar o gozlugu😂
- +1 yıl
ben içinizi biliyorum her masum aslında bir gizli şeytandır diye sözüm var benim o konuşmak istediğim kızdan da bu yüzden korkuyorum çünkü olmayacak şekilde masum ve eminim benim canımı yakmak için binlerce planı var çünkü çok kırdım kızdırdım ve kıskandırdım onu gördüm mü direk telefondan bir kızı aradım samimi samimi konuştum uyuz ettim ilk kendimden nefret ettirdim şimdide seviyo hoşlanıyo 😂😂😂
- +1 yıl
gözlüğü çıkarırsam elimi bile net göremem ve o gözlüğün bana kattığı ayrı bir hava var gözlüğü çıkarınca aynı babaannem gibi oluyorum bebek yüzlü bir takıyorum gözlüğü oluyorum karizmatik çekici öz güvenli sert sempatik zeki bir playboyy boy boy playboyy 😂😂😂
Soran+1 yılIlk başta istemedim istemeyiniz beni tavlamaya çalıştı kendini onemliymis gibi gösterdi buluş Madi bende öylemi dedim bulusmuyosun o zaman uzak durucaksin benden göz teması bile kurma dedim sakin. 1-2 ay sonra en yakın arkadaşı iste k attı bana instagram dan bu çocukta kimseye istek atan biri değil. Çok çok iyi farkındayım ki bilerek attı. Sen olsan yani o çocuğun yerinde olsaydın senin arkadasin niye bana istek atar di mesela?
Soran+1 yılIstemedigim için beni tavlamaya çalıştı
Soran+1 yılGözlükte olmasa mesela kırılma halin duman o zaman desene 😂
Soran+1 yılKirilsa
- +1 yıl
benim arkadaşıma istek attırmam ama istek attıracak olursam eğer bu kızın düşüncesini öğrenmek içindir yani bir çeşit takip ettirme bilgi alma olur yani bu yüzden dolayı da arkadaşıma takip attırmam çünkü bir kız bunu ilk anda anlar ama emin olamaz bende bunu bildiğim için öyle bir hata yapmam ve tavlamak içinde uğraşmam bu yüzden kolayı severim böyle durumlarda zoru sevsem de bu durumda kolayı severim 😂😂😂
- +1 yıl
gözlüksüz gören tek şey 6. hissim oda gözle değil kalple görüyo zaten 😂😂😂
Soran+1 yılbir kız bir erkek hakkında ne düşüncesini merak eder yani ne bilgi alması ne anlamda😊 ama çocuğun haberi vardı arkadaşının eklediginden çok yakın arkadaşlar habersiz bişey yapmaz yani o çocuk
Soran+1 yılGözle değil kalple görüyor demek 😂😂😂
Soran+1 yılNereye gittim ya senden öğrenecek şeylerim vardı 😂😂
- +1 yıl
kendisi hakkında her hangi bişey düşünüyo mu bunu öğrenmek için ya da merak ettiği için gerçek anlamda merak ettiği için tavlamak için değil sevdiği için merak ediyorsa bunu yapar belki seni tavlayamadığı için onu etkilemişsin ve seni seviyo olabilir bu da olması muhtemel bir gerçektir bunu yaşamıştım oradan biliyorum 😂😂😂
Soran+1 yılHmm ama okulda bakmıyor du bile umrunda bile değilim ki onun bu çok ilginç. Iste gi ne zaman attı biliyormusun ben arkadaşımla geziyodum okulda önümüzde n ikisi geçti ben güldüm falan arkadaşıma onlarda heralde kendi üstüne alınmış olmaliki o gün istek Attı. Bir keresinde yanlışlıkla çocuğun oturduğu yakın yere oturdum çocuğu gerçekten hiç görmedim. Arkadaşları çocuğu durterek beni gösterdiler çocuk ta bsna baktı ben de sonra sinirlenerek yerimden kalktım arkadaşımla birlikte başka yere oturdum. Ondan sonra peşimden gelerek oturduğu m yerin önünden geçti bilerek. Ama normalde hiç bakmaz bana
- +1 yıl
bende o konuşacağım kıza en ufak bir bakış atmıyorum bakış açım geniş yakalayamaz ki o benim ondan hoşlanmadığımı sandığına garanti bile verebilirim ser verip sır vermem hiç çaktırmam çünkü hatta sıradan biri gibi davranıyorum uyuz oluyo gözüme girmeye çalışıyo çaktırma 😂😂😂 ama kızdan ölümüne hoşlanıyorum bu zamana kadar gördüğüm en masum yüze ve bakışlara sahip kıyamam yani bişey olsa atarım kendimi o kadar masum ama o bunu hiç bir şekilde bilmiyo 😂😂😂
Soran+1 yılO zaman niye yanıma gelmiyo uzak dur dedim diyemi 😂😂😂
- +1 yıl
evet aynen o yüzden ben eğer öyle bişey yaşadıktan sonra o kıza bir daha yaklaşamam duvarı kız değil ben koyarım mesela kafamda ve o duvarı ancak o kız yıkabilir 😂😂😂
Soran+1 yılO kiz nasil yıkar duvarı peki 😂
- +1 yıl
gelip bana selam verip nasılsın iyi misin deyip samimi olursa duvar falan kalmaz ortada yürürüm kıza 😂😂😂
Soran+1 yılBiz o şeyi çoktan geçtik aradan kaç aylar geçti imkansız artık 😊
Soran+1 yılKavga ettim zaten rezil etmiyim falan dedim daha ne olsun ama hak etti
- +1 yıl
yaa aylar geçmiş işte unutulmuştur merak etme sadece ikiniz hatırlıyosunuzdur o olayı 😂😂😂
Soran+1 yılYani başkaları unutmuş tür diyosun sadece ikimiz hatırlıyoruz iyi 😊
Soran+1 yılBana iki kere dediki yeni eve tasincam ayrı eve cikcam ailevi sorunum var falan. Ilk tanistigimizda dedi ikinci bulusmada da dedi ki işte ben gelemiyorum kusura bakma ailevi sorunum var sonra konu birden bir e ev konusuna geldi evden falan bahsetti sanki bananeyse😂
- +1 yıl
ayrı evde kalıyorum yemek falan lazım olur yaparsın yeriz demek istemiştir aklınız fesat hep sizin pis fesatlar sizi 😂😂😂
Soran+1 yılTabi canım tabi cinsellikten başka bir b*k düşündüğünüz var mı sizin acaba 😂
- +1 yıl
ben eve ingilizce ödevimi yapsın diye sevgilimi çağırdım kız beni soydu şimdi ben mi öyle düşünmüş oluyorum dürüstçe cevap ver ben kızın elini tutmaya utanırken kız dudaklarıma yapıştı şimdi öz eleştiri yap kendin dürüstçe cevap ver suçlu ben miyim o mu 😂😂😂😂
Soran+1 yılIkinizde hatta sen 😂 ne cakalsin olum ya kız baktı ki oğlan bişey yapmiyo çocuğun ne kadar düzgün biri olduğunu düşünüp o arada etkilenmistir ne pisliksin ya 😂 sende eve cagirdi n diye masum değilsin ama
- +1 yıl
yav dışarda yapalım dedim kabul etmedi ben ingilizceden türkçeye çeviririm ama geri ingilizceye çevirip cümle kuramam tek amacım o ödevi yaptırmaktı hoca söz verdi o ödevi yapmazsam bırakıcaktı beni ne yapim 😂😂😂
Soran+1 yılDışarıda yapalım diyerek bile etkilemissin dir sen onu pislik 😂
Soran+1 yılEve çağırdim dedin ama sevgilim i😂
- +1 yıl
yaa vur sende vur zaten damgayı ben o kızdan önce hiç bişeyden anlamazdım o kız beni playboyluğa itti onun yüzünden bu haldeyim ben utangaçtım önceden 😂😂😂😂
Soran+1 yılSevisince gecmistir hahaga 😂😂😂 bende öyle şey yapsam şu asosyalikten kesin çözüm olarak kurtulurdum
- +1 yıl
boşver çok çektim çok günaha girdim başıma gelmeyen kalmadı onun yüzünden 😂😂😂
Soran+1 yılNeden 😂 bağımlılık mi yaptın
- +1 yıl
yok ne bağımlılığı tamamen soğudum o tür şeylerden gıcık oldum 😂😂😂
Soran+1 yılYazık psikolojisi bozulmus😂 ama cidden hayret ettim erkekler çok ister öyle şeyleri
- +1 yıl
ben her konuda her şeyi bildiğim için tiksindim artık çok bilmek tiksindiriyo yani 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAnladım 😂 iyi olmuş ne güzel işte. Sence benim konuştuğum çocuk tiksinmisdir ama sanmıyorum ev diye ısrar ettiğine göre
Soran+1 yılIlk konusmalarimizda ailevi sorunu olduğunu söylemeden önce bana hemen evden bahsetti😂
Soran+1 yılBişey sorcam doğru cevap ver. Erkekler çok güzel bir kız gördüğü zaman hep pis şeyler mi düşünür ler o kızla ilgili. Yani hep cinsellik mi olur ilk düşünce
- +1 yıl
bu erkekten erkeğe ve kızın neresini gösterdiğine göre değişir beni gram etkilemez çünkü dediğim gibi her şeyinizi biliyorum tiksindim yani ama benim kadar bilgili olmayan ya da bilgili olupta iradesi zayıf nefsinin kölesi olan her erkek düşünür ve bu hormoneldir bende sıkıntı var 😂😂😂😂
Soran+1 yılBen açık giyinmem ama neden başıma böyle şeyler geldi inan bilmiyorum
Soran+1 yılArkadaşların dan bitanesi çocuğu arayip dediki ben durağın ordayım. Durakta okulun karsindaydi. Sonra biz çocukla durağa gittik bende eve gitcektim zaten. Sonra baktım arkadaşı durakta yok Meğerse m okulun içinde ymis bana arkadan bakmış. Yani dediğim gibi hiç bir cinsel objelik durumum yok ama yapmadıklari ni bırak madilar
- +1 yıl
beni kızın biri şehir içi otobüsünde kalçamdan tutup sıkarak taciz etti sana bakıyolar bana dokunuyolar şükür et haline 😂😂😂😂
Soran+1 yılHahaha yuh artık Oha ya inanamıyorum😂😂😂 ya erkek niye kızın arkadasindan bakmaya çalışır ki
- +1 yıl
o kızın bana yaptığını gözleriyle yapmak için heyt bee gidiyor öte öte derler ya o yüzden işte hep önden görünce arkanı merak etmiştir kesin ne yapsın demek ki çok çekici bir fiziğin var ama beni fizik değil zeka etkiliyo o çekiyo 😂😂😂
Soran+1 yılHahaga 😂 ya anlamıyorum ki yani kısa boylu bir kızım yani kısa demiyim de orta boylu bir kızım niye yaptı anlamadım😂 demekki fizigin orantisini seviyo erkekler bendede oranti olunca 😂
- +1 yıl
bak eski sevgilim dediğim kız 1.55ti ama dıştan belli etmese de tam bir afeti devran herkes ona hayrandı yani 😂😂😂😂 orantılı olması her zaman iyidir helede kız kısa ya da ortaysa tadından yenmez hem sevimli olur hemde çekici ve uzunlarda bu olmaz ya çekicidir ya da güzeldir sevimsizdir genelde uzunlar ;) yaşasın orta ve kısa boylu midilliler topluluğu 😂😂😂
Soran+1 yılHahaha benim boyum 1.62 var işte 😊 ama çok ince belli yim o yüzden kalcalarim büyük duruyo😂 ondan etkilenmiş olmalilarki arkamdan baktılar
- +1 yıl
evet etkilenmiş olabilirler o kadar da kısa değilsin 18 cm kısasın benden topuklu giysen gözlerime gelir boy seviyen şimdilik omuz falan 😂😂😂 ama kız harbi midilliydi yani o zaman anladım kısanın tadını hem sevimli hemde çekici şimdiki benle aynı boy 1.80 vs 1.80 topuklu giyse yandım yaa çok şükür giymiyo o dertten kurtarıyo ve tuhaf şekilde bu uzun olanda ince belli masum ve çok çekici keşke benle kıskandığı kadar konuşsaydı 😂😂😂 ömür boyu hiç susmazdı o zaman deli oluyo kıskanınca 😂😂😂
Soran+1 yılYalniz benim konuştuğum çocuğun boyu 1.88 di bayagi fark vardı aramizda😂
- +1 yıl
olabilir ama ben hala benden boy ve beden olarak küçükleri daha iyi buluyorum sarıp sarmalamak deyimini bilirsin ben çapkın genlere sahip ama sevince ölümüne seven sadık hem öküz hemde romantik biriyim yani bana her şekilde olur 😂😂😂
Soran+1 yılEvet biliyorum😊 yaa çapkın öküz romantik sadik😂
Soran+1 yılGerçekten şu 1.55 kıza herkes hastamiydi😂
- +1 yıl
aynı anda 20 küsur kişiyle konuşamaz idare edemezdi hasta olmasa demi ama 😂😂😂😂 ama bunu tek farkeden ben olmuşum tuhaf olan diğerlerinin hiç birinin diğerinden haberi yoktu 😂😂😂 ben farketmesem kız alayımızı oynatacaktı sonra akıllandım tabi şimdi yemiyorum eskisi gibi saf değilim yemiyorum artık 😂😂😂
Soran+1 yılBen öyle değilim ama 😂 yani öyle pis bir kız değilim. Bence kız herkesle konuştuğu için sizi etkilemiş boyu posu değil 😂
- +1 yıl
yok beni konuşması değil harbiden zeki olması etkiledi kız gerçekten çok zekiydi yani bende öyleyim ve beni de sadece zeki olması ve bunu belli etmesi etkiler sadece boyunu posunu sonradan farkettim yani boyu kısa olması beni etkilemez uzun olması da etkilemez zeki ve sevimliyse her türlü ilgimi çeker bu kızda çok sevimli ve zeki aynı zamanda çok ta sessiz sakin görünüyodu ama içinde ki şeytanı farkettiğim de iş işten geçmişti bu yüzden akıllandım ya zaten her kızın içinde sakladığı şeytani bir yönü vardır eğer yok diyosa o kızın tamamı şeytandır topuğunuzu bir yerinize vura vura kaçınız yoksa well come to hill 😂😂😂
Soran+1 yılBen yok diyorum masumum😂😂😂
- +1 yıl
o zaman ben kaçıyorum müsadenle 😂😂😂 run run run 😂😂😂
Soran+1 yılAma öyleyim ne anlatıyorum sabahtan beri hem sen dedin bana çocuk işini iyi biliyor 😂😂
Soran+1 yılPlayboyyun teki bende saf gibi inanmistim😂
- +1 yıl
benim kadar iyi bilmiyo ya da çocukta şeytan bu yüzden olmadınız aynısınız çünkü itiyonuz birbirinizi 😂😂😂 şaka bir yana umarım yarın görecem yalnız kalırsak eğer konuşacam da kızla tabi ki de hayatında biri yoksa daha kolay konuşurum 😂😂😂
- +1 yıl
ve sana da tavsiyem benim gibi saf temiz playboy bulursan sakın kaçırma derim bak playboy lakabım var ama ben temizim bişey yapmam temizim yani bulursan benim gibisini sakın kaçırma hem havanı atarsın hemde işini iyi bilen temiz sevgilin olur 😂😂😂😂
Soran+1 yılSalak ya saf temiz Playboy mu olurmuş pehh ilk defa duydum😂😂😂
Soran+1 yılDoğru ama az çok şeytanlik var bendede çocuğun basının etini yedim böyle sıkıştı rdim😂 ama hak etti bulusmuyodu benimle
Soran+1 yılSeni takip ettim şimdi😊
- +1 yıl
farkettim bende geri takip ettim selam yazayım öyle dursun bişey olunca sorarsın 😂😂😂
+1 yılbilmezden gelir gibi yapmak bunun altında bu özelliği çok iyi bildiği ancak ilgi çekmeyi sevdiğinden uzutması her insan yapar bazen
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle zaten yakisikli pislik bilerek yaptı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBunu her erkek demez sadece ettiğin iltifat karşısında sana verebilecek bir cevap bulamıyorsa bunu söyler
133 Yorumla
Soran+1 yılBak söyle anlatiyim sence ben tipsizmiyim dedi. Bende Hayır ortalama üstün desin boyun uzun falan dedim güzel guluyosun cidden de tatlı gülüyor ama. Oda gercektenmi dedi. Her erkek niye söylemez söyleyince ne demektir
- +1 yıl
Mesela normal bir erkek konuşma becerisi yüksek bir erkek teşekkür ederim ve seninde güzelliğin göz kamaştırıyor der.
ya da ilk defa bir karşı cinsten böyle sözler duydu ve gerçektenmi dedi. Kendine güvenmeyen erkek sınıfı
Soran+1 yılÇok iltifat alıyor çocuk. Ayrıca bende erkeklerin yanına gelince bir kelime bile konuşmam çok çok utanirim. Ya çocuğun çok ortamı var kız dolu p*c tipli biri öyle yani böyle olması ınandirici kesinlikle değil
- +1 yıl
Senin ilgini nasıl çekeceğini biliyor ozaman bu çocuk baksana gerçekten mi demiş ve seninde bu ilginin çekmiş ve buna cevap aramaya başlamıssın ne kadar basit görünsede soru senin ilgi alanına girmiş gerçek bir soru. Çocuk işini biliyor ve insanları iyi tanıyor
Soran+1 yılÖyle çok iyi tanıdığı açık. Bende iyi tanırım ama. Anladım zaten aradan 1 ay geçti. Ben ona dedimki benden uzak dur dedim okulda da yaklaşma senin ne olduğunu anladım her lafın yalan dedim. Ben de aptal değilim yani
- +1 yıl
Ozaman kaldıramadı reddedilmeyi ve seni etkileyip seninle olma peşinde bence uzaklaş istemiyorsan amacına ulaşıyor
Soran+1 yılIlk istemedim zaten. Sonra sıcak baktım. Böyle bir iki şüphe edeceğim hareket yapınca uzak dur dedim
- +1 yıl
Sen anlattıkca çocuk aklımdan geçiyor ve bu çocuk oyunu çok güzel oynuyor seni elde edecek kendisine bağlayacak ve sonrada işi bitince bırakıp gidecek bence onunla aynı ortamda oturduğunda mesafeni çok sağlam koymalısın mesafe koyamıyorsan o ortamda bulunmamanı öneririm. Tabi sen bilirsin yinede.
Soran+1 yılAradan çok ay geçti merak etme çok fazla zaman😊😊😊 ben bu işi bitirdim oda peşimi bıraktı çok şükür. Yapamıyor yani
Soran+1 yılGeçen arkadaşım hatırlattı bana bu çocuğu yine moralim bozuldu sinirlerim gerildi
- +1 yıl
Arkadaşın bunu sana hatırlatıyorsa bence bir nedeni var arkadaşına da sorduruyor olabilir her ayrıntıyı incele bence
Soran+1 yılÇocuğun arkadaşı bana istek Attı en son bilerek hemde
Soran+1 yılNeden sence. Aradan bir hafta geçmedi bu arada çocuğun niyetini anladım hemen
Soran+1 yılYok öyle değil arkadaşım kibrista oturuyor bu olayı ona ben anlattı
Soran+1 yılAnlattim. Arkadaşım okulumda değil çocuğu tanımıyor. Aslında o hatırlatmadi konuyu oraya ben yonlendirdim
- +1 yıl
Konuyu sen yönlendirdiysen sen hangi cevabı arıyosun?
Soran+1 yılAnlamadim. aklıma düştü bir kere. Diyorum ki çocuğun arkadaşı beni ekledi 1 ay geçmişti niye ekledi diyorum. Arkadaşı bilerek ekledi
- +1 yıl
Belki de oradan seni takip ediyor neler paylaştığını veya neler yaptığını bir arkadaşı aracılığıyla takip ediyor sen neden onun arkadaşının eklemesini kabul ettin
Soran+1 yılIlk ettim sonra sildim çünkü o olduğunu ekleyene kadar anlamadım
- +1 yıl
Bence sen kendini kandırıyosun bu çocuk seni iyi etkilemiş sen şuanda ondan uzak kalmaya çalıştıkça o seni çekiyor ama çabalıyorsun uzak durmak için biraz daha güçlenip çabalarsan emin ol sen başarılı olacaksın
Soran+1 yılTesekkur ederim😊 ama arkadaşı bilerek ekledi ondan adım gibi eminim. Çocuk başka kimseyi eklemiyor çünki.
Soran+1 yılKendimi kandirdigimi kim söyledi hersey ortada işte 😊
- +1 yıl
Bir kere gerçektenmi dedi diye kimbilir nezamandır araştırıyosun
Soran+1 yılBaşkası dese yine takilirdim. Yumuşak kalpliyim benim huyu m başkasının başarısı değil herseyi takan birisiyim. Bu arada arkadaşı ekledi diyorum ama takmiyosun
Soran+1 yılOnlar etmiyorum ki aklım onda neden kendime sevmiyorum diye acı çektireyim
Soran+1 yılAma çok ilginç ki üzülür aglamiyorum
Soran+1 yılNeden üzülüp aglamiyor sadece düşünüyorum umrumda da değil o kadar ama korkmaya başladım kendimden
- +1 yıl
Kendine daha iyi bir erkek arkadaş edin bak nasıl düşünmüyon gör
Soran+1 yılNeden sence? Sadece düşünmek o kadar. Icım delik deşik benim artık bişey lerede uzulemiyorum. Uyudunmu lütfen beni dinle çok ihtiyacım var 😔
Soran+1 yılMümkün değil
- +1 yıl
Özele gelir misin arkadaşım
Soran+1 yıltamam. seni takip etcem sende beni et. X perim yok sen at mesaj
- +1 yıl
Senin kim olduğunu bilsem yapacağım zaten ama gizlisin takip et görurüm
daha önceden hiç duymamış olabilir
güvenmediğinden olabilir
seni test ediyordur118 Yorumla
Soran+1 yılBen sence tipsizmiyim diye sordu onun üzerine cevap verdim bende güzel guluyosun falan. Cidden öyle tatlı gülüyor 😂 yok çok iltifat alıyor.
Soran+1 yılYok ya ne ben acamam ben de ozguvensizim😂 erkeklerden çok utanıyorum. Zaten bitirdim ya çocuk kötü niyetli olabilir diye görsen tam p*c tipli biri yani öyle biri nasıl böyle oluyo
Soran+1 yılIşte orda dur ✋😂 dokuz aylık değilim 7 ayligim hahahahaha ha bir farkımız var yani
Soran+1 yılBuluyorum çok farklı bir kızım sessiz utangaç bu yetermi😊☺😂
Soran+1 yılYani iyice içime kapanayim farklı olmak için 😂
Soran+1 yılHic yok olmayacakta
Soran+1 yılÖzgüveni m yok diyorum hiç olmayacak bu inşallah diyor😂
Soran+1 yılYok ya sorun değil 😂
Soran+1 yılSagol inandiysan😊☺
+1 yılİnanmamak Değil İltifattan HOşnut Oldugunu Gosterir
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm tesekkur ederim 😊☺
- +1 yıl
Rica ederim 😄
haha o kadar yabancıdır ki iltifata :D doğruluğuna emin olmak ister
111 Yorumla
Soran+1 yılYoo çevreden çok iltifat alan bir çocuk aslında sana l alemde görüyorum😂 kizlar ediyor ona. Ama niye bana şaşırdı bu kadar anlamadım
Soran+1 yılHalla halla evet ama çok farklı kızım cidden diğer kızlara göre çok tuhaf bir kızım fazlasıyla😂
Soran+1 yılIltifat ettikçe daha çok almak istedi 😂
Soran+1 yılYok daha etmedim zaten😂 bana çok tipsizim dimi dedi😂 bence numara yapıyor yalandan yakışıklı çocuk çünkü
Soran+1 yılEgosu oksansin diye heralde😂
Soran+1 yılTam bir çakal ya 😂😂 pislik çocuk
Çünkü okadar az söylüyorsunuzki gerçek. olduğuna inanmak zor oluyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılBütün kızlar ona ediyor ıltifat ama anlamadım
Soran+1 yılKimi iltifatimi seviyor bence öyle 😂 alay ediyor zaten anladım
Kişiye göre değişir bu mesela örnek veriyorum ben şahsen öyle değilim :)
10 Yorumla
+1 yılBiz kizlar niye diyorsak onlar da o yuzden der
131 Yorumla
Soran+1 yılAlay ediyo bence zaten tek bu değil başka şüphe ettiğim davranışlarda var
- +1 yıl
Yok ya alay ettigini ima etmedim. Neden alay etsin? Yani gercekten oyle mi dusunuyorsun manasinda da soylemis olabilir. Ne gibi davranislardan suphe ediyorsun?
Soran+1 yılIşte benimle mesajda konuşuyor bulusmuyor. Buluşmayı ima ettim bişey demedi. Ilk konuşmamız da ayrı eve çıkacağını söyledi ne alakaysa. Bulusmadi işte okulda görünce kusura bakma arkadaslarla isim var dedi ailevi sorunlarım falan var. Bende dedim begenmiyosan söyle zorlamanin anlamı yok böyle daha üzücü kırıcı olur dedim net bişey söyleme di gecistirdi falan
Soran+1 yılOkulda arkadaşına gizli gizli beni gösterdi gördüm
Soran+1 yılSonra mesaj atmadım iki gün oda niye atmiyosun dedi. Mesaj atıyordu ama istemeyerek
Soran+1 yılbir arkadasi arkamdan bakmaya çalıştı falan bakmak için ön takla attı diyebilirim
- +1 yıl
Once sakin ol. Belki gercekten ailevi sorunlari vardir ayri eve cikicam demis baksana. Bekle sadece hemen sana yazmasini birlikte olmanizi falan bekleme. Sabirli ol ne oldugu ciksr zaten ortaya
Soran+1 yılYok ya ben hissettim cidden bir halt var o çocukta zaten p*c tam. Yalan atıyor beni eve atmak için ben anladım inandırıcı olsun diye öyle yapıyor çocuğu ilk gördüğüm zaman hiç iyi hissetmedim ben içim daraldı kesinlikle iyi biri değil
- +1 yıl
Bak simdi hislerini daha iyi anladim. bir kiz biri hakkinda boyle hissediyorsa genellikle dogru cikar hissettikleri. O zaman guzelim birak bu cocugu. Ilk hedefi seni eve atmaksa zaten hiic gerek yok boyle birini hayatina dahil etmeye
Soran+1 yılAynen canım 😊 nedense çok kötü oldum ya çocukla konuşun ca bile konusamadim hissettiklerim yüzünden. dedim ne olursa olsun bir halt var yani
- +1 yıl
Biliyorum o hissi ya gercekten insanin icini yiyip bitirir cinseten. Hicbir soylediklerini odaklanamiyorsun boyle "ulan simdi ne demek istedi bu serefsiz simdi" falan diye dusunuyorsun. "Belki de bana oyle geliyor" diyorsun ama bir yandan da oyle hissettigin duygularini bastiramiyorsun.
Zamanla ortaya cikar ne b*k oldugu
Soran+1 yılÇıkmadan bitsin dedik sana inanmıyorum yalan atiyosun dedim. Oda yine onrmsemeyip gecistirdi takmiyo du yani
Soran+1 yılMesaj atıp takiyomus numarasi yapiyodu ama anladım ben umrunda değildik aslında onun yuzeysel di zaten
- +1 yıl
bir seyler karistiriyo gibi ama bakalim ne cikicak
Soran+1 yılSonra dedim zaten uzak dur benden falan 😊 şimdi bişey yapmıyor
- +1 yıl
Baska av aramaya gitmistir belki de
- +1 yıl
Belli mi olur
Soran+1 yılBişey cikmadan ayrıldım zaten 😊 ya arkadaşlarıyla Iddiaya girdi yani eve atarmi yim iddiasiydi bu bence
- +1 yıl
Bak o da olabilir... Mantikli...
- +1 yıl
Ne igrenc insanlar ya
- +1 yıl
Valla ask falan kalmamis ya cinsellik icin birlikte oluyorlar ya da sevgili olmak icin
- +1 yıl
Yalniz kalmamak icin...
Soran+1 yılYedekte tutuyo gibi geldi. Dedim ki daha kaç tane kız var dedim yanında
Soran+1 yılAynen öyle bitanem o yüzden bu zamana kadar hiç sevgili yapmadım zaten çok söyleyen yok bana ıyikide yok baksana hersey cinsellik. Erkekleri zaten sevmezdim bu olay çok çok kötü oldu nasıl inancagim birine bilmiyorum. Çok üzülüyorum kendim için. Sevgili olmak cinsellik olduğu için sevgili yapamıyorum😔
- +1 yıl
Ben de senin gibi dusunuyorum kimin nasil cikacsgi belli degil. ADAM GIBI ADAM olan yok. Valla en sonunda kizlara ilgi duymaya baslicam
Soran+1 yılAynen lezbiyen olucam bu erkekler kızlara ne yaptıklarının farkında değiller lezbiyen olucaz diyoruz farkindamisin😔 başka secenek bırakmıyor lar ki. Evlenmeden cinsel bişey yaşamak istemiyorum böyle şeylerin tehlikeli olduğunu uzecegini çok çok iyi biliyorum çünkü
- +1 yıl
Kotu bir seymis gibi soyluyorsun lezbiyenligi. Tehlikeli falan degil bak evlenince cinsellik yasayinca sana kimse uzulmeme garantisi vermiyor. Ben evlenmeden de yasarim cinselligi. Karsimdaki adam olsun yeter.
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam ben öyle şey olmaz adam olmaklada ilgisi yok. Müslüman olmak namus diye bişey var her önüne gelene cinsellik yasayamazsin. Lezbiyen lere öfke kin duymuyorum ama iyi biseyde değil yani doğaya aykırı erkek kadın cinsellik yaşayıp uruyor sonuçta
Soran+1 yılToplum baskısı da değil kötü hissederim kendimi hen adam olanın bile seninle evleneceği ne malum ya hamile kalırsan. Ya seni bırakırsa adam çok kötü sonuçları var yani
- +1 yıl
Bu da senin dusuncen. Dogaya aykiri olsa ne olur oyle hissediyorlar bu kadar. Doga boyle yaratmis diye buna ayak uydurmak zorunda degiller. Herkesin hisleri ayni olmak zorunda da degil
Soran+1 yılBiliyorum ama Lut kavmi filan var yani günah diyor. Kurana inanmamazluk da yapamam. Gerçekten öyle hissedebilirler ama ona bişey demem. Ama kötü bişey yazık yani o insanlara çocuk bile doguramamak kötü yani
+1 yılkimse iltifat etmiyor bize ondan şaşırıyoz hali ile
01 Yorumla
Soran+1 yılOna eden çok. Ayrıca o sordu tipim nasıl diye
+1 yılBen de cidden mi diyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama erkeğin demesi saçma. Bana dediki tipim kötü mü falan bende Hayır ortalama üstünde sin dedim uzun boyluydu güzel guluyon dedim cidden çok tatlı bir gülmedi vardı
- +1 yıl
Senin hoşuna gitmesi şaşırtmış ve mutlu etmiştir.
Soran+1 yılHalla halla 😂 ilginç. Çevresinde çok güzel kızlar var ona ıltifat ediyor lar.
- +1 yıl
Güzelliği boşver onun nasıl gördüğünü bilemeyiz.😊
Soran+1 yılYa çocuk tam p*c tipli talan atıyorum gibi geldi kim görse çocuğu tam bir p*c diyolar😂
- +1 yıl
Görünüşe aldanma içinde başka biri vardır onun.😄
Soran+1 yılYa bilmiyorum çok kız var etrafinda ama
- +1 yıl
Nolucak ki boşver kızları kendine bak.
Soran+1 yılÖyle ama çok kız varsa güvenilir değildir
- +1 yıl
Evet oda var tani şimdi. =/
+1 yılErkekler egolarının okşanmasını sever.
17 Yorumla
Soran+1 yılAman oksanmasin onun. Iltifat eşini fazla zaten
Soran+1 yılEdeni
- +1 yıl
İndirmesini bileceksin o zaman ablacım :) :)
Soran+1 yılBenden duyunca inanmadi ama
- +1 yıl
Neden o :)
Soran+1 yılAlay ediyor zaten benimle anladım ben konuşmayı kesicem
- +1 yıl
Soru da bulundu cevapta
https://www.youtube.com/watch?v=_33Wjv6lhGg
bunu da dinle uyu sen hadi :) iyi geceler ablacım.
+1 yıl:/ bazıları da abartma diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilginç ya ben direk tesekkur ederim diyorum 😊
- +1 yıl
Öküzler çünkü :/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine soranlar çok
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama erkeğin demesi garip geldi
Hosuna gittiği için duymak ister
10 Yorumla
+1 yılsenden beklemedigi icin
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düşünmüş erkek peşinde kosmuyorum😊
+1 yılAlismadik gotte don durmaz derler o yuzden :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılInanmiyordur.
613 Yorumla
Soran+1 yılBana ilk dediki ben sence tipsizmiyim dedi bende dedim Hayır ortalama üstün desin uzun boylusun dedim güle guluyosun falan güzel guluyosun lafın a şaşırdı. Ama cidden güzel guluyodu niye inanmadi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAlinmişta olabilir belkide daha güzel sözler bekliyordur.
Erkekleri anliyamiyorum :///
Soran+1 yılNe dememi bekliyodu daha ne diyim. Ortalama üstü lafı beni mutlu ederdi. Simartiyimmi onu yani
Cevap sahibi+1 yılŞimartma onu peki😂😂
Haklisin aslinda ://
Soran+1 yılE yani haklıyim😂😎
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 tabi sen herzaman haklisin
Soran+1 yılLaf mi soktun şimdi 😂 bir insanı şımartmak ne kadar dogrudur
Cevap sahibi+1 yılHayir sadece şaka yaptim😂😂
Bilmem ://
Soran+1 yılÖyle öyle Konseyi şımartma😂
Soran+1 yılKimseyi
Cevap sahibi+1 yılŞimartirim benn😂😂
Soran+1 yılYanlış yapıyon o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki :)
+1 yılErkek çok iltifat almadığı için :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok alıyor bayagi beğenilen bir erkek
- +1 yıl
Beğenilen biri olabilir ama kızlar genelde beğenseler bile iltifat etmiyorlar bence :)
Soran+1 yılEdiyolar ya görüyorum instagram da işte senin kadar yakışıklı karizmatik bir erkek yok görmedim filan
- +1 yıl
O zaman bilemiyorum :)
+1 yılKendisi öyle oldğunu düşünmüyodur
167 Yorumla
Soran+1 yılKızlar çok iltifat ediyor ona. Ama ben diyince ınanmadi.😂
- +1 yıl
O zaman senden beklemiyordur iltifat etmeni ya da senin o düşüncede olduğunu düşünmüyordur neyse saçmaladım galiba :D
Soran+1 yılHahahah 😂😂 ya evet doğru aslında odun bir kızım o konuda öyle ıltifat edip asilcak bir kız değilim
- +1 yıl
Biraz daha et bakalım ne tepki vericek :)
Soran+1 yılYa gerçekten mi diyip duruyor tesekkur etmek bile yok 😂
- +1 yıl
O zaman odun olan o :D
Soran+1 yılCiddenmi niye😂😂😂
- +1 yıl
Bir kız bana iltifat ettiğinde teşekkür ederdim gerçkenten mi ne ya :D şaşırtıcı olan ne ya da senle dalgada geçiyor olabilir
Soran+1 yılNiye dalga geçsin ki ama öyle alay edilecek bir tarafım yok 😊
- +1 yıl
Bilemicem o kadarını ama birisi birine iltifat etse kız veya erkek teşekkür edersin sağol dersin gerçekten mi ne :D
Soran+1 yılSonuçta kendi tanışmak istedi alay etmek gerçek dışı olurdu ayrıca güzel bir kızım ona göre
- +1 yıl
Ben sana çirkinsin falan demedim yanlış anladıysan kusura bakma ben onun odunluğu konusunda dedim
Soran+1 yılYok sana demedim. Ama alay etse bile ilginç olurdu kendi yazdı asildi falan ilginç
- +1 yıl
Benim ki sadece bir tahmin belki niyeti o değildir şimdi aranızı bozan olmak istemem
Soran+1 yılAlay ediyor onu anladım. Ama güzel kızım çok ilginç yani. Belki saf bir kızım onunla alay ediyordr. Ilk bulustugumuzda hep beni inceledi durdu hiç hayra alamet değildi bence
- +1 yıl
O kadar çok güzel bir kızım dedin ki merak ettim yani :D neyse dikkat et o zaman ben fikrimi söyledim sadece
Soran+1 yılÇok güzel değil güzelim ona göre dedim. Ona göre yani.
- +1 yıl
Tuhaf bir durum en iyisi git kendisine sor neden böyle tepki veriyorsun diye
Soran+1 yılYa bir bilsem. Ya bişey sorcam ilk gün konuştuk daha görmemiştim onu sadece instagram da konuşmuştuk. Bana dediki ben Kadıköy'de ev bakıyorum ayrı eve cikcam falan kendi kendine öyle konuştu yani ben bişey sormadım. Sence düşündüğüm şey doğrusu yani kötü niyetli mi
- +1 yıl
durduk yere söylemesi tuhaf biraz ama belki muhabbet olsun diyede söylemiş olabilir. Ama konuşucak başka konu mu yok diyebilirsin
Soran+1 yılIlk buluştuk söylemedi ikinci defa buluştuk kusura bakma arkadaslarla isim çıktı dedi. O arada bana yine evden bahsetti durduk yere. ailevi sorunları varmış filan sonra durduk yere alakasız o konuya girdi ev aldım falan filan şimdi arkadaslarla eve gidiyoruz. Moralimi çok bozdu yani
- +1 yıl
Bidaha buluştuğunda açarsa konuyu sorarsın niye söylüyorsun sürekli diye
Soran+1 yılAma beni begenmedigini anladım ondan bulusmuyor ama mesaj atıyor sürekli. Ben iki gün almadım bilerek neden atmiyosun dedi kafayı yicem
- +1 yıl
Bu kadar rahatsızsan konuşma o zaman
Soran+1 yılKesicem konuşmayı zaten ama niye böyle tuhaf davranıyor begenmediysen söyle diyorum böyle çok daha moralim bozuluyor oda lafı başka şeylere çeviriyor falan. Zaten mesaja cevap verincede konuşmak istemiyo gibiydi tuhaf yani
- +1 yıl
Beğenecek başka erkek mi yok takma kafana
Soran+1 yılBiliyorum ama bir erkek niye böyle yapar çok tuhaf. Bence yemekte tutuyo beni hangisi olursa ona gidicek
Soran+1 yılYedekte
- +1 yıl
Oda olabilir çok takma kafana böylelerini
Soran+1 yılHep beni buluyolar ama. Alay etmeye calisiyolar saf temiz bir kızım diye. Ama o beni tanımıyor bile nerden anladiki
- +1 yıl
Erkekler işte bazıları böyle olabiliyor kendinde kusur arama daha iyileri çıkar karşına
Soran+1 yılArtık kendimde küsür arıyorum o kadar sanssizim ki
- +1 yıl
Daha kaç yaşındasın doğru insan elbet çıkar karşına üzme kendini ne kusurun olcak
Soran+1 yılOlamaz zaten. O pis arkadaşları arkamdan bakmak için okulda yapmadıklari şey kalmadı arkamdan baktı bir arkadasi bilerek
- +1 yıl
Böyle bişey yaptıysa bu kadar kafana niye takıyosun karaktersizin tekiymiş
Soran+1 yılNiye bakar bir erkek anlamadım niye ki?
- +1 yıl
Nedeni belli yani anladığım şey doğruysa taciz etmek için bakar
Soran+1 yılÇocuk ilk bulusmada beni süzdu durdu zaten azcık arkamdan geliyordu bakmak için. Ben konusuyodum o kısa cevaplar veriyodu. Sonra işte okulun karşısında durak vardı. Arkadaşı bunu aradı dediki ben duraktayim bizde gittik Meğerse m arkadaşı Okuldaymis yalandan söylemiş öyle
- +1 yıl
Dediğin gibiyse niyet belli uzak dur derim.
Soran+1 yılInandirici olsun diye ailevi sorunum var. Ayrı eve cikcam diyodu. varya ben hiç inanmadim inanmak istedim ama gönlüm kalbim inanmadi. Çocuğu görünce kendimi iyi hissetmedim hani derler ya kadınlar hisseder diye anladım ben
- +1 yıl
Doğrudur dikkatli olmak lazım zaman kötü
Soran+1 yılÇocuk p*c tipli zaten en iyisi uzak olmak😊
- +1 yıl
:D :D :D
Soran+1 yılÖyle ama tam p*c derler ya görsen öyle dersin
- +1 yıl
Öyleyse neden buluştun
Soran+1 yılYa neden biliyomusun belki öyle değildir on yargili olmayayım çünkü kendimi kötü bir insan olarak goruyodum kimseyi beğenmiyorum diye bir kerede iyi ol dedim. bir anlık boşluk diyelim işte normalde yapmam yani
- +1 yıl
Şansa bak o zaman ne denk gelmiş :D
Soran+1 yılŞansı olmayan bir insanım sasirmadim diyelim 😊
- +1 yıl
Bende şanssız oldğumu düşünüyorum sende bendensin :(
Soran+1 yılKimse beni sevemez bu imkansız seven olursa defol git derim o derece.
- +1 yıl
Neden sevemez
Soran+1 yılBeni seven olmadı da bu zamana kadar ondan. Kimse hoslandigini söylemedi. Artı benim gibi tecrübesiz bişey yasamamis utangaç çekingen bir kızla kimse ugrasmazlar. Biliyor sun ki çoğu erkek cinsellik için yanasiyor çekingen kızı zor görürler
- +1 yıl
İllaki seven çıkar olmadı diye olmucak anlamına gelmiyor doğru şuanki erkeklerin niyeti o
Soran+1 yılHerkes pis olmuş. Kızlara ilgi duymam yakındır valla 😂 ne hale getirdiler beni
- +1 yıl
:D Boşver umudunu kaybetme sen elbett bir gün çıkar karşına birisi
Soran+1 yılElbet biri çıkar lafına hiç inanmıyorum bahtim açık değil. Biri büyü yapmış gibi yemin ederim bana
- +1 yıl
Çıkar çıkar benimde daha çıkmadı beklemedeyim hala :D deme öyle benide korkutuyosun
Soran+1 yılKorktum bence belki kendimizi kandiriyoruzdur
Soran+1 yılKork
- +1 yıl
Deme öyle deme :D
- +1 yıl
Çıkar birgün mutlaka :D
Soran+1 yılYaşım 19 artık öyle valla eskiden de böyle sanssizdim ben kimse sevmezdi
- +1 yıl
Başkalarının senin hakkında ne düşündüklerini bu kadar önemseme ben öyle yapıyorum sevmesinler boşver
Soran+1 yıl40 yaşında oda kesin . Nasılsın öyle gidiyor iste
Soran+1 yılNasilsan
- +1 yıl
Umudunu kaybetme inan çıkar mutlaka
Soran+1 yılBaşkaları vir vir konuşur anca işte doğru
+1 yılhiç iltifat almamıştır 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAksine çok alıyor ya çok ilginc değilmi
- +1 yıl
nerden biliyosun çok aldığını
Soran+1 yılInstgram da ekli çocuk. Gerçekten her kız ona çok yakışıklı sin bu kadar karizmatik erkek çekici erkek görmedim diyolar. Çok aşırı olmasa bile ediyolar
- +1 yıl
fake olmasın aptal herif :D linkini at bakim
Soran+1 yılDeğil bulustum rahat ol
Bünye kabul etmiyor Çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 😂 niye canım alla alla 😃😃
Alışkın olmadığı için 😄
018 Yorumla
Soran+1 yılÇok iltifat alıyo desem
Soran+1 yılBiraz öyle evet 😂
Soran+1 yılHaha 😂 ya bitirdim zaten. Anlamadigim şey çocuk tam p*c tipli yani alay ettiğini düşündüm
Soran+1 yılTav edemeden bitti zaten Ohhh iyi oldu seni rezil etmiyim😂
Soran+1 yılSeni rezil etmiyim dedik ona uzak dur bendennn😂 bu soruyu sormadan önce bitirdim zaten
Soran+1 yılNe sana diycem çocuğa dedim😂😂😂😂😂 klavyenin azizligi o ya 😂
Soran+1 yılValla 😂😂 öyle
Soran+1 yılNey ile ilgili
+1 yılBana edene küfrediyorum şahsen
14 Yorumla
Soran+1 yılInanmiyosun diyemi. Ben ıltifat etmedim aslında o sordu nasilim diye
- +1 yıl
Kendim tipsiz olduğumu bilirim biri kırmamak adına yok çok yakışıklısın iyisin falan derse basıyorum kalayı
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Alışkanlık yaptı bende bu 😀
+1 yılHer erkek söylemez bence özgüveni yok
015 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya 😂 ya kızlardan ıltifat alıyor ama. Zaten benimle bulusmak istemedi utanctan bence 😊 utanıyodu yanımda. Ya biliyomsun tipi tam bir p*c tipo derler ya öyle ortamida var kizlar falan yani. Anlamdim ama numara yapıyor gibi geldi
- +1 yıl
Yani öyle de olabilir. Alaya da almış olabilir
Soran+1 yılBenimle alay etmez ama edilecek yani yok ki 😊
- +1 yıl
P*ç diyorsun o seni üzer anma üzer
- +1 yıl
Anam*
Soran+1 yılBiliyorum ama benim gibi biriyle kim niye alay etsin yani o tanışmak istedi o yazdı o ıltifat etti. Çok saçma alay etmek
- +1 yıl
Yalnız öyleleri herkese yazar. Tipinin gideri olması yeterli
Soran+1 yılAnladım. Öyleleri çirkin olmasa bile alay eder kızlarla her türlü p*c değilmi işte
- +1 yıl
Aynen öyle. Heryönden. Uzan dur yani yaramaz sana
Soran+1 yılZaten konusmayacagim daha moral bozmaktan başka yaptığı şey yok
- +1 yıl
Amaç ego kasmak
Soran+1 yılÜstüne bastin kesinlik le
- +1 yıl
Kendini kullandırma boşver sana erkek mi yok
Soran+1 yılBenim dusuncemde o yönde bir ton erkek var ona kalmadik zaten
- +1 yıl
Aynen balım yaa salla gitsin :dd
İnanamaz.