Teşekkür ettiğim insanların içindesin demektir .
Bunu niye yapıyorum ; Zahmet edip yazdığınız cümlelerinizin , taşıdığı her bir harfe minnetarım :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Liseli yıllarda pek bir işe yarardı bu yöntem :) Önce kız arkadaşımdan yeni ayrıldım falan ayakları ile kızlarla diyalogu pekiştirip ardından neşeli tavırlar ve espriler ile gönülleri fethedip Yarı yolda bırakmışlığım çoktur.
O yüzden olsa gerek bu sıralar yüzüm gülmüyor. Uzun zamandır da sevgilim yok
Aaa Sanırım yine aynı şeyi yapıyorum :)))
Teşekkürüm Desin :)
çok keskin noktadan yakalayacaksın kimi kızlar mavi der kimileri mercan isterken nar çiçeği olduğunu ayırt eder. zemin hep düz değil ki takılmadan koşarsın tükenmez kalemle resim yapmak gibidir yanlış çektiğin cizğiyi silemezsin sadece çizgiye ekler yaparak resimi güzel kılmaya çalışırsın. gelip de yok acıtasyonla geçiniyorlar demek yanlış olur.
Teşekkürüm Desin .
bu lafları görünce apaçiler geliyor aklıma nedense. link gibi
Teşekkürüm Desin .
Ayyyyy kıyamam ben onlara , hayat vurmuş ben nasıl koyim :)
Teşekkürüm Desin .
şekil a :D yapmayın etmeyin :P
Cevap
31Cevap
Bazı kızlar çabuk kanıyor, zaten inanmasalar bile kendilerini zorluyorlar sanki gerçekten mutlu olacakmış gibi tribe giriyorlar ve sonuç hüsran :) ondan sonra yok erkeklerin hepsi böyle yok erkek milleti değil mi ne beklersin filan bağırıp, çağırırlar.
kendi adıma söylym böyle erkeklerden hoşlanmıyorum . aklı zaten eski sevglsndeki üzülyo birşeyler söylüyo derm sadece arkdsca dnlerim anlatıyosa o kadr. Bu anlattıklarının ustune benden hoşlandgnı söylese zaten inandırıcı olmaz, eski sevgilisini unutması için aracı olamam! die düşünürm :)
Keşke şu günün sorusu hakkını daha merak ettiğin bir şey için harcasaydın, sana degilde xperlere acıyorum. ama kızma sakın, keşke benim sorumu şey etselerdi sevaba girerdin, benim baya ihtiyacım var ama, çalışmayı (yorum yapıp zper kazanmayı) sevmediğimden, günün sorusu olamadım hiç
soruna cevapta vereyim; kadınlar şöyle erkek böyle erkek sever diye bir şey yok
kimi seversen, aglasada, sarma dolma sarsada seversin, bunun bir tarifi yok bence
merak ettiğim herşeyin cevabını biliyorum , teşekkürüm desin .
yara bandı arar olayı her zaman için geçerli değil, sayın arkadaşlar
o kadar takıntılısınız ki, kendinize zerre güveniniz yok
adam yeni ayrılmamış olsada eskiyi unutamadıysa sonrada arar o bandı
adam sevse zaten ayrılmazdı, yara bandı arar kısmı çok saçma
yara bandı arıcak kadar acı ceken erkek , yenisini bulma derdine düşmez
eskisiyle arayı bulmaya harcar vaktini
Teşekkürüm Desin .
o tarz erkeklerden hic hoslanmm o ne oyle ezik ezik konusmalar erkek dedigin az guclu cesur olur mizmiz degil
Teşekkürüm Desin .
o durumlara düştüğümde ve bunu bir kızla paylaştığımda genellikle acıyorlar:)
bir süre sonrada ben seni arkadaş olarak görüyorum modları:)
bence bayanlar gizemli her şeyini paylaşmayan adamlardan daha çok hoşlanırlar ve böyle adamlar ilgilerini daha çok çeker
:)
D- Gerçekten böyle gelmiş böyle giderler.. arada şefkat gösteresim geliyor sonra vazgeçiyorum, yüz verince astar isteyenler genelde bu tiplerden çıkıyor.
Teşekkürüm Desin .
kadınlar vicdanlı erkek arıyor ezik değil! o yüzden bir erkeğin zalim olmaması kadınıın hoşuna gidebilir. yoksa kadınlar güçlü bir erkek ister yanında.
Teşekkürüm Desin .
öyle teşekkürle olnaz. en iyi cevap seçmeliydin.
En iyi cevap seçili olmasa idi , bu sözünle en iyi cevap olmuştun şimdiye .
peki bakalım. hadi iyi geceler :)
anlayışın üzre müteşekkirim :) iyi geceler .
bi kadın güçlü erkek ister yanında o ajitasyon durumlar genelde adam extra yakışıklı ya da cool ise etki eder odaa etkili olan durum değil adamdır yani ;)
Türk kızlarında fazla sökmez, yeri gelir senden daha fazla şey yaşamıştır g*t olursun
yabancılarda evli olsan bile her türlü acitasyon iş yapar, biraz yetenekli olmak lazım yalnız :)
Erkekler için "koruma" nasıl bir içgüdüyse, kadınlar için de bu durum bir içgüdü. Tek bir kelime bulamadım durumu izah eden, "koruma" gibi..
Teşekkürüm Desin .
sevgilimden yeni ayrildim,yuzum gulmedi diyosa demekki o kizi cok sevmis ,her an yara bandi gibi gore bilir beni -_- uzak dururum ben oylelerinden
Varlığına Minnettarım :)
ben sevmem kendim kırlımıyorum herşeye o kırılırsa yanımda kız gibi olur en azından bana güçlü biri olduğunu hisettirsin
Teşekkürüm Desin .
valla bir yaşa kadar kezbanlar bunları lokum gibi yiyor sonraki yaşlarda da mutsuzluklarında erkekler söyle bikbikbik diye etrafa anlatıyorlar hayatın sillesini yemiş, feleğin çemberinden geçmiş kadın ayakları... ahahahhaa komdei filmi gibi insanlar azizim.
nece konuşuyon la koç daşşaaaa
yalvaran erkek erkek değildir ! hata yaparsın usulunce af dilerisn ama o yalvarmalar erkeği kadının gözünde deyerini yok ediyor !
Teşekkürüm Desin .
Iyyy iğrenç. Yeni ayrılan adam kendine yara bandı arar. Uzak dur alarmı çalar.
Teşekkürüm Desin .
bayanlar ilgiye muhtaç erkeklere ilgi göstermeyi seviyorlar diye bir laf dönüyordu da işin aslını öğrenirsen bizde dersin :D
evet acırım ama sırf acıtasyon yaptı dıyede bırlıkte olmam... acımamım sebebıde erkeklerın kolay kolay aglamamasıdır..
Teşekkürüm Desin .
Kesinlikle doğru. Benim bir arkadaşım var, herif sevgilisinden ayrıldı, her kıza onu anlatır durur :D Acite eder, kızlar da ay kıyamam moduna girerler. İstisnasız diyorum ya :D
Teşekkürüm Desin :D
harbiden lise yıllarında işe yarardı, ya da bir sevgilim olsun diyen kızlar için :D
bence kızlar güçlü ve kendi kararlarını verenlerden hoşlanır...
ne ajitasyonu aciz olarak görürler diyorum..
hoşlanma olur mu bilmiyorum ama onlara karşı bir şüphe olur genelde acaba unutamadı mı falan filan diye, hiç yüzüm gülmedi derse de bir üzülme oluyo ah zavallı çocuk falan ya da kader ortağı gibi görünür
nefret ederım o tıplerden erkek dedıgın dik durucak sert olcak o ne öyle sefıl sefıl haller.
Teşekkürüm Desin .
ne oldu ki ortalık ta cem yılmaz modası vardı geçtimi o
Teşekkürüm Desin .
Bilmukabele
:)) B şıkkına bayıldım hahaa:D ayolu unutmuşsun orada:)))))
" ayyyyyy " koyduk , onla idare edi ver artık :) Teşekkürüm Desin .
Bravo ne güzel düşünmüşün :) demek ayol yazsak , aha gay bu dicen :D
:) öyle olsun bakalım .
peki sağ , ol :)
Haaayyıııır .s Öyle erkekler mümkünse bana gelmesin.Karşıma çıkanların hepsi öyleydi.Aman aman.
annelik iç güdüsü panpa. kırılmış dal misali sallanıyor saplar. :D
Teşekkürüm Desin :D
Eyvallahım Dasın :)
Kadın denilen canlı bu kadar basit ve zevksiz değildir.
Teşekkürüm Desin .
Ağzına sıçan kişiler değerli oluyorlar diye boşuna dememişler.
Soruda kastedilen o değil ama.
Teşekkürüm Desin .
genel olarak bence hayır one öyle kişiliksiz gibi
Teşekkürüm Desin .
önemli değilim Desin :D
vayyyyyy Eyvallahım Dasın :D
İtici erkek tipleri bu tipler genelde kırıklarına geri dönmeye meyillidir
Teşekkürüm Desin .
Açıkçası hiç inandırıcı gelmiyor ve aksine itici geliyor.
Teşekkürüm Desin .
Arada kullandığım oldu yalan yok, duygusal erkeğe yaklaşımları daha ilgili oluyor. Annelik iç güdüsü var doğal olarak sevgilisi bile olsa ilgileniyor.
Teşekkürüm Desin .
bence ajıtasyon yapan erkekler çok yapmacık ve itici
Teşekkürüm Desin .
Bence alakası yok acıtasyon yapanlardan hoşlanır diye bir şey yok :)
Teşekkürüm Desin .
görünüşe göre çyle dostum :D kızların vijdan ve acıma duyguyu hat safalarda olduğu için piçler değerlendiriyor :)
yok öylebi dünya acınası gelir bana o tarz erkekler erkek dediğin güçlü olacak senin dış dünyaya karssı kalkanın olacak sırtını yasladığın dağ ve o dağdaki erimeyen kar olacak ...
biz kime yaslancaz :D
abi artık neyi anladım biliyomusun herkese güvenmemek ve kötü olmak gerekiyomuş.
her kız aynıdır dese idim burda hiç bir bayan arkadaşım olmazdı , hayatını bir duvar düşün , bir tane tuğlası eksik
oraya koyduğun tuğla olmuyorsa , orayı boş mu bırakıcan , eeee bırakırsan hayatın eksik olcak , oraya uygun tuğlayı bulana kadar devam ediceksin
amma
sen koyduğun her tuğla nın , geri kalan duvara zarar vermesine izin verirsen , o duvarın çöker , yani hayatın .
abi süpersin :)
kim :) sümme haşa , güzel olan nefes almak , niye ayrıldığım insanın nefesimi alıp gitmesine izin verim ki , yeni gelenle ne paylaşıcam ? nefesimi :) bana lazım abi nefesim , kimse kusurabakmasın yane :D
sana da lazım nefesin , iyi bak ona ;)
vermiyom ulen bundan sonra kimseye nefesimi :D
aslan sın :)
abi sen aşk doktorundaki adam gibisi herşeyden anlıyon adamsın :D
Eyvallahım Dasın Abicim ;)
teşekkürüm desin nedir laa ayrıca ajitasyon rahatsızlık vermek anlamına geliyor ne kadar eylem o kadar ajitasyon abdullah öcalan
Tamam Sen Sin .
kardeş şunu demek istıorum kelime kalıplaşmış anlamı değişmiş kendini acındırmak sanan kekolar var ama kelime nin anlamı propagandanın biraz daha sert hali terör eylemleri gibi ikiz kuleleri vurup reklam yapmak ajıtasyona örnek dir bir insana bu kadar da ızdırap olduğumu ilk defa göruyorum
Ayyyyy kıyamam ben onlara , hayat vurmuş ben nasıl koyim :)
:D çok iyimiş ama yapamam
acıma yetime yi duydun mu sen hiç periliçe :D
yok yahu tam tersi diyorum bende
dilerim tıkladığın butonlar , hep yüzünü güldürür .
:D
:)
sevmedğim tıpik kız modeli .. bir ay sonrası ; hayataynasnyansıması da kim? tanımıyorum :)
kanatlarını sarıp uçurtuyoz , sen kalcaklar mı sanıyodun :D
Küçük emrah yerine tecavüzcü çoşkunu tercih ederim.sonuçta ikisinde de son kötü:D
çok güzel bir cümle :DD
Hoşuma gitmiyor itici oluyorlar agirbasli ve ciddi olmali
Teşekkürüm Desin .
kızlar bu konularda hassastır ve hayatın koyduğu birine tekrar koyamaz o yüzden etkisinde kalır
Teşekkürüm Desin .
1 kezban icin boyle maymunluk yapılır mı beee hic mi gurur yok bu ınsanlarda:D
sanırım inanıyolar . inanıyoruz. daha doğrusu inanıyorum ;:D
acınası itiraf :D
annelik iç güdüsü, oedipus sendromu filan mı acaba?
Teşekkürüm Desin .
yani kısaca kızların yaptığını erkekler yapsa diyosun :D
kadınlar güçlü erkeklerden hoşlanır acı çeken erkekle sadece dost olurlar
Teşekkürüm Desin .
genel olarak bıraktığımız erkeklerin böyle demelerine uyuz oluyoruz
Teşekkürüm Desin .
bence erkek dediğin erkek gibi olmalı öyle acındıranlarda erkeğin kezbanı oluyor herhalde
Böyle insanlar hiç güven vermiyor ama ne yazık ki yakışıklıysa etkileniyoruz :)))
Teşekkürüm Desin .
aslında çok savunmasız gibi görünüyolar inanmak istemesede inanıyo insan sevgi göstermek istiyo :)
:D :D bende sevgiye açım :D :D beni kimse sevmiyo , çıktığım kızları hep çok sevdim aldattı hepsi beni :D bende aşık olmak istiyorum ama kimse sevmiyo , sen beni severmisin
:D :D :D
sana da hiç espri yapılmıyomuş ya :D
yok canımm hiç alakası yok aksıne bence güçlü erkeklerden hoşlanıyor
Teşekkürüm Desin .
yazıııııııkk ne yapacaann be yavrumm
Teşekkürüm Desin .
Yazık la onlarda insan .
Teşekkürüm Desin .
O kadar östrojenim bol değil galiba
Teşekkürüm Desin .
yok la öyle birşey hiç sanmıyorum