Nasıl biriyle sevgili olmak istersiniz diye bir soru sormuştum. İstisnasız cilveli olmalı cevabını aldım. Gerçekten seviyor musunuz beyler? Kkdksk

Nasıl biriyle sevgili olmak istersiniz diye bir soru sormuştum. İstisnasız cilveli olmalı cevabını aldım. Gerçekten seviyor musunuz beyler? Kkdksk

Erkeklerin cilveli kadınları sevip sevmemesi herkes için aynısı geçerli olmaz cilveli kadınlar, genellikle kendine güvenen, neşeli ve çekici bir enerji yayar. Bu, bazı erkekler için cazip hoş pozitif gelebilir çünkü ilgi çekici ve eğlenceli bir iletişim sağlar. Ancak, herkesin beklentisi farklıdır; samimiyet, güven ve derin bağ arayan erkekler için cilvelilik tek başına yeterli olmaz
Mesela ben hayatımda kadını geri geldiği zaman ağırbaşlı yeri geldiği zaman cilveli olmasını isterim
Şahsına münhasır, ne istediğini bilen, hemen her konuda yüzeysel de olsa fikri olan, dövmelerinden dolayı resim defterine dönmemiş bedeni, burnuna ayı halkası, yani hızma takmamış olmalı.
Cevap
113Cevap
ben olgun kadın severim sjsjsjs
Cilveli kadın daha çok cezbeder
'Nasıl biriyle sevgili olmak istersiniz?' sorusunu hatırlıyorum ben sanki; 'cilveli olmalı' cevabını vermemiştim. İstisna olduğumdan mütevellit, kendimle gurur duyuyorum...
Beraber olduğum kadınların çoğu doğuştan cilve eksikliğine sahip oldukları içün (evet, içün) kendimi sorguluyorum şu an... Cilveli kadın sever miyim ben?
Cilve deyince benim aklıma iki şey geliyor; birincisi Pakistan. Jeevay, jeevay, jeevay Pakistan.
Sonra bol kahkahalı bir kadın canlanıyor gözlerimde. Bunu yaparken vücudundaki hiçbir kası kontrol edemiyor. Omuzları öne düşüyor, böyle pelte gibi oluyor. Pasta üzerindeki jöle kıvamında, bıngıldak bir hal demek istiyorum. Gülerken ağzını fazla açıyor. Muhtemelen rujunu henüz kemirmemiş yahut tazelemiş. Belirgin ve kırmızı.
Sesi tizleşiyor, sopranonun alt perdelerine kadar iniyor ve ortamda yankılanıyor.
Evet, ben o kadını sabaha kadar sevebilirim ve bu hangi sabah olur bilemem...
betimlerken sanki yermişsin gibi, ama en sonunda severim yazdığını görünce şaşırdım
Cilveli kadınların yaratılışları genellikle duygusal ve ne içe dönük ne de dışa dönük olurlar bunun yanında cinsel istekleri bir yapıları vardır.
Nasıl cilve yapacağını başta çevresindeki kadınlardan görerek çocukluktan beri huy edinmeye başlarlar yaş ilerledikçe bilinçli bir şekilde gördükleri cilveli kadınların davranışlarını huy edinirler.
Elbette cilveli kadın seviyorum.
Hangi erkek duygusal, cinsel isteği yüksek ne içe dönük ne de dışa dönük yaratılışta kadını sevmezki
Cilveli kaç tane kadın tanıdıysam yapısal özellikleri genel anlamda böyleydi.
@kahsya Çok içe dönük kadınlar genelde cilveli olamaz.
Asosyal olurlar çok dışa dönük kadınlarda çok sosyal olurlar.
İçe dönük kadınlar genelde daha utangaç yapıya sahiptir dışa dönük kadınlarda ağzı laf yapan sosyal olanlardır.
İkisi arası olan işte iki özelliğide kendinde barındıran dengede olan kadınlardır.
İşlerine geldiği zaman cilveli kadın sever ve isterler.7 gün 24 saat cilveli olmak doğru ve mantıklı bir beklenti değil🍎💎
Bu sorunun cevabı aslında sebebi belli, cilveli demeyelimde, bir kelimeye bu kadar çok anlam yüklemek doğru olmaz, pozitif enerjik kadınlar denebilir.
İnsanlar zaten bunalım içinde, bu kadar olumsuzluğun dışında birde hayatında olan karşı cins veya hem cinsinin yanında enerji ararken, negatif birini istemez tabikide
''Ben onu 2 cilve ile tavlarım'' diye düşünen zihniyetler olduğu müddetçe maalesef ki evet :)
Ahaha hayır diyeceksin sandım
Oyle tipler sonra sizi aldatır yabda bırakır sonra da gelip eveleneck kiz kalmamis ya turk kızları bozuk der durrusunuz oysaki evlenene kadar agir basli olup evlenince sadece esine cikve yapam akilli guzel efendi ahlakli kizlari alsaniz sorun kalamyacak ama siz nerede cekici nerede ona buna millete etrafa cikve yakan kiz var onu bulul 2. dedigim kadina çevirmeye çalışıyorsunuz Allah var yani egri oturalim doğru konuşalım
Ağzına sağlık askkokuskokizz
Karakter meselesi yanlış kız sevdası tamamen onların yanlışlığından kaynaklı cilve yapanla gönül eğlendirir evlendiği kızı kapatmaya çalışır
Merhaba,
Cilve seviyorum ama görseldeki gifteki gibi değil! 😅
Gifteki kadını görünce maske filmi geldi aklıma güzel filmdi 2 seri çekmişlerdi sanırım 😅3. Filmi de gelecekmiş 😅
Ben cilve ne aslında onu bile tam bilmiyorum 😂ama severim kulağa hoş geliyor 😂
Hımm 😅sana benziyor 😅 kendini tarif ettin sanki 😅
Benimki de bozuk 😅severim ben küfür eden insanlar dürüst derler 😅öyle story görmüştüm 😂bizim ailecek bozuk küçük yeğenlerin ki bile bozuk 😂ailecek bozuk ağzımız 😅
Boz boz tutma 😅bende böyle değildim, trafik hayatı bozdu benim ağzımı 😅önüme kıran küt diye yola atlayan oooo
Hehehe 😅😂😅lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅 canları cehenneme 😅
Aklıma şey geldi sen öyle diyince 😅
https://m.youtube.com/shorts/HFE3J14H4zE
Dışarda haşin olabilirim de aşkıma karşı bilmiyorum 😂incitmekten korkardım hep 😂artık korkmak istemiyorum 😂incinen oluyoruz
Ben üstüne titremiştim hep 😅uyuz olan ben oldum 😂 kaşınmayan seviyorum ben 😂 kaşınmasın 😅
Niye depük atıyon onu anlamadım 😅 kaşınmayan sevmiyor musun 😅anlamak çok zor 😅 herkeste maske 😅inanmak imkansız gibi
He dimi ya 😅he valla bende de kalmadı sıkıldım usandım bıktım yoruldum yani 😅 mutluluk evresine geçiş istiyorum 😅 güzellikler olsun 😅
Cilve diye bu görsel akla geliyorsa o erkek sapıktır
Tabi erkeğe cilve olsun, farketmiyor önlerine popkek atılmış gibi seviniyor lar garibanlar 😂
Değişir o bence cilveliden önce terbiyeli, güzel huylu, sarsılmaz karakterli, yumuşak yürekli vs olması daha cazip
Evde eşine cilveli bakımlı ister erkekler ama gel gör ki şimdiki çoğu kadın eşinden sıkılmış evde paçalı lastikli don giyip dışarıya süsleniyorlar. (Ahlaklı kadınları tenzih ediyorum )
Ölçüsünde olmalı kadın, asla herkese mavi boncuk dagıtan, oynak olmamalı, birde kadınların erkeklerin onsuz yapamayacaklarını düşünmeleri tam traji komik, kadın olsunda yeter sözü asla etik değil o zaman kadınada erkekte maddiyat olsun yeter sadece para gerisi hikaye mi diyelim onun için genelleme yapılmamalı cinsiyet değil zihniyet meselesi.
Evet ama iki şartla.. Bir sadece bana cilveli olanı.. 2 dışarda değil başbaşa olduğumuzda
Bazı erkekler cilveli kadınları çekici bulabilir, çünkü bu, onlara ilgi gösterdiğini hissettirir. Ancak, sadece cilveli olmak bir ilişkiyi sürdürebilmek için yeterli değildir; sadece ilk izlenim için etkileyicidir. Gerçekten uzun süreli bir ilişki isteyen erkekler, kadının karakterini ve zekâsını de önemserler. Yani cilve, başlangıçta dikkat çekici olabilir, ama bir ilişkinin sağlam olması için karşılıklı saygı ve anlayış çok daha önemli.
Şu linki bırakıyorum siz karar verin hahaha ne demişler bir cilve ile bin iş halleder bir kadın 😂😂😂
https://www.instagram.com/reel/DDWN2STtPzI/?igsh=MWJ0MTF2aXk4Y3d2aw==
Erkekler cilveli, feminen kadın sever Ayşegül Hanım. Kendisiyle yarışan, kendisiyle güç yarışına giren erkeksi kadınları değil efenim.
İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar. Hem onlar seviyor diye onların istediği karakterede bürünmek istemem.
Kesinlikle
Erkekler onları bırakmayacak ve sevdiğinden emin oldukları
Yerinde nasıl davranmasını bilen kadın olmalı heryerde cilve abes kaçar
tüm turkiyenin onunde cilve yapmadığı sürece sadece kocasına yaptığı sürece kotu birsey degil kadinin fıtratı cilve dır zaten.
Olgun aklı selim kadınlar ve adamlar zeki kişileri tercih eder. Ben de erkekte zeki olana bakarım mesela. 🌸
Cilve şart değil aslında. Ne istediğini bilen ve bunu açık açık belli eden, iyi empati kuran, bizleri çok fazla uğraştırmayacak kadın severiz.
Cilve bir kadın için hayatın parcasıdır. Dişiliktir ve bu her yaşta olabilir..
Evet genelimiz severiz. Suratiniz asık durmayın bol bol cilve yapın.
Yerine göre cilveli olmasını severim. Her zaman cilveli olmak insanı sıkar
Cilveliden ziyade onu isteyen arzulayan kadini sever
Cameron Diaz gibi biriyle sevgili olmak istemem
Onu etkili bir şekilde severek iyice kıvama getiririm
Gelip geçici şeyleri engel olarak görmek mantıklı değil tabıkı
Sıcak kadın severim ama orta yerde cilveli tavırları hoş karşılamam.
Neşeli, şen şakrak, tatlı dilli kadınları seviyorlar, cilveyi her erkek sever
Anlaşabileceğim güzel karakterli pireyi deve yapan her şeyi büyütmeyen sakin biriyle
Olabilir. Ama kendi açımdan konuşmam gerekirse, ben pek cilve yapmayı bilmiyorum, doğrusu bu 🤷
Benim sorunum da fazla cilve sanırım arkadaşım olarak gördüğüm insan bile diyor "cilve yapıyorsun bana mı aşıksın" ben seçmedim ki yani napayım (tek sorun bilerek yapmıyorum normal davranışım o benim)
Kim çıkarıyor bu safsataları erkekler sadece kendisine cilve yapanı sever
bayılırım. severler tabi. ne kadar az erkeksilik o kadar iyi. ne kadar fazla kadınsılık o kadar iyi. tabi burada bi limit var. her erkeğe mavi boncuk da dagıtmayıp dengeyi tutmak toplum ıcınde. yanlızken hünerler sergilencek.
Erkekler için kadın olman yeterli
Ahahaa
Bu erkeklerin karşı koyamadığı bir kadın modelidir
Cilve de yerinde güzel ya ztn bır kadın gerçekten sevildiğini hissediyorsa ne kadar odun da olursa olsun yumuşacik oluyor ister istemez cilve yapılıyor o zmn
Ben bu özelliğin doğustan geldiğini düşünüyorum ya sonradan olmuyor beyler
Sadece bana yapacak başkasına da yapıyor ise işim olmaz
Evet hiç kimse modu düşük duvar yüzlü insanı pek sevmez. Biraz albenili ve işvelilik iyidir. Ama aşırısında usandırır ilk büyüyü bozar.
Devamlı cilveli ya da devamlı ağır başlı sevmiyorum. Yerine göre davranmayı bilen kadın severim...
İnsan sevdiğine yapar fakat karşılıken erkekler de şöyle olmalı dersek totosunu dönüp yatanlar çok ağlar 😂😂
Cilveli kadın 10 adım öndedir.
AMA sadece sevgilisine karşı cilveliyse.
Cilvesi genelse 1 adım bile önde değil aksine geride olur.
Bu kadar ciddi poz vermesen çok cici bir kızsın ciddiyetinden poza bakamadım , erkekler mi canım nefes alsın yeter mood on😂
Ben sevmem cilveli kadın saçma sapan hareketlere düşenlerin zaten beynini si*** kadın dediğin ciddi olacak
Bokunu çıkarmadığı sürece ve eğer doğru atmosfer varsa
Bir kadın olarak cilveli kadınları sevmeyen insan kafadan kontaktır diyorum
Varsın cilveli olmasın seksi de olmasın ama benim anlayabilsin yeter derdimi veya sıkıntımı çözümleyebilsin başka bir şeye gerek yok
Erkekler kadın sever cilveli uzun kısa büyük küçük fark etmiyor Y kromozomu olması yeterli
Kesinlikle cilveli kadın olmazsa ilişki güzel olmaz bence
En sevdiği dir zaten 😅 cilveli kadın erkeği etkiler
Olgun, zeki, tutarlı, sevmesini ve eğlenmesini bilen bir kadın
Stir me upla metrobuste video çeken kız geldi aklıma
Kime cilveli olduğu da önemli ama. Herkese oluyorsa olmaz o iş
Cilveli kadınları farklı şey için sever erkekler 🤣 ama herkese cilveli olan kadınları kastediyorum
cilveli kadın bana asla güven vermiyor ben cilveli kadınla sadece takılırım
🤢
Yerine göre davranan kadın beni cezbeder, zekasıyla beni alt edebilecek kadın ilgimi çeker, kültürü ile onu dinlememi sağlayacak kadın beni etkiler.
Cilveli kadın isteyen erkek istisnasız acemidir, kadından anlamıyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?