Annemle bu konuyu nasıl konuşabilirim..saçma cevap verecekler lütfen cevap yazmasın

ben 20 yaşındayım bir kardeşim var oda 18 yaşında yani aramızda iki yaş var sadece çevremdekilere bakıyorum kardeşleri abileri ablaları var ileride birbirlerine arkadaş oluyorlar falan sonra bide size bakıyorum sadece iki kardeşiz yani Allah gecinden versin de annem babam vefat ettiğinde sadece ikimiz kalacağız birbirimize destek oda ileride şimdiki gibi iyi anlaşabilirsek,birbirimizin eşleri anlaşabilirse bide kadeşimle aramda sadece 2 yaş olduğu için kardeş sevincini sevgisini tam anlamıyla yaşayamadım hep ikiz gibi büyüdük tabiki çok seviyorum ama çocukken ne bileyim 5-6 yaşlarında kardeşi dünyaya gelmiş birisiyle bir değilim işte bir eksiklik hissediyorum biraz geç belki ama kardeşim olsa diyorum bir tane daha annem 40 yaşında babamda 43 yaşında bende koskocaman insanlara hadi bana kardeş yapın diyemiyorum ki ayıp olur böyle bir şey söylemem haklı olarak kaç çocuk yapacağımızı sana mı sorcaktık derler..ama bir şekilde en azından annemle konuşmak istiyorum bu konuyu ama nasıl konuşabilirim ? yani konuya nasıl gireyim bazen laf çarpıtıyorum ama şakayla karışık gülüp geçiyoruz bu yaştan sonra ne çocuğu falan gibisinden ama ilerisini düşününce gerçekten tek kalma korkusu içindeyim daha şimdiden kardeşimle anlaşamıyoruz ilerde ne olur diyorum.. daa ben nasıl konuşurum bu konuyu
Güncellemeler
+1 yıl
kardeşimle anlaşmamız ruh haline göre değişiyor bazen çok iyi ama bazende çok kötü bu düşündürüyor beni..
Annemle bu konuyu nasıl konuşabilirim..saçma cevap verecekler lütfen cevap yazmasın