Yasim 32 evlilik olmadi evde kaldim gibi
Evlenilmez mi benle
Minyonum
Dikkat cekiciyim alimliyim
ama kismet olmadi
Neden bilmiyorum
Evlenilmez mi benle
Minyonum
Dikkat cekiciyim alimliyim
ama kismet olmadi
Neden bilmiyorum
Nasip kısmet işleri bunlar biraz. 32 yaşında olmak evlilik için seçilmemenizi gerektirmez gayet de evlenilir. Evlenememeyi kendinize bağlıyorsanız yaşınıza ve elinizde olmayan bir takım özelliklerinize odaklanmak yerine değiştirebileceğiniz, geliştirebileceğiniz yönlerinize yönelin :)
Nasip kısmet terazi var tartı var herseyin bir vakti var belki evlilik senin icin hayr degil belkide zamani geldigi zaman hayır olacak beklenen dua ile gelir bol bol sua etmeli Allah hayirli biriyle evlilil yapmayı nasip etsin
Amin canim
Niye evlenmesin seçici olma artık çok alımlı biriyim diyosun olur illaki mizacını değiştir sert biriysen kimse yanasamiyor olabilir
Sert sayilmam
Evkiziyim kim gorcek begencek isticek
Tüh bu kötü gir bir işe yeni insanlar tanımak farklı ortamlarda takıl bence bisiler yapma zamanın gelmiş eskisi gibi değil artık kizlarda atılgan olabiliyor hamleler yap bu konuda 32 yaşına kadar ne kazandın yapmadin yapınca ne kazandın bunları değerlendirmen için bisiler yapman lazım
Hayırlısı be gülüm... :)
4.bp.blogspot.com/.../...B1+be+g%C3%BCl%C3%BCm.jpg
Cevap
91Cevap
Kesinlikle bir sorun olarak görme ve önünde yaklaşık bunun 2 katını yaşayacağın bir ömür var sakın hemen evleniyim diye doğru oldugunu düşünmediğin biriyle evlenme. Ayrıca ne kadar geç doğum yaparsan o kadar iyi çünkü her doğumda tüm hormonlar yenileniyor ve yaşlılık belirtileri gecikiyor.
Evde kaldın demeyelim ama gecikmişsin malesef.. Bu gun evlenecek birisi bulsan 1 yılda anca evleniyorsun.33 olacn hemen cocuk oldu desek 34 35 yaşında olacaksın. COcuğu büyüttün 2*3 yıl geçse 2. çocuğu düşünsen 40 yaklaştığın için riskli bir yaş olacak. Kısaca bir şeyler yapmak istiyorsan elini cabuk tutsan iyi edersin
öyle düşünmeyin neden evlenemeyeceksin ki , doğru insanı henüz tanıma fırsatın olmamıştır, düşünce yapına uymamıştır bunlar olabilir yani, hayatta her insanın sevilecek bir tarafı vardır. . sizde karşılaşacağınız güzel hislerinizin olacağı insanlar çıkacaktır. .
Teşekkür ederim
Açıkcası bir kızın evlenme yaşı 25 ila 28 arasıdır 28 den sonra skıntılı sürece giriyo ve 30 dan sonrası ise artık evlensede olur evlenmesede olur durumuna düşüyo... Açıkcası ben 26 27 yaşlarında olsaydım o yaşta kızı almazdım ya da 30 yaşında olsaydım yine almazdım
benım arkadasım benden 1 yas kucuktu 37 yasında bı kadınla dun evlendı. mutlu da esını de cok severım ıyı bırı. yasıtın bırıyle evlenıp uzuntu cekecegın bırı ıle yasayacagına boyle ıyı gıden bı evlılık guzel gıbı. 32 dıyınce ben hala kendım ıcın umut goruyorum :) kadının yası varsada guzelse ya da basarılı ıse evlenmek ıcın hıc gec degıldır
Herkesin önüne bazı engeller çıkabiliyo o zamanda yaş ilerliyo tabiki. Kimisi çok şanslı 20 li yaşlarından tanıdıkları sayesinde işe girer ve 1 seneye kalmaz evlenir kimisi ise şanssızdır ve 30 da hala işi olmaz ve beklemek zorunda kalır. Yani talibi olmadığı için değil aslında ya teklif edenleri beğenmemiştir ya da iş konusunu düzene sokmadığı için bekliyo da olabilir. Soruna gelince evlenilmez diye bişey yok. Bunu zaman gösterir. Ama tabi beklemek işi uzatır. Tanıdıkları devreye sokabilirsin.
45 yaşında bile olsan yine de evlenirsin.. tamamen kısmet işi bunlar.. yeter ki karşılıklı birbirinizi sevin ve o kalbe saygı oluşsun.. yaşla hiç alakalı değil..
Hayir yasli degil.. daha olgun bence... hayati daha cok bilen biri... maceraya girmeyecek biri bana daha cok guven verir... evlenilir yani... bu d3virde yas cok onemli degil.. bende 30 da falan dusunuyorum
Yaşında ne var ki? Hem niye evlenilmesin? Bu işler nasip, kısmet işi. Yaşım 25, hatta 2 ay sonra 26 olacağım. Henüz bir kere bile sevgilim olmadı. Aşık olduğum biri var. Yaşı 35 olması lazım. Gerçi imkânsız bir durum. :/ Ama aklımda hep o var.
evlenmenin yaşı olmaz ve aşkında. sen herkesin dediğine kulak asma. zaten kendi ağzınla söylüyorsun kısmet olmadı diye. zaten herkes herşeyi iki rakamla bağdaştırırsa işler çok karışık.
Acele etme illaki biri olur. Ama etrafında düzgün birilerine şans vermelisin. Mantık evliliğine karşıyım severek evlen ama doğru kişiyle.
Evkiziyim kim gorcek begencek
Artık dışarı çıkmanın vakti gelmiş. Arkadaşlarınla vakit geçir eğer pek yoksa arkadaş edin. Ama dışarı birisini bulmak için çıkmayacaksın. Gezmek, eğlenmek için çıkacaksın hoşuna giden düzgün birisi olursa bakışlarınla ona cesaret ver. Bir süre sonra hayatına biri girerse onunla devam eder ya da etmezsin bunu zaman gösterir. Ama kesinlike saçma sapan hareket eden kişi sen olma eğer ciddi birkaç sıkıntı varsa uzatmadan ayrıl aksi halde başına dert olabilir. Kısaca adımlarını düşünerek ve dikkatli at.
Kismet. Evlenilmez degil evlenilir de mesela cocugun 10 yasina gelene kdr sen 42 falan oluyosun. Uyumsuzluk oluyor tatlım
Oyle olmayi istemezdim kaderin onune gecilmiyor
Moralini bozmaya degmez :)
Ben evli olmus olsamda kendimi yasli bulmuyorum niye yaslimi diyorsun ki?
Cunku evlisin bulmussun birini yaslansanda evlisin
Ben evlenmeden yaslandim evlenemiyorum
Evkiziyim
Goren ikinci gorusu olmaz kim gorcek begencek
O konu komsu olmuyor ya akrabada olmuyor
İyi birini zaten kapiyor anne baba kizin i veriyor
Ben kaldim iste
O kursta issiz dolu ise yaramaz
valla annemin arkadaşı 44 yaşında evlendi evlenilir bence :D
Dulla mi
Kendini birilerine mecazen satmana gerek yok. Anlaşabildiğin birileri elbette çıkacaktır karşına.
Yok
Evkiziyim kim gorucek begenicek evlenicek
O kurslarda issizler var ise yaramayanlar var
Ablacim bu kafayla evlenemezsin. Insanlari cok elestireb biriymissin gibi geliyo.
Senin yasinda bircok kisi var hemen umudunu yitirme arastir cevreni bence ☺
Ne cevresi
Biri beni fark etse ne olur
☺ bak ablacim sen kendine inanmayi hicbir zaman birakma senin yasinda evlenmeyen cok kisi var sansini dene (sosyal medayadan degil) arkadaslarina sor gayet normal bir yastasin yaşlilik ne demek ya benim dedemin babasi 91 yasinda dedemden daha genc gosterio 2 sene once dedemin annesi olunce iki ayda evlendi 91 yasinda adam evlenmis sen mi evde kalacaksin boyle seyler dusunme
Ben daha beklemek istemiyorum 90 olmayi mi beklim Allah korusun
Yeter hayirlibi kismetciksa evlenirdim
Allah hayirlisini versin ne diyim
Allah razi olsun
Amin ☺
Gönül neler istiyor da sınav dünyası bazen yokluklariyla da sinaniyor insan
Evet
Kuzen pis uyuz sefil kiz bankaya memur olmus evi arabadi var
Ben ne haldeyim yokluk sinav
Kuzeninin görev yaptığı bankayı soyalim :p
Vakif bank
İnsan kiskaniyor torpille memur oldu
Herkesin sınavı ayrı seni anlıyorum ama elimden bir şey gelmez sadece dinlerim
Vallahi abla kendi yaşıtların evlenmez bence. 40lı yaşlara yakın ve 40lı yaşlardakiler evlenir.
40 cok yasli
Abla kadınlar erken yaşlanıyor o sebepten çoğu erkek kendinden en az 5 yaş küçük bir kadınla evleniyor. (senin yaşıtlarındakiler)
Lütfen bu konuya takılma. Inşallah senin için en doğru kişi zamanı gelince karşına çıkacak. Kismetten oteye birsey yok. Seninde nasibin zamanı gelince çıkacak karşına ve herşey senin için çok güzel olacak bilesin :)
35 ten sonra biraz karamsar olabilirsin elbette evlenirler kismet bu isler
Niye yasli olsun? niye evlenmesin... bence kadinin kadina benzedigi yaslar bunlar..
Her yaşta evlenilebilir bence sıkma canını sen hayırlısı çıkmamış karşına daha
:) Hayır tabi ki evde kalmadın ama yaşıtların arasından bekar sayısı azaldı. Ben de 30 yaşındayım neredeyse. Bakalım nasıl olacak.
yaşında bişey yok, sen öyle bakarsan millet ne yapmasın..
Hayır evde kalmak nedir ya insanın kısmetinde ne varsa onu yaşar belki yarın çıkacak hayatının aşkı karşına?
Evkiziyim nerde beni bulcak
Benım kuzene alalım senı oda aynı dertten muzdarıp 😉
Kaldim gibi degil kalmissin abla 23 ten sonra evde kalma riski yuksek bayanlar da umarim bulursun dert etme her sey nasip kismet
Türkiyede yaşayıp erkek bulamadıysan ciddi beceriksizsindir ya da şanssızsındır okadar çok erkek varki heralde 4-5 erkeğe 1 kız düşüyo
Erkek cok Adam yok
@Dürrüşehvar_ yav he kadınalar çok mükemmel
Erkekler kadinlari bozmasa kadinlar mükemmel evet ^^
@Dürrüşehvar_ cevap verilmeye değmezmişsin
Verme zaten git önce adam ol
evet yaşlı. şahsen evlenmem. tripli olur çekilmez sıkıcı olur böyle bir kadın.
25 üstü bile yaşlı geliyor bana.
Sen 20 yasindasin ya aranizda cok yas farki var haklisin
@Dürrüşehvar_ istemiyorum zorla mı
Herkesiz nasibi ayrilmistir bir kenara merak etme 50 sinde evlenen bile var
bir kadın kaç yaşına geldiği zaman artık kadın olmaktan çıkar
60 bence
60 da hersey bitmis bence
yanılıyorsun bir gün genç ve özgür ruhunu kaybettiği gün evde kalmış ya da kadınlığından vazgeçmiş olur onun haricinde her yaşta farklı yaşam istekleri ve bunları yaşama arzularıyla biriyle birlikte olabilir aşık olabilir evlenebilir
lakin gençliğin yaşamaya imkan veren şehvet çocuk sahibi olmak gibi konularda tabi bu kadar ileri yaşlar iyi bir seçenek olmaz ama 32 yaş bir kadın için evde kalmak için pek ileri bir yaş değildir tabi yaşadığın yere görede değişebilir
Evlenilir neden olmasın ama kısmettinin çıkmasına bak. Evde kaldım diye kompleks yapıp sakın sevmediğin birinle evlenme.
Bakımlı birisiyse yaşlı değil evlenebilir neden olmasın
Ne yaşlısı yaa olgun bence evlilik için zamn lama hatası yapmış biraz gec kalmış ama olabilir
evlenirsin. eminim benim kendinden yaş olarak büyük hatun seven vardır :D
Nasip mesele değil
Evlenilir tabi niye evlenilmesin
Valla ben evlenirim sizinle yemin ederim.. Minyon Ve hafif olgunsunuz. Daha ne isterim ya
Yokluk vol bilmem kaç.
@Bağyannkazulet Yok be yokluktan degilde ne bilim hafif olgun kısa boylu hatunlar hosuma gider birazda basenli selülitli löp löp
İğrençsin
@Bağyannkazulet Kıskanmayalım. :)
Neyi kıskanıyorum
@Bağyannkazulet Evde kalmıs 32 yasındaki minyon bayanı kıskanıyorsun
Haha. Evde kalmadı yokluk çeken sen alıyorsun
@Bağyannkazulet He ya cok yokluk cekiyorum sen boşmusun?
Abazalar ilgimi çekmiyor
@Bağyannkazulet Abaza degilim kiii
Valla ben seni genelde kızlara asılırken görüyorum
@Bağyannkazulet Yok be yorumlarıma bakarsan sürekli troll can sıkıntısına cevaplar verdigimi anlayabilirsin :) Kızlara asılma gibi bişeyim yok :)
Hıhı
@Bağyannkazulet :) Bu arada çok güzelsin Allah sahibine bagıslasın. İyi aksamlar..
Nasip senin nasibin de İllaki vardır bir yerlerde ama sende evlenmek istiyor musun önce ona karar vereceksin
Eşimin ablası 37 yaşında o çirkefliğiyle evlendiyse sen de evlenirsin korkma
evlenilir niye evlenilmesin hayırlısı gelir elbet bir zaman
Abim var 32 yaşında o da bekar :) Tanışın anlaşrsanız evde kalmamış olursun :)
max 25-26 olmalı daha üstleri kankam arkadaşım olabilir en fazla... yani geç kaldın..
Bence nasip kısmet evde kalmakla alakası istiyorsan olur
abartmamak lazım ona göre birileri de vardır illa ki
Bence evlenilir benim halam 45 yasinda ve bir ay önce düğün yaptilar
Niye evlenilmesin. ben evlenmem ama bunu seninle alakası yok :)
Söylediklerinin hiç biri doğru gelmiyor bana. Öncelikle kendine güvenin olsun
dikkat çekicisin alımlısın neden ede kalasın tatlım
yoo neden evlenilmesin nineler-dedeler bile evleniyor yahu :)
Halam 35 yasinda evlendi
Neden 35 e kadar bekledi
Kismet
Mesleğin kariyerin varsa evlenilirr
Evkizi
Nasil karsilasicam
Yok oylesi
Nerde sanki evlenmemek omurboyu bu evde yaslanmak yalniz kalmak kader immis gibi
Yas 32 olur
Bu saat yasli bir saat
çıtayı çok yüksekte tutmayın bence
Citam yok
Kendi ailem nasilsa o standartta olsun yeter ben neysem o olsun
Zengin demiyorum oyle fakir acgozlude olmasin
bişeyler yolunda değil böylesine hoş bir hatunun yakınındakiler neden yaklaşmıyor biraz kendinizi sorgulayın
Evkiziyim bir kere gore n bir daha gormuyor
işte sorun bu bence sosyal olmalısınız biraz.. metropoldeyseniz durumda daha kötü küçük şehirlerde hiç olmazsa aileler arası istihbaratla bişeyler yapılabiliyor
Buyuk sehirdeyiz yasi bahane eden var
Adam buyuk olsada 10 yas kucuk istiyor
büyük şehrin kötü yanları bu herkes bir haber bir koşturma telaşı.. keşke çalışan biri olsaydınız ya da okul felan tek sorun sizin biran evvel sosyalleşmeniz gerekiyo
Kariyer falan işleri mi?
Talip yok mu hiç?
Talip yok
Yani vardida oyle olmayacak adamla olmaz
evlenen olur elvet =D
70 yaşında esra erola çıkan var :D karamsar olma
Evlenilir. 35 olmadan kendini birine itekle. :D
bende 32 yasındayım aklım hep olgun insanlarda hayat beni kavusturur belki bir gün
Tam evlenme yaşı gayet te evlenilir
deme deme mukaddes :/
Kaderinde varsa evlenirsin
Yok gibi
Korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar