+1 yılArkadaşim ben sana şunu soylemek istiyorum taraf tutmuyorum içimden. geldiģini yazıyorum...
Seven erkek dokunur mu? Neden dokunmasın ki boşuna mi sevgili oluyor ilerde evlendiģinde de dokinmicak mı bu adam sana beni sadece sev mi dicen. Bak arkadaşım rahatsız oluyorsan bunu net bir izahla anlat ona anlamıyorsa devam ediyor sa ayrıl. Sana şunu soylemek istiyorum hayatina gelen kişide dokunmak isticek hepsi aynıdır. İntikam da böyle almaz işte sorunun kaynağıda bu zaten sen ona bir hata yapmişsın ve benden intikam mı alıyorsun diyorsun bütün korkun bu aslin da. Herşeyi açık yurekle konuşur ve söylersen sevgilinde sana açık olur dopra ol...04 Yorumla
Soran+1 yılAcigim ama dayanamiyorum ailemle tanismak ister misin dedim tanistiracagimdan degil bana isterim dedi sonrada acelecisin dedi basta cok ciddi dusunuyorum dedi sonradan is sarpa sardi bokunu cikardik sevgililigin aradigimda her zaman ulasamiyorum birde sana sunuda sormak istiyorum biz bununla hatam yuzunden kavga ettik bana ilk kiez cok agir laflar etti ve hatta kufretti ondan sonra ben dokunma dedigimde ya da ileri gitme dedigimde ben o lafi o olay icin demistim oylesin diye demedim dedi ben usume alinmamistim ama o bunu dusundu
- +1 yıl
Erkekler sinirli anlarinda her boku söylerler senin zoruna girmit hani ne dediğini bilmediģim içinde çok yorum yapamıyorum sana tavsiyem al karşina herşeyi konuş ve ona dedi bak ben bir hata yaptim ve içinde o hatamın ofkesini taşıyorsan soylede bana doğru konuş de kizmam de ama yeterki hakkim da ne düşündüğü bilmek istiyorum de ki biraz temkinli olmanı anlıyorum korkuların var ondan hızlı davran korkuların gerçekleşmedn sen önüne geç...
Soran+1 yılFa... o... dedi dusunebiliyor musun bende sinirden namusuma ettigin her soz bigun seninde namusuna degsin dedim aksamina kendi aramaya basladi bu seferde okulda duyulsaydi ne olurdu falan dedi tehtit mi etti anlamadim bende senin bana dokunman duyulsa ne olurdu dedim bana zorla istedigin seyi yapma caban dedim seni takip ettim bana donersen mesajdan konusabilir miyiz vaktiniz varsa
- +1 yıl
tamam
En İyi Cevaplar
Bazı erkekler dokunarak sevmeyi sever , dokununca noluyorsa. Benim nişanlim da öyle sevgisini dokunarak belli eder ama aşırıya kaçmadan
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun dokundugu yer sacim degil ki
Soran+1 yılIstek attimtakip edersen atacağım
bu aşk işlerine aklım ermedi gitti arkadaş millet ne yapıyor ne içiyor anlamadım.. biz zamanında seviyorduk 3 yılda bir bayramda memlekete giderken ancak uzaktan görürdük sevdiğimizi ama şimdi bir mesaja cvp vermedi diye bir ellerime dokundu diye ayrıldık görüyorum insanları yazık
011 Yorumla
Soran+1 yılBana baskasina bakarim imasi yaptiginda hissettigim duygu o kadar tarifsiz ki
Soran+1 yılKarsilikli sucluyuz ama benim tepkilerim onun yaptiginin yansimasi
- +1 yıl
suçlu erkek olsa bile bir kadının ne kadar nadir ve kırılgan olabildiğini bilmesi gerek ve suçunu savunmaya çevirmek yerine afedersin bitanem üzdüm seni affet beni ne olur.. dese hiç bir şey olmayacak aslında ama gurur yok mu aşkın güzeliğine karanlık gölge misali hep üstünde..
Soran+1 yılBu sevmiyor bence sevse gelir dimi gelmiyor is stresi vs diyipte kendimi kandirmanin alemi yok daha buyuk pismanliga sebep olmasini istemiyorum
Soran+1 yılPsikopatsin kuruntulusun diyor
Soran+1 yılCest la vie :D
- +1 yıl
al bakalım :)
https://www.youtube.com/watch?v=5dWeeUIZFgA
+1 yılSeven dokunmak ister. İstemeseydi evli erkeklerin karılarını aldatma konusu olmazdı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılseven adam saygı gösterip bekler sen istemiyorsan konunun kapanması lazımdır sevgi denen şeyin dokunmakla alakası yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum artik bende bunaldim ya dusun dusun kan aglatti
- +1 yıl
en doğrusu arkadaşım
+1 yılsiz şimdiden ayrılma planı kuruyorsanız adama boşa ümit vermeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılKadina ac degilim diyordu ac gibi davraninca bir kal geldi bana ve daha 1 2 ay olmus
Sevmediğine dokunabilir misin? Evlilik ne? Sen kamu malı mısın da dokunmak için devlet izini istiyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılTurkiyede kamu mali malesef ve sen esine onune gelen dokunsun istiyorsan onu bilemem
+1 yılSeven erkek dokunmak ister tabiki ama sen rahatsız oluyorsan dokunmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılKeske o da bunu hissetse biraz
Soran+1 yılPeki bunu nasil anlaticam ona
- +1 yıl
Yol ver bence amacı iyi değil
Soran+1 yılSeviyorum isin kotusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven erkek yoktur. o yüzden türk erkeklerinn aklı hep zikindedir. seven erkeği aramaktan vagzeçin artık ! yazık olur size.
31 Yorumlatabiki ama eline yüzüne saçına dokunmak ister eğer yanlış yerlere gidiyorsa amaç başkadır
06 Yorumla
Soran+1 yılIste bende bundan rahatsizim opusurum elini tutarim ama dokundugunda ben gece boyunca vicdan azabandan uyuyamiyorum bende istiyorum ama olmaz ya olmaz
Soran+1 yılCok sagol ya ben seviyorum duzeltmek istiyorum o da tamam diyor ama bu sekilde olmaz ben Şu an bile o dokunmalarinin vicdan azabini yasiyorum kendimi oldurmek geliyor icimden o kadar mutsuzum
Soran+1 yılBende kendimi tutamiyorum frenleyemiyorum kaptirmak istemiyorumda boyle boyle icine edecek ilislininde hayatiminda mutlulugumuzunda
+1 yılSu kizlari anlamam bende madem dokunmadini istemiyorsun ne diye cikiyorsun. Dost kal o zaman. Dost ile sevgili arasinda ne fark olacak o vakit
012 Yorumla
Soran+1 yılAileme karsi kotu hissediyorum bana kalsa benimde hosuma gidiyor ama artik uyku uyuyamiyorum dusunmekten bu beni kullanilmis hissettiriyor
- +1 yıl
O zaman sevgili yapmayacaksin kizim. Sevgilim olsun ama birseyde yapmayayim dersen normal dostun olur zaten. Sevgilinin vermis oldugu ayricalik dokunmak ve hiseymektir zaten. Sen bunu sevgilinin elinden aldigin zaman senden zamanla sogur.
Soran+1 yılSevgi yetmiyor mu hic ya
- +1 yıl
Sevgi evlilikte yeter flörtte değil.
Soran+1 yılNe yapcagimi hepten bilemez oldum
- +1 yıl
Ailen ile sevgilin arasında bir karar ver.
Normal birşeymiş gibide bana dokunma etme derse hepten kaybedersin
Soran+1 yılAilemin yuzune bakamiyorum diyorum basit seyler diyor iliskiye girmek disinda her boku yapmak istiyor
- +1 yıl
Ister tabiki
Bende isterim ve her erkek ister. Bunu yadirgama. Bunlari istemiyorsan sevgili yaoma
Soran+1 yılNeden ya her sevgili sanki yapiyor millet yillarca bekliyor
- +1 yıl
Cinsel beklentiye birsey diyemem ama dokunmayi opmeyi herkes yapiyor
Soran+1 yılZari delmeden her boku yapalim diyor bende olmaz dedim surekli zaten kavga halindeydik cok bunalttik birbirimizi
- +1 yıl
O kisim size kalmis ama her kiza tavsiyem sudur. Erkegi avcunda tutacak kadar serbestlik yapin
+1 yılseven erkek'de sevmeyen erkek' de dokunmak ister. temel de bu vardır
00 YorumlaDokunmak ister ama ilişkide kıza kıyamaz seven erkek dokunur ama
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim bundan vazgecsin dokunmasin bana sevsin sadce
Soran+1 yılDokunsun haci napiyim evlenmeden olmaz dokuncaksa baskasinada evlenme plani gelecek plani kurmasin o yolda takilsin
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Tensel temas olmalı ilişkide
07 Yorumla
Soran+1 yılAma o acmaya variyor acti bir kere ben istemedihimi soylesemde nafile bu beni mutsuz ediyor korkutuyor daha onceki iliskimde sevgilim bana hic dokunmadi hep ilgiliydi cokta seviyordu ben opmeden opmedi bile
Soran+1 yılNe istedigini amacini cozebilseydim ah birde ayrilinca baska bir erkek olsa ne derim ya nasil bakarim yuzune bu beni cok huzursuz ediyor ufack birsey gibi gorunsede damarlardak kani bile emiyor bu dusunceler
Soran+1 yılBekaret bozulmiycak diyor ama o asamaya kadar ki kisim ne boru mu
Soran+1 yılŞu an cevap vermiyor bana internete girmis yazmamis :(
seven erkek'de sevmeyen erkek' de dokunmak ister.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden dogru mu bu
Soran+1 yılAma ben guzel bir evlilik istiyorum hayatimdaki kisiye bana baskasi dokundugunu soylemek durumunda olmak istemiyorum Şu an onunla ayrilmiycagimiz ne malum
Soran+1 yılEn azindan bu makul bisey evlendi sonucta ailenin rizasiyla oldu bu oyle degil ki
Soran+1 yılCok yeni daha ve beni birakacagini hissediyorum bu beni korkutuyor bugun bu meseleyi koklemesine cozucem seviyorsa kalsin dokunmadan sevebilirse tamam ama daha fazla taviz vermiycem kendi psikolojim bok oldu
Soran+1 yıl20 yasindayim bu yasina kadar derken
Soran+1 yılSiteye kayit olurken yanlislikla oldu heralde
uzaktan baksın o zaman. ne anlamı varsa öylede
00 Yorumla
+1 yılEvet. Ama sadece ruhuna.
03 Yorumla
Soran+1 yılRuhuna derken
- +1 yıl
Seven erkek dokunmak ister mi?
diye sordun bende cevabini verdim. adam gibi seviyorsa tenine degil, ruhuna dokunacak.
Soran+1 yılAnladim sagol :)
+1 yılİstemez bir anlayamadınız şunu
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum birak dedigimde falan sakin ol ozur dilerim diyor ama izin versen durmaz yani basit seyler diyor bunlara ama ben yiprandim bittim artik o her dokunmaya calistiginda ailem ne ogretti bana diyorum
- +1 yıl
Öyle özürle olacak iş değil bırakacaksın onu
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki
- +1 yıl
Ayrılacaksın tabi
Soran+1 yılSeviyorum iste onu ne yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
Olmaz o iş
Soran+1 yılAcik acok soyledim bir kez daha konusayim artik olan olsun
+1 yılGidip başkasına mı dokunsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBunuda ima etti sagolsun bu kadar igrenc olmayin sonucta elini tutuyorum opusuyoruz daha ne olcak
- +1 yıl
Öpüşüyorsan sorun yok fazlasını verme evliliğede kalsın bişeyler
Soran+1 yılDesemde anlamadi internete girmis cevap vermemis whatsapta son gorulmesini kapatti vs vs hep hayir dedim diye yapti yapiyoda kac kez aradim uyuyor muhtemelen ama of of
- +1 yıl
Boşver bu muhabbetlere bile girme gerçekten sevdiğin insanla takıl
sedece seninle fantezi yapmak istiyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHatan yuzunde cirkeflesuyo
06 Yorumla
Soran+1 yılOncedende ayniydi ve gozlerinde bir huzun var mutsuz gibi keyifsiz son olaylardan mi bizim yuzumuzden mi anlamadim
- +1 yıl
Bilmem sevgi goremedim
Soran+1 yılOy oy tam sinavlarim vardi be niye geldin hayatima
- +1 yıl
Kim benmi?
Soran+1 yılYok canim hayatima giren sahisa diyorum
- +1 yıl
Salla onu sende
İster bence
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecegin kizada her erkek dokunsun ister miydin
Soran+1 yılBen ayrilmam ama o buakti gibi
+1 yılisterrrrrrrrrrrrr
00 YorumlaHaklisin dokundurma
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasil anlatabilirim guzellikle onu seviyorum
Soran+1 yılDenedi zaten bir ama baska turlu tehtit etti bende ben konusucam dedim beni karistirma dedi hemen ve okulda bilinsin istemiyor bu durumu salak sacma dedikodu olur diyor ona ne demeli
- +1 yıl
Baskalari tabiki bilmesin ne gerek. var. erkekler icin bu biraz ayiptir utanirlar anlatmayin.. ama sen kararli olursan sana saygi duyacaktir eninde sonunda... ama sana bisey diyim 19 yasimda bir sevdigim vardi bende ayni sen gibi yapip elimi dahi tutturmadim.. sonra ne oldu dersin.. gidip bir kizla yatti ve onunla evlendi simdi iki cocuklari var.. yani benim kadarda abartma elini tut öp.. bu kadari yeter.
Soran+1 yılAllahim ya ben cozemedim bu milleti sevgimi gosteriyorum elini tutuyorum opuyorum ama is sevismeye variyor durduramiyorum bende isterim ama mantigimla dusunmek zorundayim
Soran+1 yılNeden guzel seyler yasak ya erkek dogmak vardi
Soran+1 yılAma kimse erkegi kinamiyor ben namussuz oldugumla kalirim
hata derken?
03 Yorumla
Soran+1 yılBu bana cok agir sozler soyledi aldatircin cart curt en son kendi arkadasindan hoslandigimi soyledi bende cinnet gecirip arkadasina yazdim sirf kirilsin diye
Soran+1 yılYuzundeki lekeyi sorsam altida baska seyler ariyordu dusun artik canima tak dedirtti bir gun guzel geci ip aksama kavga ediyoruz ve cok yeni bir iliski
+1 yılSevmiyor kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep boyle olur seversin mal gibi kalirsin
Her erkek ister bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma helalim diyen olmaz mi ya hic
bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİsterr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın
01 Yorumla