Hani derler ya dokunmayı bırak bakmaya bile kıyamam sana bazıları da seviyorsam yanında hissetmek isterim sizce hangisi kafa karışıyor bir kız olarak nasıl emin olacağız bundan?
Cevabın nedir?
+1 yılBir erkek ne kadar kıyamazsa kıyamasın dokunmaktan, mıncıklamaktan asla vazgeçmez, sadece kendini kontrol etmeye çalışıp baskılar. Ben iri yarı bir insan olmama rağmen karımı bir saniye olsun temassız bırakmayı düşünmüyorum, sonuçta kimsenin elleri samuray bıçağı ya da kolları çelik yaylı özel alman yapımı mengene değil, kimse kimseyi dokunarak incitemez ama kaldı ki nerelere temas ettiğine dikkat etmek gerekir. Kadın bedeni ile erkek bedenini karşılaştırmak atari ile son sistem bilgisayarı karşılaştırmakla aynıdır.
Kadın:
boyun, dudak, ense, sırt, avuş içi, kalça, baldır, diz kapağının üstü ve arkası, ayağın alt dokusu, el parmaklarının arası, ensesindeki saç köklerinin dibi, koltuk altı gibi yerlerden aşırı huylanabilirken,
Erkekler; Göbek, bacak arası, koltuk altı, ayak altı, testis altı ve anüs arası gibi yerlerden aşırı huylanır.
Demem o ki seviyorsanız bir an olsun ellerinizi çekmeyin sevdiğinizin üzerinden. Unutmayın ki ruhunuz bir olsa da bedenleriniz de bir olmayı hak eder, karşınızdaki kişi normal birisi değil sizin herşeyiniz, varınızla yoğunuzla sevginizi göstermeye çabalayın.
Bu dediğimi yanlış anlayıp kız/erkek arkadaşının tepesinden ayrılmamayı düşünen işi iyice abartıp tuvalatte bile yanlız bırakmayan arkadaşları birazcık, çok az, mini minnacık zaman vermeleri önerisinde bulunuyorum. Sevdiğiniz dahi olsa 5-10 dk müsade verin, emin olun her insan dokunulmaktan hoşlanır (sevdiği tarafından), fazla acele edip karşınızdakini ne ilgisiz bırakın, ne de ilgiden bunaltmayın.
Saygılar30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Seven erkek , hayatta hiç bir kadını sevdiği kadın kadar çok arzulamaz.. hatta hiç bir şeyi.. Seven erkek dokunur.. dokunmadan oksamadan opmeden duramaz.. ama bunu , kızın da fark edebileceği kadar sevecen ve nazik şekilde yapar.. ve en önemli nokta.. eğer bakireysen , dünyayı başına yiksan, yine de bekaretine dokunmaz.. İsterse dünyanın en aç erkeği olsun.. İlişkin uzun solukludur vs.. Bazı tensel yakınladmalar isteyebilir , ama asla bir noktada ileriye gitmez.. Ayrıntı saymak istemiyorum.. bir kaç şeyi yapmaz işte..
365 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. hassas bir konu.. ve siz kızların en çok sorduğu şey.. Soruna cevap bulduysan ne mutlu. Bir ayrıntı daha.. seven erkek , iliski başlayınca, uç beş zaman sonra hemen orana Burana saldırmaya kalkışmaz , eve atmaya çalışmaz.. ama emin ol dokunacaktir saçlarına beline vs vs.. Erkeklerin eli kolu durmaz.. Ve biraz da denerler , biraz eli kaymaya başlayınca onu durduracak yine sen olmalısın.. yoksa, çıkmaya badladin n hemen bir kaç ay sonra göğüslerine saldırmaya çalışan bir erkek de seviyor diyemem.. tensel yakınlaşma yasayacaksan bir şekilde , uzun zaman geçmeli.. Kafamda harmanla işte dediklerimi.. Ben de bir kaç hamle yaparım mesela , deneme amaçlı.. durdurulmuyorssm devam ederim.. sırılsıklam asikssm tabi o deneme riskine bile girmem o ayrı da.. O bir iki denemeyi savusturdugunda, karşındakinin de der ki, hmm bu kız sağlam ayakkabı.. kapiş?
- +1 yıl
Bence elin değmişken bir bence olarak yazsaydın @barraquda :) Çok güzel bir şek, lde açıklamışsın :)
- +1 yıl
Google hazretleri saolsun halleder o sorunu yahuu :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seven erkek dokunmaz diye bir kalıplaşmış söz uydurmuslar sadece, yani bunu bir kişi böyle yapmış bu şekilde tercih etmiş diye herkesi aynı değerlendirmeye alıyorlar oysa ki her insan farkldr farklı düşünür farklı şekilde sevgisini gösterir yani biri dokunmamış diye dokunmayan seven erkektir demek sevgiyi kalıplaşmış bir yargıya getirip tüm erkekleri bir yargıya göre değerlendirmek çok saçma, hisseden hissetiren erkek seven erkektir dediğin de en azından bu kisiye göre değişse bile daha genel daha mantıklı olur özetle bir ilişki hem duygusal hem fiziksel ilerler yani sadece duygusallkla bir iliski yürümez sonu ya aldatma olur ya soğukluk olu iliski sadece duygusallkla yürümeyeceği gibi sadece fiziksellikle de ilerlemez bunun adida başka birsey olur yani ikisiyle oluşmalı denge seviye sağlanmalıdır, dinsel inanç gereği dokunmayan erkek sever dokunan sevmez demek yanlıştır bence inanç başka aşk başka, tabi gidin kendinizi kullandırın demiyorum sadece bir iliskinin temellerini göz ardı edip seven erkek şu olur bu olur demeyin diyorum her insan farklıdır...
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Ben bir kız olarak sevdiğim adama dkunmayı seviyorum. Yani şu an sevgilim var ona sarılmayı ona sarılırken uyumayı seviyorum mesela. Dokunmak güzeldir. Hissettirir. Bağlar. Bu yüzden fazla abartmaya gerek yok durumu. Herkes farklı düşünür. Kimi sevdiğinden dokunmaz kimi çok sevdiğinden dokunurken öldürür :D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
118Cevap
+1 yılKimse cocuk degil. Dokunmamak ile dokunamamak cok farkli.
Dokunmak istemeyen erkek sevmiyordur!
Dokunmayan istemeyen cani seni cekmeyen erkek sevmiyordur!
Ama bir de anlattigin dokunamayanlar var.. bir nefes yakininda olup uzanip opmek bir yana sacini avucunda hissedemeyenler var..
inancindan, korkusundan vs den..
ici cayir cayir sen yanarken sana dokunamayan kendine bu eziyeti yasatan var ya.. op basina koy.
oyle seven adam dokunmaz edebiyatini da gecsinler.
seven dokunmaz olur mu ya!80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmak farklı bir eylem Aşık olmak çok farklı bir eylem Gayet tabi insna sevdiği kadını erkeği arzular onunla olmak ıtser bunlar çok doğal dusunceler istekler fakat Bir erkek gerçekten aşık ise yarının garantısı yok der ya yarın bir olaydan geçmişe dair bir olayın gun yuzune cıkmasından her hangı bır sebepten ben bu kızdan ayrılırsam bu kız ailesıne ne der ona ne gözle bakarlar ayrıca onune gelken her kız ıle yatıp evlenmek ıcın bakıre kız ısteyen ülkemız erkekleri benden sonrası ne olur nasıl olur canı cok yanarsa dıye dusunur Ben öyle yaptım Sonuç ayrıyız
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBİZZAT YAŞADIĞIM OLAY
5 yıl bir kızı platonik sevdim. Son 3 yılda çok bağlandım. Kızın haberi yoktu. Kızda aklı başında biri. Ben ise onun için hiçbir kıza bile bakmadım. Onu o kadar çok seviyordum ki onu ne için sevdiğimi bilmiyordum. Tek bildiğim onu çok sevdiğimdi. Şimdi dokunma kısmına gelirsek. Ben o köpek gibi sevdiğim kıza karşı bunun hayalini bile kuramadım. Sadece masum bir öpücük ve sarılma. Onu öpmek en önemlisi ona sıkı sıkı sarılmak isterdim. Lakin öyle pantolon çıkarma felan onun hayalini dahi kuramıyordum. Her şeyin bir zamanı var çünkü. Bu da evlilikte. Onun için çok kez dua ettim ve ona söyleyeceğim bakalım artık. Anlayacağın çok seven erkek sınırını bilir, korur, sarılır, kollar. Hayvani duygular beslemez.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o kıyamaz mevzusu yalan bı kere. bunu bastan dıyım. bal gıbı kıyar. evıre cevıre hemde. ama sevıyosa o işten sonra senı asla terketmez. hatta daha yakında davranabılır. ha bıde su var. seviyosa senden ilişki istemez. yanı istediğinde hayır dersın ondan sogursun dıye korkar. ama dedıgım gıbı olursada hep yanında olur seven adam.
70 Yorumlasevdiğine dokunmak sevginin bir ifadesidir. bir bebeği, atı ya da köpeği dokunarak severken; sevdiğiniz bir insana dokunmanın nesi yanlış olabilir ki?
ancak askerlik, hapis, başka yerde olmak, ölüm gibi mecburi durumlarda evet. dokunmanın imkanı yoktur ama sevmeye devam edersin.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıldokunmaktan kastımız incitmek olur.
yoksa gerçekten dokunmayacakta bakkala mı elletecez.
incecikti, gül dalıydı
dokunsam kırılacaktı,
dokunmadım kurudu.91 Yorumla Genelde erkekler sevse de dokunur sevmese de. Sonuçta zevk için buna uğraşanlar da mevcut. Ben seversem dokunmak isterim, gözlerimin içi parlar karşımdakine bakarken eğer hislerim varsa ona karşı. Zevk için kimseye dokunmadım veya dokunmaya çalışmadım. Böylede güzelce yaşanıyor =)
Emin olman zor bir kızın eline dokunayım diye 40 takla atıp yalan söyleyen erkek var, aynı şekilde kızlarda var orası ayrı. Hislerine güvenerek, tecrübe edinerek emin olabilirsin.10 YorumlaSeven erkek dokunur öper lakin daha ileri boyutta bir şeyler yaşamayı sen istesen dahi o istemez çünkü kavuşamayabilirsiniz, aksilikler çıkabilir bu ölüm dahi olabilir... l*n bu kız ailesine nasıl hesap verecek der en basitinden bir adam seviyorsa sevdiği kızı kendinden daha fazla düşünür tıpkı bir baba gibi. Sevmiyorsa yaşayalım der senle yaşamayıp kimle yaşayacam der bırakmam der gider.
20 Yorumla
+1 yıldokunur. aşk ile dokunur ama sapıkca değil. herkes de bu şeylerden sıkıntıda yahu, gençler ne yaşıyorsunuz ya, insanın sevdiğine dokunması kadar güzel bir şey var dünyada. dokunmayı nerelere çekiyorsunuz sizler , yapmayın bunu, kendinize yazık edersiniz :) dokunmayıkelime itibari ile çok yanlış kullanıyor ve düşünüyorsunuz, o yüzden mutsuz oluıyorsunuz ya zaten.
10 Yorumla
+1 yılO cümleyi yazan edebiyat parçalayacam derken kendi beynini parçalara ayırmış travma geçirmiş. Bir insan nasıl bakmaya kıyamaz falan. Abi geç bunları bunlar yalan.
Seviyorsan şap şap öpeceksin, kocaman sarılacaksın, büyük bir sevgiyle gözlerinin içine bakacaksın. Herşeyi hissedeceksin. Dokunmak da bunlardan en çok yaptığımız olay. Vücut iletişimi olmadan uzaktan sevmek falan. Duyda inan. Hakkaten inanan var mı :)00 Yorumla
+1 yılKişinin kişiliğine bağlı bu. Bilemezsin demek yanlış olur ama hissedersin illaki. Ama sonuçta "yalan ve sahte" kelimeleri boş yere yok. kimin neyi neden yaptığını bilmek de bir o kadar imkansız. Belki gerçekten sevdiği için dokunur belki sadece erkeklik ihtiyacını gidermek için dokunur. Bunu sadece kişinin kendisi ve Allah bilir.
10 YorumlaDokunmaz diye düşünüyorum. Çünkü eğer aşıksa kızın ne tepki vereceğinden korkar en fazla elini tutar sarılır. Ama ellemek falan bunlara cesaret edemez. Kızın gitmesinden korkar onu kaybetmekten korkar. He ama eğer kız ona böyle bir şeye izin vereceğini belli ettiyse o zaman ona hiçbir şey engel olamaz 😂
00 Yorumla
+1 yılBence bu kıyaslanmayacak birşey kişiye göre değişir. Bana görede insan sevdiğiyle birlikte olur. Ben sevmediğim insanla hayatta cinsel birşey yaşamam öpüşmekte dahil tiksinirim cünkü... Ama sevdiğim kız varsa karşımda işler farklı bir boyut kazanıyor.
20 Yorumla
+1 yılTürlü türlü insan var erkek var nereden bilebileceksin ki? Takılma bunlara yok dokunamaz edemez, gönlünün gittiği birine var gitsin işte. İşin içinden çıkamazsın öbür türlü. Sevdiğine dokunmayacak da afedersin sokakta hiç tanımadığı birine mi dokunacak? Ha, ama dokunmayı pek sevmiyorsa, sinirsel bir sorunu varsa bir nöroloji uzmanına görünmesi iyi olur bu kişinin.
20 YorumlaSeven erkeğin dokunmaz, lafını şu şekilde alın lütfen;
Seven erkek sevdiği kadını bir mal ve cinsel obje olarak görmez. Onunla birlik olmak, bir vücut olmak ister. Sevdiği kadını zor durumda bırakacak hiçbir şeyi yapmaz. Bunlar cinsel ilişkiye girmez demek değildir. Nikah olmaksızın kızı ailesine ve çevresine karşı güç durumda bırakamaz demektir.20 Yorumla
+1 yılpek iredeleme kimleri sevgisini belli eder kimileri içten içe sever kimleri dokunur kimleri elini sürmeye kıyamaz kimileri sonradan görür sevdiğini kimleri sanki aşk için yaratılmışcasına sever sevdiğini vs vs ddurumlardır yaşayarak anla bunları okuyarak sorarak değil en güzeli böylesidir :)
10 YorumlaBen dokunurum abi. Yok bakmaya dokunmaya kıyamıyorum diyen adamda çıksın o izlediği filmlerin etkisinden. Öyle bir dünya yok. Yok yere laf cambazlığı. Asıl sevmediğin ciddi düşünmediğin bir kıza dokunuyorsan vardır bir oynaklığın. Gelecek vaat etmiyorsun neden hayatını karartıyorsun ki? Yeri gelince bu tipler namus bekçisi kesilir genelde. (Cevabım Türkiye şartlarında tabii.)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBen şöyle düşünüyorum, ben sevmediğim bir insanla hayatta sevişemem öpüşemem birşey yaşayamam, ama sevdiğim insanla bunu yapmak kadar güzel bişey yok. Öpmem kıyamam diyenler o kişiyle bunu yaşamamıştır. Bir kız erkeğin kucağına otursun bir bak bakalım nasıl kıyıyormuş tabi eğer bunun adına kıymak deniyorsa :)
20 Yorumla Ne sacma bir dusunce dokunmazmis niye oldu olacak bir odaya kitlesin evlenmeden gorusmeyelim desin ee nerde aşk
60 Yorumlabu saçmalık ancak bizde görülür. ancak arabesk beyinlerin üretebileceği bir demagoji...
dokunmak hissetmekle ilintili. sevgi his yoğunluğuyla ilintili.
geldiğimiz çağda artık arabesk düşünmeyide yaşamayıda bırakalım.
elalem uzayı keşfediyo biz hala dokunmaktayız.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılönceleri çekinir kıyamazmış gibi yapar tepkiyi bilemediğinden sonra sen yakınlık gösterir cesaretlendirirsen kıymayı da kuşbaşı yı da görürsün biraz yüz
bulsun yeter ki genelleme yapmak olmaz ama çoğunlukla böyledir20 Yorumla
+1 yılSeven erkek dokunur ama ona sahip olmak şöyle ki arzular sevdiğini ve ona dokunmak ister dokunup ortada bırakmak değil ben onun izni olmadan hatta izni varken bile dokunmaya kıyamam bana ters geliyor evlenmeden sevdiğine dokunmak ona o güven duygusunu vereceksin sonra
00 YorumlaValla bence saçmalık birazcık yapı meselesi. Seven erkek , yani sevdiğinden tamamen emin erkek , sevdiği insana dokunmak ister. Sevdiğinden başkasına dokunmayacağı gibi
20 Yorumla
+1 yılSeven erkek mantıken dokunmak ister, arzular fakat sabretmesini bilmeli.
Dinimizce nikahsız olarak dokunmak haramdır, seviyorsak bizim olmama ihtimalini de düşünerek nikah kıyılana dek dokunmamalıyız.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 4 sene dokunmadımda ne oldu. aşağıdaki soruyu bir oku bakalım. kimseye hak etmediği değeri vermeyeceksin
www.kizlarsoruyor.com/.../q4325210-guzel-bir-intikam-aldim-guzel-yapmismiyim00 YorumlaÖyle bir şey yok be
O eskiden varmış, adam kızı anca pazara giderken görüyordur.
E o kadar sürede de bırak dokunmayı iki çift laf edemezler.
Bu durum da adam mecbur kıyamıyor tabi...30 YorumlaIki kişiye görede değişir bence.. gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye söz var bide hep yaninda iken sıkılmaz mı insan bir süre sonra?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven erkek dokunur. ruhuna dokunur kalbine dokunur bakışlarına gülüşlerine dokunur nefesine dokunur. her zerresine. zaman mekan kavramı gerekmez dokunması için. ölümünden uzun yıllar geçmesine rağmen altında yattığı toprağına dokunur resimlerine ve hatıralarına dokunur. taki son nefesini verene kadar dokunmaya devam eder beee. dokunduğu herşeyiyle daha bir olgunlaşır sevgisi. dokunmak sadece tenine dokunmak olmamalı...
10 Yorumla
+1 yılNe saçma yaa.. Seviyor ki dokunuyor insan sevdiğine dokunur. Severek dokunur. Ha tabi sevmediğine de dokunur ama sevdiğine bir başka dokunur..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Sevmedigim birbirinden güzel yüz kadınla yatmaktansa sevdiğim çirkin kadınla 1 kez yatmayı tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılYa senin kalbin boştaysa söyle bilelim. Hergün böyle şeyler soruyorsun. Rainman'ın bayan versiyonu oldun valla ☺
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek az gaza gelip değdirir hemen geri çeker. Çekmiyorsa sevmiyordur. Uzak durun ondan demedi demeyin çünkü dedim.
00 YorumlaSevgi dokunmaktır hissetmektir hem ruhen hem bedenen.
33 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşk dediğiniz zaten cinsel çekimin duygusal boyutu.
20 Yorumla
+1 yılDokunmamalı yani aslında dokunmak istememeli. Bunu biz kendi başımiza anlayamayız ki onların hissetmesi gerek😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyi hissedersin ya , sarıldığında olsun gözüne baktığında olsun.
10 Yorumla asla emin olamazsın kimisi dokunamaz kimiside dokunduğunu sever bu kişilik meselesi yapı meselesi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten seven erekek dokunmaya kıyamaz, ben kıyamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Atma
- +1 yıl
ben burada birşey ıspatlamak zorunda değilim sorunu sordun cevabımı verdim. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin...
+1 yılo lafi bende birkac kere soylemistim acikca soyleyim seven adam dokunmakla sevmez hissetmek isteyen dokunmadanda hisseder ben sevmedgim kizlara o sozu kullandim😉😉
00 Yorumla
+1 yılerkekten erkeğe değişir ben asıl sevdiğime dokunurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seven erkek sevdigine bakmaya dokunmaya kiyamaz diyene patlatican zopayi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek dokunmak ister; ama incitmekten korkarak...
00 Yorumla
+1 yılSEVİYORSAm öperim hemde her türlü seviyorum kardeşim normal birşey öpmekte diğer şeylerde :)
00 YorumlaSeven erkek dokunabilirde dokunmayabilirde tamamen karşı cinsteki kişiye bağlıdır fakat sevmeyen erkek zaten ilk düşüncesi sekstir kesinlikle 👍
00 YorumlaCanım cicim ayları geçene kadar bence her şey. Sonra sadakat giriyor
00 Yorumlaseversem dokunurum. sevmezsem tokalaşmam bile. ama her dokunanda seni sevmez. duygusal ile sapıkları ayırt etmen lazım
00 YorumlaSimdiki erkekler dokunur ama normalde kiyamaz dokunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkek olarak daha düne kadar seven erkek dokunmaya kıyamaz diyordum. Ben birini deliler gibi seviyorum ama bugün onu arzulamaya başladım ve elimde değil
00 Yorumla
+1 yılo görüş daha çok yaşla orantılı olarak değişiyor...
00 Yorumlaseven erkek dokumaz kıyamaz helali olmadan eger yaparsa sevdigi çin degil kendini tatmin etmek içindir seven önce sevgilisinin namusunu serefini ailesi düşünür
00 YorumlaTutku güzel şey bu yüzden çiftlerin birbirine dokunmak istemesi çok doğal lakin kadın istemiyorsa ve adam bunu büyük bir sorun haline getiriyorsa, gerçekten sevmiyordur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek zaten sonsuza kadar onunla yaşayacağını bilir. Bu yüzden olması gereken saf sevgi mevcuttur. Dokunmak sonraki adımdır. Mecburiyetten ileri gelir.
00 Yorumla
+1 yılsevişilebilir ama ilerisi olmaz tahmınımce duracagı yerı bılır tahmınımce... harbıden bırbırlerını sevıyolarsa... yanı benım dusuncem bu genelleyemem erkekleri herkesin niyeti farklı
00 YorumlaSevdiği kadına dokunamayan erkek sorunludur.
E kime dokunmak isteyeceksin başka, saçma bir kere.00 YorumlaErgenlik düşüncesi... Zamanla geçiyor çok şey yapmayın.
00 Yorumlaerkek değil mi dokunur zaten seven erkek olduğuna inanmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmanında bir zamanı var. Belli bir süre dokunmayıp beklemeside sevdiğinin kanıtıdır o zaman.
30 Yorumla
+1 yılBuluştuğunuzda belli olur zaten sürekli bir temasa girende var sadece gözünün içine bakanda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. seven erkek evlendikten sonra dokunur
yoksa her erkek her kıza dokunmak ister00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEdebiyat parçalamaktan başka bir şey değil. Seven insan dokunmak, hissetmek ister.
10 Yorumla - Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem