Hoşlandığım kıza sevdiğimi söyledim ne dememi bekliyorsun dedi.Sizce bunun anlamı ne? Yardımm...

bu soruyu dünde sormuştum ama tam olarak istediğim cevabı alamdım buyüzden tekrar soruyorum lütfen yardım edin...

uzun yıllardır tanıdığım bir kız var.Ama onun ailesiyle benim ailem yıllardır tanıdığımız ve aile dostu dediğimiz insanlar.ama ben bu kıza gerçekten aşığım.Bu kıza aşık olmamın en büyük nedeni bana karşı ilgisi ve bakışları.Ne zaman bunlara gitsek bana karşı hep böle nebiliyim sanki dolu dolu bakıyo gibiydi.bu kıza uzun yıllardır açılmak onu sevdiğimi söylemek istiyordum ama hem yakın oldukları için hemde bir türlü cesaretimi toplayamadıgım ve 1 yıldır bana karşı gerek davranışlarında gerek bakışları olsun biraz değiştiği için söyleyemiyordum.ama ben yinede yüzüne karşı söylemeye karar vermiştim.Geçen gün arabayla gezerken onu gördüm ve evine kadar bıraktım.tam evini yakınlarında bir yerde arabayı durdurdum ve onu uzun süredir sevdiğimi ve ona karşı farklı duygular beslediğimi söyledim.bana ilk başta şaşırarak baktı ve ne yapayım yani ne dememi bekliyorsun dedi ama tam olarak ne yapayım dediğini hatırlamıyorum ama ne dememi bekliyorsun dediğini hatırlıyorum.bende o sırada gözlerine bakmaktan heyecandan donup kaldığım için ne çıkma teklifi edebildim ne de bir şey diyebildim.sonra biraz bana baktıktan sonra ufak bir tebessümle arabadan indi ve o şekil tebessüm ederek devam etti.bende korkudan arabadan inip yanına gidemedim.ama bana bu sözü söylerken pek öyle sert bir tepkiyle cevap vermedi.evet işte tüm konuştuklarımız bu kadar sizce ne demek istedi.Hiç birşey anlıyamadım.kafam çok karışık lütfen yardım edin...!
Güncellemeler
+1 yıl
yardımmmmmmm
Güncellemeler
+1 yıl
guncelleme icin ozur dilerim ya bisey sorucam gecngun karsina ciktin tekrr konusmak icin beni gordu ve biraz bakistik hic bisey demedi birazberaber yurudk snra bn1 dk bisey konusmam lazm dedim bna yine hfif tebessm ederek ince bir sesle ben konusmak istemiyorum dedi lufen dur dedim bisy demdi sonra hafif kosar adimlarla gitti bende pesinden gitmedim biri grur falan diye utandigindami konusmuyor yoksa benimi ismemiyo anlamadim hyr olumsuz bisey dese bana bidaha gitmicem yanina onuda demiyo
Güncellemeler
+1 yıl
yardımmmmmmmm
Hoşlandığım kıza sevdiğimi söyledim ne dememi bekliyorsun dedi.Sizce bunun anlamı ne? Yardımm...