Hoşlandığım kıza sevdiğimi söyledim ne dememi bekliyorsun dedi. Sizce bunun anlamı ne?

uzun yıllardır tanıdığım bir kız var .Ama ailesiyle benim ailem yıllardır tanıdığımız ve aile dostu dediğimiz insanlar.ama ben bu kıza gerçekten aşığım.Bu kıza aşık olmamın en büyük nedeni bana karşı ilgisi ve bakışları.Ne zaman bunlara gitsek bana karşı hep böle nebiliyim sanki dolu dolu bakıyo gibiydi.bu kıza uzun yıllardır açılmak onu sevdiğimi söylemek istiyordum ama hem yakın oldukları için hemde bir türlü cesaretimi toplayamadıgım için söyleyemiyordum.bugün arabayla gezerken onu gördüm ve evine kadar bıraktım.tam evini yakınlarında bir yerde arabayı durdurdum ve onu uzun süredir sevdiğimi ve ona karşı farklı duygular beslediğimi söyledim.Bana biraz tebessüm ederek ne dememi bekliyorsun dedi ve biraz gözlerime baktıktan sonra arabandan indi.tüm konuştuklarımız bu kadar sizce ne demek istedi?
Güncellemeler
+1 yıl
guncelleme icin ozur dilerim ya bisey sorucam gecngun karsina ciktin tekrr konusmak icin beni gordu ve biraz bakistik hic bisey demedi birazberaber yurudk snra bn1 dk bisey konusmam lazm dedim bna yine hfif tebessm ederek ince bir sesle ben konusmak istemiyorum dedi lufen dur dedim bisy demdi sonra hafif kosar adimlarla gitti bende pesinden gitmedim biri grur falan diye utandigindami konusmuyor yoksa benimi ismemiyo anlamadim hyr olumsuz bisey dese bana bidaha gitmicem yanina onuda demiyo
Güncellemeler
+1 yıl
yardııııımmmmmmm!
Hoşlandığım kıza sevdiğimi söyledim ne dememi bekliyorsun dedi. Sizce bunun anlamı ne?