Kız arkadaşıma açılmak istiyorum... 2 günde melankolia oldum..:(

merhaba arkadaşlarım fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum birden bire aşık olduğum 2 yıldır tanıdığım aynı serviste olduğum ama daha önce arkadaş olarak bile görmediğim birine birden bire aşık oldum daha önce nerdeyse arkadaş olarak bile görmediğim birine bir anda aşık oldum olay şöyle:bana trip atıyordu yalnız biraz hırçınca..ve bir an göz göze geldik ve 2 yıldır arkadaş olarak bile görmediğim o kişi 2 günde hayatımın odak noktası oldu..

daha önce aşkı yarı yarıya yaşamıştım fakat henüz çocukluk döneminde olduğum için cesaretimi toplayamamış ve söyleyememiştim ama çok pişman oldum..

bu sefer tam anlamıyla melankolia oldum denebilir karınmda çok tuhaf bir his ağlasammı gülsemmi resmen aptala döndüm...

normalde çok cool takılırdım ama şuanki halimle çocuklar gibiyim..

ama bir takım sorunlar war daha önce bana aşık olan bir kızı ayarlamaya çalıştı ama ben aşkı tam anlamıyla bilmediğim için diğer kızada haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama o kızdan davranışlarından bana aşık olduğunu bilmeden önce bile nefret ediyordum..

neyse..bu kıza aşık olalı 2 gün oldu ama şimdiden melankolia haline girdim sabah kalktığım ilk 3 saat onun hayallerini kurarak yatağımda düşünüyorum..(kötü anlamayın onu öpmeye bile kıyamam şuan:(...)ve 2 gecedir uykusuzluk çekiyorum ve sonuca bağlıyorum..

ben bu sefer öncekindeki gibi hataya düşmek istemiyorum ama önceki tam anlamıyla aşk değildi şu an çok kötü bir durumdayım ve yarın onunla hemen konuşmak ve açılmak istiyorum

reddedilmekten çok korkuyorum ama ne olursa olsun bu sefer söyleyeceğim...

lütfen neler yapacağımı yapmam gerekenleri tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekür ederim

not:kompozisyon bile yazamazken ben bunları yazdığıma inanamıyorum aşk acısı çok yaman birşeymiş...;(
Kız arkadaşıma açılmak istiyorum... 2 günde melankolia oldum..:(