Hocam ve herşey biter lafı...

Merhaba, bahsetmek istediğim bir sorunum var.Bir hocamız var dershanede.30 yaşında iyi birisidir.Esprili herkes tarafından sevilen.Bir süredir tuhaf davranışları oluyor bana karşı.Sürekli ders içinde ve dışında izleyip odaklanmalar.Mesela el sıkışmıştık adam karşımda eğilip büzülmeye başladı.Eli ayağı dolaştı suratında mayışık bir sırıtma.Elimi zor aldım.Bir keresinde deftere birşey yazmıştım.Baktım hoca arkadan izlio.bakmak istedi ne olduğuna, önemsiz birşey olduğunu göstermek istemediğmi söyledim.ama o bakmak istedi ellerimle defteri kapadım.İki elinide ellerimin üzerine koyup hiçbişey demeden.Öylece durdu.Ben hayır! dediğim halde ellerini geri çekmiyodu.Ellerimi tutmaya başladı falan.Hatta ben artık elimi çektim o hala tutuodu.Büyük bir sınıfta arkadaşla arka sırada oturuoduk.Oldukça kalabalık bir sınıftı.Gürültülü bir erkek arkadaş vardı.Hani grup olarak konuşuoduk.Hatta hocada gelmişti konuştu.Ama ben bu erkek arakdaşın hocaya yaptığı esprisine biraz fazla güldüm.[kasıtlı tabiki].Hoca bozularak gitti.Sonra arkadaş tam bna bişey diyecek ağzını açtı.Ben hocanın izlediğini biliodum.Hoca ta uzaktan.Eğer tek bir hareket yaparsan seni atarım! dedi.Çocuğun ağzı açık kaldı böyle.Durup dururken çocuğu rencide etmeler vs.Bugün olan bişey var ki.Sınıfta samimi olduğum bir arkadaşım var erkek.hemen arkasında oturuodum.Hoca sürekli gelip,napıosunz? veya izleyip başımızda suratımıza bakarak boş boş durmalar.Her kafamı kaldırdığımda hocanın bana baktığını görmem gibi.Veya arkadaşla konuştuğumda şu nu dediki.Gözümüzün içine bakıodu abartısız.Herşey biter.Üniversitede yollarınız ayrılır.Bunu bize bakarak 2-3 kez dedi.Ve anlamsız yani.Nedir bunlar ne yapmaya çalışıo bu adam?
Hocam ve herşey biter lafı...