• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgi üzerine bir soru

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evli bir çiftin sevgisi niye ve nasıl biter? Ne sevgi kaldı ne nefret var dese ne düşünürsünüz. Başka biri kesin yok!
Sevgi üzerine bir soru
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Çift Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• liubimte80
    liubimte80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

En çok paylaşmamaktan geliyor bu sorunlar, biri bir tarafa çekerse diğeri de öbür tarafa orada kopmalar başlıyor, insan yavaş yavaş soğumaya başlar, ve gözü dışarıya bakmaya başlar, bu hep inatçılıktan çok bilmişlikten, ve bencillikten gelen bir şey, bazıları bencil olmaz eşi vefasız olur, değer vermez yanındakine, çocuk geldiğinde yuva daha sağlam olucakken kopmalar başlıyor, her iki tarafta da yanı şeyler oluyor, insanlar çok nankör ve bencil, adı üstünde eş eş işte kendinden önce onu düşünmeli insan, ama bunu yapanlar çok az ve değerleri verilmiyor

1
    170 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok doğru demişin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgiyi yaratmak için ne yapmalı

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Senin mi his etmen gerekir onun mu?

Onu ancak Allah yaratır, bir hoşlanıtı olmalı en azından, sevilmeyi istiyorsan o kişinin doğru kişi olduğundan emin olman gerek, ve sen kendi duygularından emin misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevildigini bilmek ve sevdiğini hisetmek. Doğru kişi onu nasıl bilcen.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evli değilsen, yanında olduğunda huzur bulursun, sakladığın bir şey varsa içinde onu öğrenecek diye bir korku olur, sonra eğer doğru kişi ise, senin bazı yaptığın şeyleri af ede bilmeli, ve sana yapılan şeyleri af ede bilmem, misal normal biri sana ağar bir laf dediğinde silip Ata biliyorsun, o yapınca canını çok daha fazla yakmasına rağmen çok kırılmana rağmen, af ede biliyorsun ve onu değiştirmek için daha iyi biri olması için çaba sarf ediyorsun, ona değer veriyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evli durumda peki. Uzun cevapların için tsk ederim

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim, evli durumunda daha kolay oluyor, çünkü hep yanında ve her zaman onu etkiliye bilirsin, ve bir çok şey ona bağılı, böyle bir durumda baş başa iyi bir yere gitmek iyi gelir, yabancı bir yere, birkaç günlüğüne dağa gibi bir yere Doğan'ın içine girdiğinde birkaç günün içinde huzur buluyorsun ve eşin ile yeni şeyleri görüyorsun ozandan paylaşım artıyor ve orada en rahat ilişkinizi kurtara bilirsiniz, sadece saçma sapan şeyler yapmayın, kıskandırmak trip atmak gibi,

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Büyür hareketler baştan, kaybetme korkusunu iyi his ettiriyor ancak bir süre sonra çok hızlı bir soğuma oluyor, insanın psikolojisi çok kötü oyunlar oynamaya başlıyor, misal sevdiğin kişiyi başkası ile düşünüyorsun istemiyerek, ve bu kendininden oluyor, sonra doğuyorsun ve o kişiden uzaklaşiyorsun, bral dokunmayı, bakmaya bile tahammül edemiyorsun, bunlar böyle oluyor, bayanlarımız bunu çok yapıyorlar, daha fazla ilgi için ama çok yalnış bişey, erkek olan erkek kadınına kadın olduğunu his ettirm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne sevgi ne nefret duymayan kadin ise sorun varsa eğer kimde ve nasıl oldu diye sorulurmu

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Tabili sorulur, zaten asıl sorulmazsa herşey biter, boşluktasın sanırım, bu ihmalden gelen bişey, ya da iyi kırmışlar seni, çocuğun var mı?

Bak ilişkiyi diri tutmak istersen bazı şeylere eşini teşvik etmen gerilecek, günümüzde yuva kurmak okadarda kolay bişey değil, zaten hayat bu değilmi eğer bukadarabuk pes edeceksek neden evlenelim, zor kurulan bişeyi hayatımız pasına korumalıyız, sorunu önce kendimizde aramalı sonra eşimizde sonrada ciddi ciddi oturup konuşmalı, yuvayı kurtarmak için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artik sorunu tek kendimde aramıyorum. Ben o.soruları geçtim :). Evet benim hatam oldu ama eşimde hep kendini haklı çıkarma yolunda, anlayışsiz eş olan benim. Bir ara hak verdim tek Hak verdiğimle kaldım :). Artik onun gibi ben haklıyım Moduna geçtim.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Belli ki enğati kuramıyor, sana bişey diyeyim bak Türklerde en gıcık olduğum şey, çok bilmişlik, bende zaman zaman bunlarla karşılaşıyorum ve cidden çok soğutucu bir kusur, be kendilerini haklı göstermek için bazen insanı çok kolay kıra biliyorlar, bazen bende yapıyorum galiba bunu, benimki biraz farklı, beni çok değiştirdiler Ayşen bile beni tanıyamıyor, ben dinlemeyi seven biriyim, adam gibi anlatan varsa kolay boyun eyerim, eşine bunları anlatman lazım, hiç kimse her zaman haklı olamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık bende acımasız olduğum. Eşim hep Sen kötüye değiştin der. Ona ayak uyduruyorum :).

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Eğer ona çok gıcık bişey yapmak istersen şöyle bişey yap, onun hiç beklemediği kadar iyi ol, boynunu bükme dik dur, kendi insanlığından utansın, en önemli faktör anlayış, eğer bunları yapıyorsak hiç evlenmeyelim ozaman, nasıl olsa kadından erkekten bol bişey yok, ama nereye kadar demi, kaç yıldır evlisiniz?

Bunlara ne sebep vermiş pla bilir sizce, nasıl hatalar yaptınız ona karşı da bu okadar çok yadırgandı sizi, peki o nasıl hatalar yaptı, sizi en çok kıran neydi?

Bunları ikiniz konüşmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onuda yaptım ama cok sabırlı sayılmam. Bizim konular cok saçma :). Iki iyi insan ama farklı düşünceler :). Evlilik üzerine farklı bakış acısi. 7 yıldır evliyiz.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bakış açıları her zaman değie bilir, tutum çok önemli, ondan dedim fedakarlık lazım diye, bazen prensiplerini çinemelisin, bu gün buna yine şahid oldum, iki çok iyi insan ve iki farklı bakış acısı, 30 yıla yakın evlilikleri var, çoğu şeyi atlatmişlar, idare etmeyi öğrenmen lazım, o da öyle , şimdi boşansan daha iyisini mi bulacan, ya da o senden iyisini mi bulacak, bence bulamıyacak, ilk baştan cinsellikten dolayı farklı görülecek , ama aliştığında ona çok daha kötü başlıcam ve eski özelliklerin

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Eski eşinin özelliklerini ağrıyacan, bundan 100% eminim, çünkü boşanan ayleler gördüm ve hep böyle olmuştur, evlenmeden önce nasıldı sen bunu sevmiyormuydun?

Buna ne sebep oldu?

Nasıl ne tür hatalarınız oldu sizi birbirinizden koparan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdim, içim belkı seviyorsun hala diyor. :). Çok tsk ederim yardımın için. Herşey iyi olur umarım.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bak sana bişey gönderiyorum link herzaman şükretmek lazım, ve her zaman ne pasına olursa olsun hayat arkadaşımızı yarı yolda bırakmamalıyız , o hata yapsa bile, yeter ki yadırganacak birşey olmasın, öyle bir şey yaparsa zaten terk edilmeyi hak etmiştir, yardımcı ola bildiğim için sevindim, sen iyi bir bayanın inş. Eşin senin kıymetini anlar ve huzura kavuşursu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tsk ederim. Yanlışlarımız cok şükür yardirgancak bişey değil. Link cok doğru şükür. Allah razı olsun gün geliyor herşey çekilmez oluyor sonra yine iyi gibi gidiyor hayat işte şükür etmek gerek.Eşim en az benim kadar iyi ve benim kadar çekilmez bazı günler:). Allah hayırlısıyla tüm güzelikleri nasip eyler size inşa.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bu güzel sözleriniz ve dileklerimiz için ben teşekkür ederim, hayırlısı işte, hayat bazen kapının biri kapanıyor sonra ummadığın zaman bir bakmış sın bir başka kapı açılmış, geriye o eski yaraları kapatmak kalıyor, sana tek diye bileceğim şey şu, trip atma asık suratlı durma, ve asla ama asla kıskandırmaya kalkma, bir anda düşersin sevdiğinin gözünden, bu tür şeyler acayıp soğuma yapar, hiç uğruna sevgiyi yitirirsin, İnan dürüst iyi bir hayat arkadaşından iyisi yoktur, bunu anlamayanlar çok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Trip atma,surat asmalarida geçtim :) hiç faydasını görmedim. Peki kizinca bişey olmamış gibimi davranılmalı? Yine konuya geldim :), maşallah cok bilginiz var.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bak belki vurasın gelecek, belki okadar kızacaksın ki annenin evine gidesin gelecek, en iyi yapıcamıallah bişey onu karşına alıp hesap sorman olucak, böylece içinde öfke kalmaz bağır çağır ama asla içinde tutma geriye çekilip sorunu kendi kendine çözmeye kalkma, böyle yaparsan ondan azmedememeye başlarsın değil eş düşman gibi görürsün ve çok hızlı bir şekilde soğumaya başlarsın, hiç olmayan şeyleri düşünmeye başlarsın, bu içine kapandığın zaman oluyor öfkeni dindiremiyorsun ve psikolöjikolarak

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İntikam aramaya başlıyorsun, her geçen gün daha kötü oluyor, ve onu kıracak onu çok kötü hale getirecek birşeyler yapmak isteyi uyanıyor içinde, bunu yapıcağana adamı Çek anında sor neyin nesi bu tutumu ile ne yapma çabasında, neden seni kırdığını sor, misal kanepede oturmüş adam yanına otur ona doğru don ve çok açık bir şekilde ne istediğini sor, zaten böyle bişey yaptığında karşıdaki insan da biraz akıl biraz erkeklik varsa bu duruma dayanamaz, ben herkez ile böyleyim. Güzel sözlerin için teş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)) intikam demiyorum ama Evet o yoldayim. Dün bir tartışma değil Artik çünkü fazla üstünde kalmıyorum önemsemiyorum çünkü bende onun gibi davranıyorum. Dün ki kıvılcım, eşime bana para verirmisin dedim, oda ilkden suskun kaldı önceden düşündüğünü sölerdi, düşündüğü ise, ben kendime para çektim simdik yine bankaya gitip çek bunları iş yorucu görüyor benim cevabım ise yollun üstünde bunuda yorucu görüyorsan Sen hiç birşey yapma daha ıyi gibi biseyler olurdu. Ama bunlari Artik şölemiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Devamını yazmıştım yolla derken ciktis oldu. Aman ben artık hayirlisini dileyim anlatmakda doğru sayılmaz ama dediğim vakit yine başa dönerim uzatmicam. Ve beni anlatırken üzüyor :(. Allah yardımcım olsun

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Annelerimize verdiğimiz değeri, eşlerimize versek onlar yere göğe sığımazlar mutluluktan, ama Türk erkeği vurgun duymaz basbaya odun hep kendimizi haklı görürüz, kadınlarımız çok iyidiler ama son zamanlarda büğük bir bozulma var, çoğu sağdık değil, Sadık olanların gene kıymeti bilinmiyor, doğrusunu istersen bir Türk ile evlenmekten korkuyorum çünkü iyi niyetim hep suistimal edilecek, trip atmalar kıskandırmalar beni Türk kızlardan çok soğutu, ne var okadar herşey konuşmakta biter milletimiz cahi

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

En baştan para istemen hata, ama bu hata senin değil, bizde bunlar çok farklı, erkek parayı getirir ve kadın onu paylaştırır, misal bana kalsa paylaştırmak vay halimize, bana düşen rızkı kazanmak, paylaştırmayı da eşim yapmalı, çünkü ben bilemem evin ihtiyaçlarını, eh bazıları tamam ama herşeyi bilemem, birde misal nekadarda zor para kazanılsa, bir bayanın üstü herzaman iyi olmalı, eğer eşimi çocuğuma iyi elbiseler yasa başka şeyler alınmıyacaksa ne yapayım o parayı, hayatın ne anlamı var onları

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Mutlu etmeyeceksem, ne anladım bundan, en güzel olmane, işten geldiğinde kapını açan güler yüzlü eş bula bilecekken neden onları üzeyim, mılletimiz hakikaten çok cahil, şimdi düşüniyorumda onu güler yüzlü görmek varken ne diye üzüp asık suratına bakayım, sadece kendi doğurularımı savunmak içinse bundan saçma bişey yok, çünkü bir şeyi yapmak için bin çeşit yol vardır ve ben sırf kendimi haklı göztermek için eşimi üzüyorsam demek ki çok salağım, çünkü elime geçen 0 kayıbım çok olur bunu anlamak la

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ara üzülmüstüm anlatamadığım. Para isteme hata demişin, bizim tartışmalarimiz cok saçma.Ben eşimden para istedim o ise Sen bugün bankaya gitmesin mi dedi, Evet gitim işimi haletim ama para çekme aklıma gelmedi. Suan bana fikir vercene para versen bende Senin gibi davranmayı birakirim dedim. Çünkü ona yardımcı olmadığımi düşünüyor Esim türkiyede yaşıyordu ben ise yurtdışı. O istiyor ki ben ona her istediginde fikir yerine dediğini yapmam ama Artik ayni onun gibi yol gösteriyorum :)). Ve bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve bende onun gibi davrandığımi söleyine ben Senin gibi acımasız ve kinci değilim dedi. Ben ise sende hiç benim kadar iyi niyetlil değildin dedim ve benim bu halimde Senin payın büyük deyip. Baska yere çekmeye çalıştı yani amacı beni suçlu yapmakti ben ona hatirlatim yaptığını. Uzatmicam diyom ve yine baskıyorum üzülüncede suskunluğa vurdurmak istiyorum. Hayırlısi herşeyin hayırlısi

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Hata derken kedimi yanlış ifade ettim, demek istediği şey şu du, hani eşimizi o durumada bırakmamak, ama konuyuda yanlış anlamısım, türkçem kötü olduğundan oluyo bu.

Eşin biraz benim erkek kardeşimin karakterine benziyor, oda zaman zaman böyle kötü sözler söiliye bikiyor, uyarmama rağmen, sonrada pişman oluyor, ama fayda su ne demi?

Zaten tr ki Türk arkadaşlarım var onları anlamak baya zor, gerçi onlarla takıla takıla bende olumsuz yonden değiştim, eşine bunlarıdan dolayı doğdunu belli et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı herşeyin hayirlisini diliyorum

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İşallah aklında ve yüreyindeki hayırlı olur ve kendin bile inanamıyacaınkadar güzel olur, bak sevgi, kavga, ayrılık, asla tek taraflı değildir kardeş bunu unutmamak lazım, ve herzaman uyum aramak lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Birşeye Can'ın sıkılırsa yaz, istediğin zaman eşinle de konuşa bilirim, var olan değerleri can pahasına korumak lazım, hayatı ne berbat bir halle getirdiler ve bu halde elimizde olan şeyleri yitirmemeliyiz, güzel kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)) eşim sitede olduğumu biliyor ama aile sorunlarımızı döktüğümü bilse ayri sorun çıkar tsk ederim yinede :). Eşim nasil biri çözemedim hala, şu ara herşeye kılıf buluyor yani sölediklerini kendine uygun evirip çeviriyor. Hayırlısı inan hayırlısı. Sabır sinavi diyorum bazen.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bende son zamanlarda sabırı öğrendim, hayat işte bazı insanlar zor, bazıları kolay, ve kolay olanlar bizi bazen hayal kırıklığına uğrata biliyor, zor dediğimiz anlayamadığımız insanlar gerçekten insan olduklarını göstere biliyorlar, ben sizin Türkiye'den gelen arkadaşlardan şunu öğrendim, herzaman derdini paylaşırlar samimi görünürler kolay ve basit insan gibiler, aslında asıl zor olanlar onlar, çünkü tepkisizler ve sırf insanı rahatlatmak için iyi görünmeli için överler, ama bu karşılıksız değl

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Aynı şeyi aynı şekilde beklerler, hak etmedikleri halde bunu beklerler, ve nerdeyse herkezler samiyetimi kestim, sadece birkaç dostum var, ve onalarda özelimi anlatmıyorum artık, çünkü dert paylaştığın anda o paylaştığın şey farklı şekilde başkasına anlatıldığını öğrendim, bunu anlatmamın sebebi sende benim gibi kimseye anlatma, daha saçmaya çalışırlar aranızı, birinin sende kalır gözü yasa eşinde, milletimiz çok şerefsiz, sen çok Zeki bir bacımız sın ve bunların üstünden gelebileceğinden eminim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Inşallah hayırlısıyla. Allah yanlışlardan korusun.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bazen hatta yapmamak okadar zor oluyor ki anlatması bile zor, bazen hatta olduğunu bile bile yapmak zorunda kalıyorsun, umutsuzluk insana neler yaptırmıyor ki:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru :(

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İmanı sağlam adam kolay kolay yapmaz, Allah şaşırtmasın bizleri, akşam nerdeyse öfkeme yenilip hatta yapıyordum, ama gece yarısı çıktım dışarıya biraz dolaştım, ve kendim için değil bana değer veren insanlar için korudum kendimi, inşallah onlarda benim güvenimi boşa çıkarmazlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru ve inşallah. Zor aslinda zor demek bile bazen yaşanılanların yanında kolay :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bu durumda ne yapmalıyım, beklemek mi doğuru olan, yoksa kendi yoluma sevmediğim biri ile mi gitmek olur?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoluna sevmediğin biriyle gitmek ne kadar doğru olur diye düşündüm ve aslinda duruma göre değişir. Beklemek sabır ister, sabrın sonu selametir denilir. Aklın ve yüreğin ne diyor

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Aklım asla asla sevdiğinden vaz geçme diyor, yüreğim bekle ondan başkasını sevmem diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu aşk üzerinemi?

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet, konu aşk üzerine imkansız bir aşk bu, ve ne yapacağımı şaşırmışım, zamanım kısıtlı ve bir karar almak zorundayım, sevdiğim kişi konuşmaya uzlaşmaya yanaşmıyor, bu durumde yapıla bilinecek en mantıklı şey ne olacağını düşüniyorum, izine çıkma zamanımda geldi, o yüzden bir mantıklı karar almalıyım, bir arkadaşım var aynı durumdaymış eskiden, ve birkaç ay önce evlendi bir başkası ile, acın diner zamanla, acın dindikçe de unutacaksın yuvana bağlanacaksın dedi, olmayacağını sanıyordum ama oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben aşk evliliği yapmadım, bunun pişmanlığını yaşamıyorum. Eşimi sevdim, seviyorum :). Hayırlısını diliyorum, imkansız, uzlasmiyor diyorsun zorlamaya değer mi diye düşünmelisin ona göre karar ver.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Araya girenler oldu, ve kendi çocukça yaptığımız hatalar oldu, aslında hiç buyutmemek lazım bunları, ama o büyüttü ve intikam alıyor, şimdi ben bir kiz atsam arabama onun evinin önünde ilişkiye girsem, sonrada o nişanliolduğu g�vura adam birde yabancı Türk değil bir küfür dolu mesaj atsam acaba ömürleri boyu bunu unuturlar mı?

Allah'tan insanız onunyaptığı çirkin şeyleri yapmıyorum, öfkesinin geçmesini bekledim onca zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Araya girende olsa birbirinizin sevgisi inancı sevginizi ayakta tutmaya tam yetmemiş gibi. Eğer dediğini yaparsan kendini daha cok üzersin. Eğer sana değer verdiyse zaten unutmaz ama hatirlamamasinada anlam yok eğer mutlu ise suan. Öfke kendine yanlış yaptirmamali. Hayırlısi

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bunu geçen akşam yazdım, madem beni hatirlamıyor, bu ne anlama geliyor

link

Beni tanımayan biri bu tür yorum kesinlikle yapmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyorsun ki o gizli ayşen mi? Peki oda bu sitede olduğundan eminmisin? Tabi bilmiyorum ama ya aşk acısını yaşamış biri ise?

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Asen değil öyle yamışım istemiyerek, onu tanıyorum ve his ede biliyorum, kız o ve bundan önce burada şans eseri karşılaştık, bu birkaçkez oldu normal hayatta hiç ummadığım yerde gördüm onu ve ozamanlar gurur değilde bir başkasının sözüne bakıp gitmedim onun yanına, iyice bir birimizi görmez omuştuk sadece rüyalarımızda göre biliyorduk birbirimizi, ve birgün burada tesadüfen karşılaştık ve çoğu yönümüz aynı damak tatlarımız bile, ve o benim yalnış yapmıcağımı bildiği için rahat, tehtid değildi bu

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

O gece dolmuştum çok ve bunu yapmaya karar vermiştim bunu yapınca ona dönemiyecektim asla, ve sordum soruyu, o beni konuşma tarzımdan tanıyor artık ve muhadele etmeye çalışıyo alkol ve bu tür şeyler yapmamam için, zannediyor ki intikam peşindeyim ya da evlensekte bir zaman sonra ondan soğub dişarıya başlıcam dığe, sen yurt dışında g�vur ile evlenen ve boşanmayın o dini kültürü kabul eden kaç bayan tanıyorsun? Erkeklerin çoğu boşanıyor, kültür farkı çok büğük sorun teşkil ediyor bir süre sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karışık bir durum. Umarım fazla üzülmeden konu çözülür. Yabancı gelin damat ayrılıklari genelememek gerek.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Peki evlendiler, bir süre sonra çocuk geldi dünyaya, sorunlar başlayacaktır, çünkü kültür farkı olucak bu kaçınılmasın, kız ne yapıcak nereye dönecek, cocuk olduğunda bazı açılmalar oluyor, evlilikte cinsellik bir elek için çok önemli, e kız onu tatmin edemeyecek erkekler neredeyse hepsi ihanet ediyor o bunu hazm ede bilecekmi? Peki çocuk ne olucak belkide ateist belkide hristiyanlığı seçecek, anne üzülmiyecekmi, peki krizin aylesi buna nasıl dayanacak, kızın huzuru olmayınca onların olucakmı?

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ben bunları çok gördüm, mutlu olmasını bende isterim, ama hayatı kendine zehir edecektir, zaten çok kırılgan ve gururlu, onlar onu harcayacak, şimdi iyiler henüz en baştalar ama sonra eşi geç donecek bahaneler uyduracak domuz yeyip alkol içecek sarhoş birinin yanına hiç yattınmı?

Hamilelik döneminde kesin ihanete urayacaktır bunları hazim ede bilecekmi?

O kız çok hassas ve kırılgan çok neşeli ama çok çabuk alınan ve herşeyi kafasına takan, vede Müslüman o dinine sırt çevirecek biri değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Üzme kendini bu kadar. Kiz, ailesi gerektiğini düşünür düşünmeli. Senin ailenin haberi var mıbu sevdadan

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet annemin kardeşimin, benim için değerli olan kişilerin haberleri var, ben birkaçkez ağır sözler söyledim, annem onu tanımamasına rağmen beni değil onu destekledi, ve çok yalniş hareket etiğimi ve eğer seviyorsam ve seviliyorsam herşeye rağmen bunun kıymetini bilip sahip çıkmamı söyledi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru olanı kalbine ve aklina düşer ve o yolu gitmeni diliyorum.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer, aklımda ve yüreğimde değeri bende değeri çok fazla, ve onu koruyup savunacam, Allah yardımcımız olsun, önemli olan yürekli ve merhametli olmak, derdini işin aslını öğrenmeden yargılamamak, hatalı olsa bile onu kırmadan icncitmeden dinleyip ve yalnız olmadığını his ettirip buna inandırmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne güzel. Gönlüne göre olur umarım

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İmşallah olur, biz elimizdeolanının kıymetini bilemiyoruz, ailesi beni henüz tanımıyor amma Allah var onları inandırcam ve güvenlerini kazanıcam, ve onlara aksini anlatan insanları utandıracam, onları kendi ailemden ayrı tutmayacam, zaten babasız büyüdüm onun sayesinde unuttuğum o baba kelimesini söiliye bilecem, inş herşey yoluna girer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasılsın :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Çok yorgun:) bugün baya bir zorlamışım kendimi, insan odaklanınca anlatamıyor , ama akşam olunca herşey ortaya çıkıyor, Allah'a bin şükürler olsun işimiz gücümüz var, peki sen nasılsın bakalım, konuşmayalı iyisindir inş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şükür, Çalışmayinca olmuyor der Annem :)). Son cevaplarda seni düşündürenlerden dolayı sorim dedim. Tsk ederim Iyi diyelim iyi olalım :))

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Annen ne güzel demiş, çalışmayı seviyorum, teşekkür ederim bunları hatırlamam büğük bir incelik, eşin çok şanslı, kendi derdini unutup tanımadığı birinin halını sormak, bir insanın fazlası ile insan olduğunu gösterir, ne yazık ki günümüzde yok denilecek kadar az insan var senin gibi, Allah güzel gönlüne göre versin, umarım tekrar eşin ile tekrar aşkı bulursunuz ve birbirinize kötü laf artık etmezsiniz, hayat kısa birlekteliğin tadını çıkarın, günümüzde bunu bulamayanlar çok:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tsk ederim herkez mutlu olur umarım :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İnş bu bizim elimizde, aslında mutlu olmak daha kolay, eğer sadece kendi doğrularımızı savunmaya bırakıp, karşıdaki kişiyide dinlesek , mutluyu yakalamak hiç işten bile değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru ve güzel diyorsun. Ama gerçekler dediğin gibi kolay değil :) kendim yaşıyorum. Açmayım uzatmak istemiyorum hayırlısı. Aaa, Sen gizliligi acmisin :)) simdik gördüm.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet gizli takılmalardan bıktım, sadece düşüncelerimi kimsenin görmesini istemiyordum ondan, doğru söyliyor sun ama herşey bize bağlı, tabi ki karşı tarafada çok şey düşüyor, dedim gibi kadını idare etmeyi bilmeli, ama bizim Türkler en son söylenecek şeyı baştan söyleyip karşısında kini incitmeyi seçiyor, ben bunları çok gördü , sadece erkekler değil bayanlar da öyle, Allah bizi böylelerinden korusun, bizi mutsuz edenlere bizden beter eder inş, Allah var ve bunu umursamıyorlar, din bunların

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Avazında, sözde müslümanlar öze gelince insan bunların özünü görünce ister istemez ırkından soğuyor, ben çok bıktım İnan artık Türkçe bile konüşasım yok, ben haramdan çok korkarım, onlar haramdan sadece lafta korkarlar, neyse Allah hepimizin gönlümüze göre versin, ha vede regaip kandilin mübarek olsun, senin ve tüm ailenin, inş herşey istediğimiz gibi olur, ve düşüncelerimden yanılmış olayım, çünkü hayatta en sevmediğim şey iftira ve hak yemek, benim hakım çok yendi buralarda, ama Allah büyük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah razı olsun Senin ve aileninde regaib kandili mübarek olsun, hayırlı dualarimiz kabul olur inşallah.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Sağol inşallah kabül olur, ben bana şans verilmesini çok isterim, çünkü başarıcağımdan eminim

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İnş kabul olur dualarımız ve sevdiklerimiz ile mutlu oluruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Istediklerin olur umarım :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İnş olması ihtimali var mısence?

Bir ispaniyol asıllı bir kız var, ramazandan önce Müslüman olucak inş, ve bana karşı boş değil, ama ben ona karşı boşum, dolu olan yanımı biliyorsun, kafam çok karışık, aynı zamanda da hiç umudum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şans istediğin şeye bağlı :) insan umutsuz kalmamalı ama gerçekci olmakta gerek. Kiz niye müslüman oluyor? Ben aşkı secmedim ailemin benim üzerinde hayali gerçekleşin diye. Aşkla bir konum bile yoktu. :) izinde birini beğenmiştim benden 5 yaş büyüktü anneme sölediğimde onun ailesi iyi değil dedi ve bitti sadece hayalide olsa :). Yani inan konu aşk ise ben birşey anlamam :). Ben eşimle tanıştırıldim beğendik sevdim bu yani:))

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Kız müslümanlığı seçmiş hristiyanlığın nekadar yalnış olduğunu anlamış, Türkçe de öğrenmeye başlamış, buna çok şaşırdım, tek gaesi Allah başka bişey yok, ne aşk nese başka bişey, onların yaptığına bak bizimkilerin yaptığına gelde üzülme, ayle çok önemli amma ben birini sevdiysem eğer ayleme kabul ettiririm onu, ha ben müslümanım dığeri bildiğin gayavur, birinci çocuğu olunciyakadar Müslüman olur sonra bildiğini yapt cocuklarında ona benzer anne ise kahrolur bunları gördükçe kültüreri çok farklı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım cok mutlu olursun herşey gönlüne göre olur

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Dileklerin çok güzel, inş dileklerin tutar, ve gönlümde olanı olursa çok mutlu olurum, çünkü biliyorum onuda mutlu ede bileceğimi, o ispaniyol kıza baktımda kardeş hiç te bana göre değil, Allah korusun öyle şeyden beni, benim gönlüm zaten dolu ve içinde olan o kişi öyle doldurdu ki hiç kimseye yer bırakmadı, şimdi ona doğru olanı göstermem gerekir, ama mesaj atamam çünkü yalnış anlıyor, gözünün içine baka baka anlatırsam herşeyde rağmen sadece onun aylesi değil ben ve benim aylemden onun yanında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kizin aileside seni tanıyıp onaylıyorlarsa onlarla konuşsan belki onlar sana bir yol gösterir ama aşk tek taraflı ise her neden ise zorlamaya değermi inan bilmiyorum. Herşeyden önce mutlu etmek için kendini üzme!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz izine gidecez ama biletler alınmadı. Eşim benden bekliyor, türk olmalarına rağmen ben yapmam lazim. Evin işi bana bakıyor, çocuklar ben, tüm değişik sorunlar bende. Tek yaptığı işe gitmek eve gelip tv kumansasini alıp tv izlemek bide ailesiyle canı isterse dışarda gezmek Zamanında bende çalışıp evin işlerini yaptım onun icin çalışması beni ailesi olmamış gibi davranmami kabul edemiyorum :(. Şimdi sorum biletleri alımmi yoksa protestmi edim. Sacma soru ama ne yapcami bilmiyorum.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Gitsin alsın dili bilmiyor mu? Protesto değilde Çek kulağını, ya da benim yanıma postala1 ay içinde sana onu asker gibi geri veririm, bugün hem işiteyim hemde çamaşır yıkayacam, evi konple silip supurecem, tv sen başka şeylerde var, yazdan beri tv izlemedim, onu seni idare etmesini öğret, şimdi gündüzler uzadı evde ne işi var, alsın seni sinemaya Kafe'ye parklarda gezdirsin, çocukları çıkarıp bu böyle şü böyle diye anlatmasa arası açılır ve onların üstünde hakimiyeti kalmaz, onlar korkuyu değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiyede gençliğini rahatını yaşamamış evlendikten sonra yaşıyor. Ilk zaman hak verdim ama onun düşünceleriyle hareket ederses bir yere gelemiyoruz :). Artik eşimi pek ciddiye almıyorum. Zaten cok şeyi kendim ve çocuklarimla yapıyorum ama bide işden arayıp bana bilet al deyince sinir oluyorum. Ne rahatlıkla benden birşey istediğini düşünüyorum :). Gezmesine geziyoruz arada bir ama iki yabancı gibi olduğumuzu düşünüyorum. Tuhaf olduk. Çocuklarımızla yalnız yapar bişey ama sabri yok sevmez pek.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bizim Türk erkekleri biraz odun, aile terbiyesine bağlı bişey, misal ben evde her işimi görürüm annem bizi öyle yetiştirdi, rahmetli babam hep anneme yardım ediyordu, eşine protesto değilde tepki göster çünkü işe gidip para kazanmakla aile bakılmıyor sadece, çocuklara şimdi zaman ayırıp ilgilenmezse sonra çok zor olur, çıkarsın sizi sinemaya, teatroya, parklara filan götürsün, şimdi bağli günler uzun, tv bakıcağına senin ile sohbet etsin, konuşulacak okadar şey varki, ailesine bakması iyi ama,

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Abartmasın, evlenince herseyden önce, eş ve çocuklar gelir, diğerlerine zaman kalırsa artık, benim ev arkadaşlarım öyle tv ve maç başka ilgi alanları yok, sen onunla konuş bazı şeylerin nasıl olmasını gerektiğini anlat, olmuyor ise gönder benim yanıma, bir ay içinde asker gibi yapar ondan sonrada sana geri gönderirim, sen nerede doğudun, nerede büyüdün?

Gönder biletleri alsın yabancı dili yokmu okadar bilet alamıyor mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorunları ben üretenmiş gibiyim. Düşünce farkımiz burda ortaya çıkıyor. Konuşmayi cok denedim faydası yok, her dediğini yaptım buda normelmis gibi gözüküdü. Artik onun gibi vurdum duymaz oldum ama içim içimi kemiriyor takma bos geç diyorum yapma sende kendi kendime konuşur oldum nereye varırki bu böle.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bazı insanlar öyle işte, kendi anlaması lazım, birde misal anlamamış, insanlık h�li, ima edersin, ondan sonra kendine çeki düzen verir, farklı düşünen insanların çok büğük avantajları var, tabi bunlar düzgün kullanılmazsa ozaman sorun olur, hiç kimse her zaman haklı olamaz, bazen haklı olduğun halde bile susmayı beceremiyorsan ozaman işin zor, farkına varmadan karşı taraftakini incitmiş olursun, memleket neresi şiven ilginç, bazı kelimelerde bunu görüyorum,

Bazı insanlar zor işte ama sevince:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgi değilde bazen alışkanlikmi diyorum. Kendine çeki düzen verirmi bilmiyorum tek bildiğim bir ömür bu böle gitmez. Suan yine sınırlı halindeyim :) allah yardımcim olsun. Umarım değişir çünkü iyi yönleride var.Egeliyiz :). Ya Sen anladığım kadar Sen türkiyede yaşamıyorsun

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ben FR yaşıyorum, inş değişir zaten insanlar sürekli değişiyor, bazıları iyi yonde bazıları kötü yönde, seninki iyi olur inş, bu dediklerin bana çok yabancı geliyor, ben kimse ile dargın kalamıyorum, yeterki yadırganılcal bişey yapıp beni kirletmesin, kolay anlaşıyorum insanlarla dinlemeyi öğrendim, dinlemek çok önemli, dediğim gibi kimse hiç bir zaman haklı olamaz, bu yüzden seninki dinlemeyi ayak uydurmayı bilmeli, çünkü hayatın tadını çıkarmak varken sevdiğin kişi ile bizimkiler bolunu çıkart

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı artık. Aklima geldi babam vefat etti demiştin başınız sağolsun mekanını cennet olur inşallah.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim, 87 vefat etmişti, annem ikinciğe evlenmesine rağmen halya onu seviyor, dün gece rüyasında görmüş, beni sormüş, küçüken çok afacan yaramaz biri idim:) anneme demiş ki böyle biri olacağı hiç zannetmiyordum, bensin bile adam olmayı başarmiş, onu çok özledim demiş, o kiza çok ağar laflar söylemiştim. Ozaman babam girdi rüyama , ve beni bir duvara birkaçkez çarptı bağırarak uyandım, ozaman anladım ki o kızı incitmek değil yaralarını sarmam gerekirmiş, çok büğük hata yaptım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

özel olmicaksa o kizla aranda ne gecti niye beraber degilsiniz diye sora bilirmiyim ama üzülceksen anlatma tabiki. Umarim aradigin istedigin aski, mutlulugu yasarsin.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Özel ama anlatıcam, ders esnasında buna aşık oldum, bir hristiyan sevgilim vardı, bu kıza arkadaşım anlatmış, aşık olmamın sebebi o zamanlar il gördüğüm an zaten birşeyler cız etti içimde, ozaman diğer arkadaşlara bakış benle fazla ilgileniyordu , okadar yanıma sokuluyordu ki sacları yüzüme değiyordu, ben o hristiyandan ayrıldım, kıza söylemedim ama, kız hala sevgilim var mıyokmu diye, bana randevu verdi ders için tam 14 Şubat'ta , bana karşı ilgisi olduğunu biliyordum, ve onu oraştırmak istemed

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ve farkına varmadan çok iddialı bişey yaptım, ona çiçek aldım, sadece beni kötü düşünüp okulunu filan aksatmaması için soru işaretleri olmasın kafasında diye, kırılıcağını bilemezdim ki, kız eve giderken çok mutlu ydu, ben bile şaşırmıştım o*varya onun o gülüşü o sevinci beni resmen mutluluktan uçurdu, sonra birkaç SMS attım, korkmuştum beni redd edicek ve onu kayıp edicek diye, ve bana yakışmayan bişey yaptım, karılara hakaret olmadın ama resmen karı gibi kıvırdım, yalnış anlama dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ders esnasi okulmu oluyor, yasin kac diye sorsam. Bide hata yokşu anyada benmi yanlis anladim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

özür önce davranmisim devamini yeni gördüm

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Büsefer de o onunla dalga geçtiğimi zannetmiş, ve ozaman başladı çilem, onu birkaçkez gördüm yabancılarla, kavga ettik biraz, ozaman bana ilgi si olduğunu çok fazla belli etti, bunla olunca ben kendimi çektim biraz, ve bir gözlüklü Şişko ile çarşıda gördüm, beni görünce o dinginlin saçını düzeltir gibi yapıyordu ve aynı zamanda ben bakıyor muyum diye baktı, o*herşey koptu, onu gördüğümde selam vermiyordum ve ona bakmıyordum, birgün her zaman gittiğim Kafe'ye gittim, bir baktım kız otsaymış

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Yanından geçtim selam vermedim arkasına oturdum, beni göremeyecek bir şekilde, kız başladı sağa sola bakmaya ama beni göremiyordu, sonra kalktı masaları dolandı karşıma çıktı, bana bakıp bir mağazanın içine kaçtı, o arada annem rahatsızdı, ve tel de onunla konuşuyordum, annem gitme o hazır olunca gelecek dedi, o esnada bir baktım mağazaya kız vitrinin yanından beni izliyordu, fark edildiğini görünce kaçtı içeriye doğru, çok umutluymüş, bunu bilemezdim ki, ozaman çok kırılmış, ve sonra hiç çıkmadı

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Sonrada kayboldu kız, ondan sonra onu çok özlemiştim uni de bir konserleri vardı oraya gittim uzaktan göreyim diye, gördüm de eve giderken izledim bunu, bir arkadaşını yolcu ediyordu, beni fark ettiler kız peşimden geldi bisiklet ile, bende tam ozaman saklandım kavga çıkmasın dığe, daha uygun bir zaman bekledim, sonra şans eseri bu siteyi buldum, şöyle böyle gezerken burada ona denk geldim, ve biraz konuştuk, tabi o ben onu o olduğunu bildiğimi bilmiyordu, sonra ben onun kalbini kırdım, çünkü

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bir fiyatlarını gördüm noelde benjamin diye birinin evine gitmişti, ben yeni yıl gecesi konuşuyordum onunla, ve sırf dışarı çıkmamam için bana yeni yılın kutlaması haram dedi, çünkü istediğin vakit burada kız bula biliyorsun, sonra memleketimden sucuk ne getirmiştiler, bende yarsını ona verdim, evinin önüne bıraktım , ve haber verdim, sonra bu onları çöpün yanına attmış, bunu gördüğümde çok üzülmüştüm ve son bir mesaj atıp o hesabımı kapatmıştım, kıskançlık yapıp ona ağar laflar söyledim,

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Beni çok kırdı, bana haram dedi kendi yaptı, ben çok hatalıyım, ilk baştan kararsızlığım daha doğrusu kaybetmek korkusu beni bu hataların yapma nedenim oldu, asla onunla oynamadım, sadece çok saçmaladım korkularından dolayı, işte bu da kısaca anlata bildiğim hikayem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlatirken umarim üzülmedin. sizin ikinizin yasi kac? Sen tek bir firsat bulman lazim onunla konusmaya ya da mektup yazsan hem romantik hemde bugün okumasa yarin okur. kiz türkmü annenle onlara gitseniz? ilk aklima gelenleri yazdim

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Kız Türk elin yabancısına öldürsen beni bakmam, kız adres değiştirmiş, annem onu görmeyi onlara gitmeyi çok istiyor, ama Annam şu an çok hasta ve evden dişarıya zor çıkıyor, ailelerimizin arasında 300 km var birde sınır, Annam katiğen dayanamaz onca yola, kız okuyor unide tek başına kalıyor 25 yaşında, ben 2 yıldır burada çalışıyorum ve bende yalnız sayılırım yasım 32 , keşke adres değiştirmeseydi, ama yok artık, belki de başka şehire yerleşmiştir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umutsuz kalmamak lazim belki cikar ama engeller varsa hayatini izdirap etme. eger onun sevgisiyle mutluysan ve yanlislardan korunuyorsan devam düsün hayal et ama kendini üzüyorsan hayatini iskence yaptirma kendi kendine

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Engelleri kendimiz yaratıyoruz, ve artık hayal etmeyi çoktan bıraktım, herşey olucağına varır, çünkü hayat sadece bizim değil bize değer verenleri de düşünmek lazım, anne kardeş vs. Ben elimden gelenini yaptım ve artık elimden hiç birşey gelmiyor, zaten izin ayı da geldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi hayirlisi. Gecmis olsun annen icin.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Sağol çok düşünceli ve iyisin, Allah güzel kalbine göre versin kardeş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cümlesine insallah

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Senle konuşmak hem çok zevkli hemde çok kolay, valla senin ile anlaşamayana şaşmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fazla deger verdim kendi degermi azaltim ama artik öyle degilim ve anlasmamazliklar daha fazla oluyor. Umudum yetirmedim ama iyi niyetliligim gitti gidiyor. hayirlisi. Tsk ederim :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Umudunu yitirme odur bizi ayakta tutan, bende aynı durumdayım, eskiden çok iyi biri iaydım ama hayat insanı katılaştırıyor, hele bu son geçen sene ömrümden 10 sene gitti nerdeyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle haklisin, cocuklarimla mutlulugu ariyorum ama zor oluyor mutluluk verirken aslinda ihtiyacinini alamamak. Ailemlede uzaklastim annem bir ara hep bosan bosan derdi, canima tak etti bosanicam dedigim zaman bana fikir vermeye hatali benmisim gibi davrandi. o gün yalniz oldugumu fark ettim ama allahima cok sükür inancim var. Anneme bana asla bosan deme fikir verme dedim bosanirsam size bosandim diye haber vercem dedim

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Helal olsun valla çok iyi demişin, insan bazen hayatından bıkıyor, ama mücadeleği bırakmamak lazım, cocuklar banbaşkadır biliyor musun keşke senin yerine ola bilsem, hiç değil çocukların var, eşin düzelir yavaş yavaş, yaşın kaç, ya onun, cocuklar kaç yaşlarında?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mutsuzlulugu cocuklarima yansitmamaya calissamda cok zor oluyor. Bazen onlarla oynayasim birsey yapasim yok, onlar üzülüyor ben zaten huzursuzum bide onlari öyle görünce bazen zorluyorum ama olmuyor, allah hepimizin yardimcisi olsun baska birsey diyemiyorum. insallah düzelir, bugün bosansam milllet rahat batmis der. Ama evlilik birbirini tamamlamak ise esimden bisey rica etsem bana nasil yapacagimi söler artik istemiyorum hrrseyimi kendim yapiyorum.o beni tamamlamiyor ama istiyorki ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu fazlasiyla tamamlayim, yapmiyorum artik. Bir neden bulup yapmiyorum bana neden yapmadigimi sorunca senin gibi hareket ediyorum sende canin isterse yapiyorsun dedimde öflüyor. Öfle bakalim :) yaslarimiz ben 30a gircem esim 31 oldu cocuklarimiz 5 ve 2

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Allah bağaşlasın küçükmüşler :) işte yaş arası az olunca sorunlar daha fazla oluyor, benden bir yaş küçük, ama Olgun değil, senden biraz büğük olsaydı çok daha farklı olurdu, bazı insanlar geç olgunlaşıyor, aile desteği ile büyümüş ve ondan olgunlaşamamış, tehlikeyi sezemiyor, valla bu durumda çok daha yakın olmalısınız soğuma artmadan önce , çocukları aileye bırakın ve biraz yalnız kalın, farklı bir yere gidin, ozaman yabancı yerde yakınlaşma olur cinsel hayatınız daha düzgün olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ailem kendi derdinde :) onun icin annem mutsuzan cekilmez deyip dururken birden suclu ben oldum yani cocuklari verme imkanim yok. Yavrularim benim canim:) bizde birbirimizin kiymetini biliyoruz ama esimin ben onu düsündügüm kadar düsünmedigi icin bu durumdayiz dedigin gibi bende yasina veriyorum bu olgunsuzlugu. Ailemin almancazi olmadigi icin cok erken büyük rolu aldim ve hala öyle gidiyorum ama artil ilk yardimci ben olmak istemiyorum kim olursa olsun diyorum önceligim yavrularim ve ben :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Cocuklar çok iyi, onların hasreti ile yaşıyorum, Ailen keşke deha bilinçli olsaydı, aşa yukarı ben de senin gibi büyüdüm, evrak işlerini hep ben yapıyordum, annemin bg cası kötü sayılmaz ama gidemiyordu, çok erken yaşta büyümem gerekiyordu, ve o yüzden de çok farklı bir kişiliğe sahibim, ve bayanlarla çok çalıştım, ve arkadaşlarım vardı benimle dert paylaşan o yüzdende karşı cinsi anlıyorum, birde yaşadıklarım çektiklerim bana çok şey öğreti, savaşmayı ve değer vermeyi, ama bazen hata yapıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

allah hayirlisiyla sagliyla sanada mutlu evlilikle beraber yavrularinizin olmasini nasip eyler insallah. evet tecübe benide azimli, hirzli inat ama o kadarda dugusl biri oldum. Hatasiz kul olmazki benim bu evlilikte yanlisim, ilk yillimizda esim 6 gün calisiyor cumartesi izini vardi, annem beni arar bize bu kisi gelcek sizde gelin sizi görmek istiyorlar tebrik edecekler derdi ve ben istemesemde esime beletirtmezdim gidecez derdim annemede esim istemedini hic sölemedim zamanla ben yoruldum anneml

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annemle tartisirdik gelmicez su yapilcak derdim ama asli esim istemezdi kötü ben oldum cocuk dogdu ayni olay annem esin yardim etsin sunu bunu yapmaya su gelecek derdi ben esime bisey demezdim kendim yapardim ya da kavga etmeyi göze alirdim babam gelirdi kizini gezmeye cikardin mi derdi ya benim halimi niye kimse sormuyor diye düsünürdüm bir patlama yasadim :) esim gelmekte sorun cikariyor onunla veya ondan bisey isterseniz direk onunla konusun dedigim zamandan beri basim rahat :)) ama sorunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bitmedi biryandan hamd olsun tek bunlar biryandan evlilik bu ben hizmetci ve cocuk bakicizi degilim. hüzünlü oluncada insanlardan uzaklasiyorum. allah yardim eder insallah

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

İşte idare etmekten geliyor bu, fazla yüz göz vermisin, eşin kendi ailesinden fazla seninkine yönelmesi lazım, annen onun tarafını tutmaması güzel, eşin çok acami bazı konularda, yorgun ola bilir bişey demiyorum, ama misafir gelmiş ve sizi birlikte görmek istemişler, saygıdan dolayı, eşine saygı duyulursa oda bunu saygı ile cevap vermeli, her Allah'ın günü değilya sıkıversin dişini okadar, misafir pervelik bizim kültürümüzün en önemli şeylerinden biri, bunlara dudak bülüyorsa bunları anlayamıyor

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Asıl sorun ilk başta ailesinden geliyor demek, aile öyle yetiştirmiş, daha kalabalık ve yaşıtlarınız olan çiftler yokmu? Hani erkekler daha eşlerine karşı yumuşak olan, Türk milletimiz çok nankör, bu gün bende bir arkadaşa yardıma geldim dekarosiyon işi vardı biraz, ve konuşurken iş arkadaşlarımızı konüştuk aynı senin eş gibi düşünüyorlar, kayın validelerine küfür ediyorlardı, ve g�vur kızlarla eşlerine ihanet ediyorlar, onların gözünde ben safmışım, benim yerime olsalar dalarmışlar kızlara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben esime güveniyorum umarim güvencimi bosa cikarmaz. Annem bizi büyük gibi göremedi onun icin uzaklastim annemden yani mesela alisverise gelirdi esimin begendigi biseye güzel degil derdi o begendiyse güzeldir annem bisey demesini uygun bulmuyordum ama esim annemi kötü bilmesin diye ona seninkide yapiyor derdim yapiyorda :)şu anmesafeliyim önceligim ben dogrular yine ben. Annem bugün yine bir konuya müdahale ediyordu anneme anne birak o karar alinmis dedim ben sizin icin düsündüm diyor ben ise

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir cocuk yürürken düsmesin diye hep ellinden tutarsan o cocuk ya gec ögrenir yürümeyi ya da ögrenir ama düsünce cok aglar buda öyle yasacagimiz sey varsa birak yasayalim :) bazen sanki hersey annemin kontrolu altinda olsun istiyor gibi geliyor günahinida almayim. Hayirlisi artik. Sen kendi dogrularindan vazgecme bu dünyada eglenmek icin kendine yanlis yapma öbür dünya var bide. Millet ne derse desin sen niye yapmadini bil bu yeter

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Anneler hep öyle zaten, benimki birkere karıştı bende ona verdim coşkuyu, ve hep o bana karıştığı konuyu anlattım, ve bana nekadar zarar verdiğini, ve istemiyerek bana cok acı çektirdiğini annem çok üzülmüştü, ve şimdi siz bilirsiniz diyor, kıskanıyordu çok, sonra bir gün kendi dedi oğlum biliyorum, onu çok seviyorsun, ama şunuda biliyorum ki hepimizin yeri farklı, aslında kocan anneni anlaması lazım, ben peki der geçerdim, ağar laflar ya da başka şeyler yapmazdım, onlar bizi sevdikleri için

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Böyle davranırlar, eski kafalılar yapılacak bişey yok, onlarıda böyle sevmeniz gerekir çünkü ana hakkı ödenmez, en azından ben eşimin annesine minettar kalırım kızmamda, çünkü eşimi 9 ay karnında taşımış. Okutmuş, bu yaşa getirmiş, bazen laf söylese ne yazar, bir şekilde bir espiri ya da başka bişey yapıp o durumu başka boyuta taşırım, eşin biraz esnek olmalı, sen iyi gidiyorsun, koca karıları bu saatten sonra kimse değiştirmez :D ondan kırılmamalı ve onları öyle sevmeli, bu zor amma imkansız değ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslinda esimde aileme olur tamam der ama sonra benim kafam agriyordu iste annen, baban diye baslardi. bende onlara iyi gözüküp benimle tartiscagina onlara kötü gözük benimle tartisma yaratma dedigim icin aileme esim istemiyor veya direk onunla konusun dedigim zaman iyi oldum :). annem aslinda genc 50 yasinda ama davranislari ve anlayisi farkli hayirlisi artik ve susmakta buldum ben cözümü dogrumu bilmiyorum oda ayri :))

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Susmak asla çağare değil, susuna içinde kalıyor ve senin içinde kaldıkça büyüyor sorun, sonra yavaş yavaş kin beslemeye başlıyorsun, aslında büyütülmiyecek şeyleri çok fazla büyütmeye başlıyorsun, olmadık şeylerı hayal ediyor ve intikam alıyor gibi oluyorsun, basit bir örnek, eşini terketmek gibi kayınvalidene tekme tokat dalma gibi düşünceler geçer kafanda, ben okulda ve sonra askerde öyle oldum, ve kavga etmeme sebep oluyordu bunlar, sonra çağareyı konuşmak paylaşmakta buldum, ve butür seyler

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Arındım, ve şimdi bunun faydasını görüyorum, kavga etmemeyi öğrendim, ne yaparsan yap susma içine kapanma, ben misal eşim annemi eleştirse onu dinlerim ve çağare ararım, anama da derim hani herkezin aylesi var diye, bana onun aylesi diye bilir ama annemin karışmasına kesinlikle izin vermem, çünkü eşim o olursa onun çok hasas ve kırılgan biri olduğunu bildiğim için daha dikkatli davranırım, çünkü onun düşüncelerini yasa düşünme tarzını çözdüğüm zaman daha kolay olucak, oda çok suskun, ve beni

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Korkutan bu zaten, susup içine kapanması, hiç bişey değil bak, misal tartışma olmuş istemiyerek bişey demişik ya da yalnış anlamış, benim yanıma gelsin ve sorsun neden öyle yapıyorsun bu ya da mantık üretsin çözüm arasın paylaşın , içine kapanıp uzaklaşmasın, eşinde bunları yapmalı, benim annemde okadar 62 doğumlu 26 Nisan , Annemin sevmediğim bir yanı var aynı şeyi birkaçkez söylemesi onun dışında şeker gibi bir kadın, eşin seni aldıysa Aileni de almış demektir, onların hakında sana bişey diyem

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Çünkü onlar seni bu yaşa getirmişler, ve kötü de ola bilirler ama onlar senin ailen, ve onların hakında söylenilen şeyler seni kırar, kim dört dörtlük bu dünyada kötünün kötüsü var, o bence şükretmeli, çünkü damadı ve kızı ile alış verişe giden kayınvalide kesinlikle kötü olamaz, sadece farklı düşüniyordur ve ona göre hareket etmeli, her zaman gelecek değil ya, gelsede okadar büyütülcek bişey değildir, paylaşmak herseyden önemli, kesinlikle kaynanaları sorun etmemek lazım, biraz daha esnek olmal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

allah uzun ömürler versin annelerimize.Benim annem zor gercekten zor ama hata bende zor insanlari idare etmeyi calistim onlar iyi olsun beni kötü bilsinler olduşu anöyle degilim düsüncemi ya söler xada susarim annem kendini gelistirmeyip beni elestirmesini kaldiramiyorum. Babam suskundur dinler hadi evlilik uzerine düsünceleri benimkinden farkli ama oda dogma büyüme yere bagli diyorum. Esim sinirli olunca konusulmaz sonrada zaten önemsenmez. Hayirlisi artik

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Eşin kardeşime benziyor, bense tam tersi, idare etmeyi dinlemeyi insanların daha iyi olmalarını istediğim için ve bu çok yıpratıyor, ama sonuçlar çoğu zaman güzel, birkaç kişiyi alkolü braktırdım, bazıları bağırıp çarıyordular şimdi konuşmayı öğrendiler, susma içine kapanma sakın, eşin biraz daha esnek olup dinlemeyi öğrenmeli , ben de çok sinirliyim, ama nekadarda sinirli olsam dinlemeyi öğrendim, çünkü öfke zarardan başka bişey getirmedi bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben daha bir sonuc almadim. Ya annemle tartismis oluyordum ada esimle esimde sorunlu oldugumu düsünüyordu artik hersey ortada sorunsuzum :) ama annem bir türlü neden normel anne kiz iliskisini yasayamadigimizi anlamiyor ya da söle deyim bana inatcisin kendi bildigini yapiyorsun diyor. annem ne derse yerine getirdim üzüldüm yoruldum, esimin dedigini getirdim yine üzüldüm yoruldum artik kendi dogrularim var üzülsemde yorulmuyorum :)) Hayirlisi artik

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bak gülüm, hiç bir zaman kendi dğurularını bırakma, anneler öyle işte, annem bacıma yapıyordu böyle bacım da ufaktı, senin karakterim ona benziyor, avcıyı içinde yaşıyorsun, bacım hiç kimse ile paylaşmaz, çekingen ve çok içine kapalı, aslında çok şakası ve neşeli bir görüntü veriyor, onu kolay çözdüm benimle paylaşmasını öğretim , üzgün olduğunda çekerdim onu yanıma alnından öpüp sarılırdım, ve açılırdı içini dökerdi bana, eşin seninle bunları yapmalı, ve annene dikat çevirmeyip, ona bazı şeyler

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Annene öyle değil böyle insana sahip çıkılıyor dercesine, annen bunları gördüğünde senin doğrularının savunulduğunu gördüğünde bazı şeylerin farkına varırdı, ama eşin seni desteklemeli, bazen doğrular saçma gele bilir ama ügülamakta fayda var., çünkü o saçma görülen doğrular gerçekten doğru ve iyi seçim olurlar, bunları duyduktan sonra anamın nekadar bir büyük insan olduğunu anlıyorum, ama böyle durumda erkeğin ailesi bir şey yapmalı, evlilikte sizin bizim yok, onlar seni sahiplenmeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teoriler gerceklerden uzak :) ama umutsuz degilim daha degilim:)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet ben de bunlar işe yarıyor, peki ben sana sorayım, sen nasıl bişey isterdin, nasıl bir eş ne tür özellikleri olsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aslinda esim iyi tek bencil ve suskun. Nisanlilik döneminde öyle degildi

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Arada bir anlaşmazlık var ama ney, bir insanda bukadar az kusur varsa iyi demek ki, kusurları büyük ama bencil insanları bende sevmem, suskun insanları iyi açarım, onunla tanışmamı istermisin, bir işe yararım en azından :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlasmamizliklar suskunluk ve bencilikten cikiyor :). Söle deyim ben kendim 4 4 lük degilim onun icin inatci felan desem uzar huysuzlugu ama bende inadim vs :).tanismak ise yaramaz ama düsünmene tsk ederim.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Bişey değil ya şimdi kim 4 4 lük bende inetçıyim bazan çok bilmiş, ama kaftan anlarım :D

Bencillik yok bak bende olmasını isterdim amma, böyle de iyi değil insan çok fena dağıtıyor kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dogru ama artik ben bencilesiyorum diye bilirim :)). Fazla yara aciyor acida acimasiz ediyor bende o durumdayim :)).

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet seni anlıya biliyorum, bunları anca bir şekilde bir tepki koyarak anlata bilirsin, bir şekilde anlaması lazım , olmasa bende onla konuşurum, sanki derdim varmış gibi paylaşırım, ondan beter olup kendi yaptıklarını ozaman fark eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tepkim onun gibi davranip hayati yasamak. Ne kadar yasiyorsam artik.

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Aslında bunları en baştan yapıcaktınız, ipin ucunu kaçırınca yakalamak zor oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gercekten mi bilmis sey seni :) annemde öyle dediydini yillar önce.kiymet bilmedi bilmesin bakalimşu anyapilani yapiyorum bazen fazlasiyla :). Annem, yeni is birde alamanya adam kendine gelemedi hadi almanyaya hala alisamamis kör ask evliligi yapmadik sen istedin buraya gelmeyi. Ben esimin almancasi olsun istiyorum atilgan olsun istiyorum deyince haklisin ama dyor ama yine kendi bildigini okuyor :)

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Valla bende fransadayım ama tık yok, fransızcam çok kötü Buda sürekli Türkçe konuşmamdan oluyor, fransızca öğrenmem için ille de onarlan çıkmam gerekiyor, Tekin dursalar çıkardım, ama ondan sonra başka şey de istiyorlar bende veremem, almancam yok ya da iş konusunda bir kaç şey biliyorum, doğrusunu istersen öğrenmek isterdim hemde çok güzel konüşüp buradaki öküzleri yerin dibine batırmak isterdim ama olmadı işte, zaten bulgarcam da gitti kaldım yarım yümalak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen ne zamandir ordasin? Yapan ögrenen kendisine eder?

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

2 sene oldu, daha önce portekizdeydim bir yıl içinde 3 dil öğrendim ve portekizcem çok iyidi kimse inanmıyordu o kadar zamanda bukadar şey öğrene bileceğini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dünya turunami ciktin :)? Gercekten evlilik icin bile olsa baska bir ülkeye gideninkisi cesaret ister ya da gözü karalik ya da ben gözümde büyütüyorum cünkü kendimde beklentilerim var :).

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Valla ben çok gezdim, evlilik için başka bir ülkeden bir Türkle, evlenirsen eğer kendimi kayıp etmediyse, sana ve ailene kendi aylesi gibi değer veriyorsa hiç nir sıkıntın olmaz çünkü istediğin zaman aileni göre bileceksin, birde damadın türk olması Türkiye'de sıkıntı çekmeyecek anlamına gelir, bir arkadaşım bana sormuştu Türkiye'de yabancılık çekermisin diye gülerek cevap verdim, insan hiç vatanında yabancılık çekermi, ve eşinin mutsuz olucağı bir yere götürürmü, ikisinin mutlu oluca yer olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben türkiyede yasayamazdim :). Bu gezme imkanin neden sora bilirmiyim :).

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Tabi ki sora bilirsin, önce bir eniştem vardı yanına çardı gittim direk işe başladım Portekiz'de , sonra izine döndüm dönerken trafik kazası geçirdim, ve Portekiz'e dönemedim, işe başladım bizim orada, öyle derken bir arkadaşım inşaat şirketi açmiştı ve ben bizim oralarda en iyi iş makineleri kullananlardandım ve onların yanına başladım , sonra gördükleri dürüst ve işime düşkün ve yöneticilik kabiliyetim var beni deplasmana gönderdiler, orada hem kendi işimi yapıyordum hemde işçilerden sorumlu

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ozaman şirket zor günler geçiriyordu, ve bende çevre edindim çok iş bulmaya başladım, şirket kazanmaya başladı , sözde bende payıma düşenini alacaktım, vermediler dediler ki çok para yürütmüsüm karadan, iftira attılar gururuma dokundu işi bıraktım zor zar, birkaç ay sonra yalvardılar yalvardılar geri döndüm yine aynı hırsla işe başladım, 2 ki arkadaşım vardı işlerden sorumlu, onlarıda bana verdiler ve bunlar çekmedikler, onlar gibi okul okumama rağmen onlardan daha iyidim, sonra tekrar iftiralar

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Kızdım marşımı bile almadım gururuma dokunmuştu işi bıraktım, ve bir arkadaşlar gemi şirketine yazıldık, aynı şekilde çok hızlı öğrendim işi ve Buda milletin beni çekemezline sebep oldu, Almanya'da emden şehrinde çalışıyorduk, sonra milletin hakkı yemeye başladı bende bunlara tahammülüm yoktu ve hep onları savunmalardan dolayı patronlan aram açıldı bir gün beni Hollanda'ya gönderdi, orada da Yunan pomaklarla çalıştım, roterdamda ve iş veren çok hak yiyordu, ve yalan söylüyordu, bizim Türkler

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Hor görülüyördular, ve bir gün bir küçük gemide çalışıyorduk ve rumun biri bir arkadaşıma küfür etti ırkımızla alakalı ve ben deliye döndüm o g�vuru baya kovaladım gemiyi birkaçkez dolandı bu, o esnada Patton geldi gördü beni çok seviyordu, ama ozaman yine yalan söyledi ve beni haksız çıkardı, akşam oldu içim içime sıvmıyordu deliye donmüştüm, ve Almanya'ya dönmek istiyordum, be o öfke ile yemek salonuna girdim bunlara kul hakını anlattım, hemen ardından analarına vartalarına sövdüm çıktım gitti

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Ertesi gün Almanya'ya döndürdüler 4 türktük, ve oraya vardık yine aynı sorumlu yine hak yemişti bir dayı vardı, kızına düğün yapacakmış ve çok borcu varmiş, adamı tanımıyordum kahve içmeye inmiştim ve o dayıyı gördüm alar gibiydi sankiok üzgün bir gali vardı, derdi ney diye sorduğumda işiten yaşlı olduğu için çıkarıldığını söyledi, ondan yaşlı Rumlar vardı ve hiç çalışmıyordular, o dayı çalışkanda, çok üzüldüm patrona yazıklar olsun dedim günah dedim namaz kılıyorsun dedim, adamda küfür eder gib

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Cevap verince deliye döndüm ve buna dalmak istedim, ama Almanya'da Tokat'ın ne olduğunu biliyorsun bunlarda hep gurursuz yavşaklardı, bir küfür etmekle yetindim, sonra uçağa binip direk bizim oraya, aradan bir sene geçti acil ben lazım mışım dediler, ve Fransa'ya geldim, savaş gemisinde çalıştık 2 ay, ve sonra Almanya'ya dönmemi istediler, hepsine teker teker*çektim ve şimdiki patronuma çalışmaya başladım, çok iftiralara mahruz kaldım, ama patron beni tanıyıncs beni ailesinden ayrı tutmad

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah hayirli kazanclar versin. Türkiyeden yurtdisina is icin cikmasi kolay oldunu bilmiyor dum. Zorluklar yasamisin Allah yardimcin olsun

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Evet çok zorluklar yaşadım ama hep şükrediyorum, çünkü bu zorluklar bazı degerlerin nekadar kıymetlı ve onları çok iyi korumam gerektiğini öğrendim aile din dil kültür gibi şeyler, Türkiye'de doğurmadım, hatta vatandaşlığım da yok, memleketim Kırcaali Bulgaristan, Burgaz şehrinde doğup büyüdüm, Türkiye'ye gitmek görmek daha nasib olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)türkcen iyimis ona ragmen

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Teşekkür ederim öğreten iyi öğretmiş demi;)

Burada benimki geziyordu eskiden, ben de pek düzgün yazmazdım şaiveli konnüşüyordum, bunla biz tartıştık ve ondan sonra hesabımı silmiştim, sonra Google den bir bakim dedim ne oluyo, bu benimki ben diye azariyin birine kötü dalmıştı, insan ana dilimi iyi konuşmalı filan diye, sonra Azeri oğlanda ben azeriyim yazmiş, benimkide ozaman azerice yazsaydın demiş, cadalozumun kavga edesi varmiş, adresi şaşırınca yalnış kişiye dald benim gözü gara dişi Kabaday

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:))

Yorumla

En İyi Cevaplar

• kaan1460
    kaan1460 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Aile adamı değildir...

Eğlencek birşey istiyordur huzur değilde heyecan istiyordur...

Evlenerek hata yapmışın derdim...

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bir kadın o duyguları yaşıyorsa

Yorumla
    • kaan1460
      kaan1460
      +1 yıl

Oda aile kadını değildir onlada evlenerek hata yapılmıştır...

Demekki her gece başka yatakta göz açmayı daha ilgi çekici geliyor...

Baba parasını yediği günleri özlemiştir belkide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu cinselik değil

Yorumla
    • kaan1460
      kaan1460
      +1 yıl

Sen demek istediğimi yanlış anlıyorsun... illaki odur demiyorum onu yorumlarsan anlıcaksın bir çok insan nerdeyse herkes evlenmeden önce 3-5 kişiyle çıkmıştır... Bunun gibi değişikliğe alışmış daha ilgi çekici buluyor anlatabildimmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • oCAnnn
    oCAnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

EVET bitiyor bazen düşünüyorum insan sevdigibiriyle evlenmemeli die :)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) sevmediğin birini sevip yine biterse

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• bluenight023
    bluenight023 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bence evliliklerin bitme nedeni bir tarafın eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğru ola bilir

Yorumla
  • Deimos
    Deimos Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

bende sıkılacağımı bildiğim için evlenmiyorum...

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sıkılmak değil bu

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

bilemiycem, yukarıda ki "de" yi kaldırıyorum o zaman...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapıyorsun

Yorumla
  • kolpacino
    kolpacino Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı.

uzun yıllar sonra sevgi aşk biter bu normaldir.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşk tamam, sevgi niye biter? Ve evlilik hangi düşünceyle devam etmeli peki?

Yorumla
    • kolpacino
      kolpacino
      +1 yıl

alışkanlık, aile olgusu, bağlılık, dostluk, insanlık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
    • kolpacino
      kolpacino
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

tüketmişsiniz birbirinizi demektir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

off dostum off..

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne oldu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o kkadar çok korku ve hayalkırıklığıyla yaşıyorum ki.. onlar geldi aklıma. zaten çıkmıyolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Özür ama bişey anlamdım :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çiftin sevgisi nası bitewr demişsin ya.. o işte.. yaw neden zor anlıyonuz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) Türkiyede yaşamıyorum. Ayrılık yaşadın heralde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bellii :) n

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:( cokmu kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yasadigim acinin tarifi zor.daha buyukleri war tabi ki.ama hayatimi tepe ustu yere cakti iste benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkezin açısı kendince zordur. Umarım simdik iyisindir. Geçmiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iyi mi olmalıyım bilmiyorum..geçmez sanırım bu.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgi üzerine bir soru
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

SEVGİLİMİN DAVRANIŞI? 1 cevap verildi
SEVGİLİM HİÇ ARAYIP SORMUYOR? 4 cevap verildi
Aşk Sevgi konusunda? 7 cevap verildi
SEVGİLİM KENDİNE BAKMIYOR? 7 cevap verildi
Aşk Ilişki Sevgililik? 5 cevap verildi
SEVGİLİMİN YAŞI BENDEN BÜYÜK? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨