SEVGİLİM HİÇ ARAYIP SORMUYOR?

Neredeyse ben ararım hep. Geçen dile getirdim bu durumu kusura bakma vs dedi sonra 1-2 gün kendi aramaya başladı fakat sonra tekrar aynısı aramıyor mesaj atmıyor doğru düzgün ama snap puanları artıyor maşallah. Sorduğumda da işte oraya gittim çalışıyorum zaman yok vs anlayacağınız çok ucuz hikayeler. Geçen gün aradım halletmemiz gereken bir mesele vardı açmadı 5 saat sonra işe başlayacağı zaman yani eve geldiği zaman geri aradı onda bile açtığında '' sen neden aradın bir şey mi oldu '' diyor. Yani arkadaşlar ben mi paranoyak oldum ama bu drum bana normal gelmiyor açıkcası normal arkadaşlarımla daha fazla iletişimim var saçmalık. Son zamanlarda bir garip de davranıyor o ilk zamanlardaki heyecan falan yok. Son olarakta eski sevgilisi ve kardeşi ile takipleştiğini gördüm. Normalde çok büyük problem çıkarılabilecek bir olay fakat ben yine üzülmesin diye alttan aldım çok sakin bir şekilde. Soruyorum ilk başta cevap vermedi kaçmak istedi sorudan sonra işte onunla 2 sene birlikteydik aileler birbirini tanıyor o yüzden aramızda bir saygı var zaten wp den engelledim seninle işler ciddi olursa kendiliğinden çözlecek olaylar felan dedi ama deli saçması bu sözler. Bu arada çok kötü davrandığını biliyorum eski sevgilisinin yapmadığını demediğini bırakmamış ve şiddetli bir ayrılma olmuş aileler girmiş araya vs. Benim kafa artık kaldırmıyor tavsiye verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
5 saat sonra aradı işte akşama işin bitince halledelim dedim tamam dedi akşam aramadı bekledim ben aradım açmadı ve ertesi gün ne mesaj ne arama hiç bir şey yok. Sanki mal var karşısında çok pis sinirimi bozuyor bu durum. Eklemeyi unutmuşum soruya
SEVGİLİM HİÇ ARAYIP SORMUYOR?