sevgilisi olduğunu öğrendim ama unutamıyorum nasıl unutacağım? mutlaka unutmam lazım sonuçta sevgilisi var.
ama çok aşıktım ya. zor olacak.
ama çok aşıktım ya. zor olacak.
bazı kızlar çok abartıo sürekli onunla ilgileniyo ne biliyim fotolarına bakar facede ne yapmış mesela ya da aynı ortamlardaysa sürekli gözleriyle takip ederler fnapıyo ne ediyo gibi falan eğer sendede varsa öyle huylar bırak yoksa o şekilde unutman imkansız. artık onunla ilgilenmemeye çalış. düşünmemeye çalış oyalanacak başka şey bul. aynı ortamda bulunmamaya çalış onu aklına getirecek şeylerdende uzak dur
beni anlattın! sağol onunla aynı ortamda bulunmayacağım eskiden olsa hep peşinde dolanıyordum
rica ederm bnde teşekkür ederim :) eğer sende öyleysen belki senin duyduğun şeyde sadece takıntıdan ibarettir
Unutmaya çalışıp kendini üzeceğine onları üz :) Sevgilisinin bir açığını yakala açığı yoksada sen yarat sonra aşık olduğun kişiye göster ayrılırlar büyük ihtimalle meydan sana kalır zaten çocuğun gerçek yüzünü gösterdiğin için sana karşı bir yakınlaşma hisseder
niye bırakıyosun peşini eğer çocuk sevgilisine karşı duygusal bişey hisswetmiyosa şansın var
çok güzel söyledin gece gece mutlu oldum sence pes etsem mi?
ben lise 1 den beri bir kız seviyorum şuan lise teyiz hala seviyorum o arada 1-2 kişiyle çıktı ona rağmen bırakmadım sevmeyi kız benle çıkmıyo aramızdaki bir engelden dolayı bende bunu bildiğim için daha fazla bağlanıyorum kıza ah o engel olmasaydı o engel neyse sonuç olarak sevdiğinin peşinden git bunu bilmiyosada öğrensin
lise 4 teyiz yazcaktım
çok teşekkürler
Cevap
6Cevap
oyalanacak bişeyler bul kendine sonra zamanla unutursun
bende öğrendm unutcağım dedim ama olmuo en iisi unutmamaya çalışmak sonra unutuon zaten .d
Gerçek bir aşk bul, ama terkedeceğin bir aşık bul yoksa perişan olursun
Aynı sorun bende de var. Benim aşık olduğum kızın sevgilisi yok ama bende de cesaret yok sanırım :D
yavaş yavaş, sonunda vazgeçiyorsun emin ol
sevgilisi olabilir
erkekler çok eşlidir
Kendini başkasına ada...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar