Platonik aşkımı nasıl unutabilirim?

Birisi var tam benim gibi ve ortak yönlerimiz çok fazla ama bu ortak yönler bizi yakın arkadaş yaptı ve bir çıkmazdayım. Kendisi ile tanıştığında beri her zaman onun yanında oldum, sevgilisinden her ayrıldığında, her depresyona girdiğinde ona yardım ettim ve onun ne kadar mükemmel biri olduğunu fark ettim. Ama o beni her zaman yakın arkadaşı olarak gördü, geçen ay bu 2 yıl süren platonik aşkın bitmesi gerektiğini düşündüm ve açılmaya karar verdim. Tam her şey tamam oldu ve hazırdım fakat sevdiği çocukla sevgili oldular. Sonra sevgilisi onun benle daha fazla konuşmasını istemediğini söylemiş ona, "kıskanıyormuş" beyefendi. Dünyam başıma yıkıldı diyebilirim. Unutabileceğimi düşündüm ama olmadı, yeni ilişkilere girmeye çalıştım ama gece tekrar onu düşünürken kendimi buldum. Arkadaşlarımla da bu konu üzerinde konuşamıyorum. Erkek arkadaş ortamını bilirsiniz bu konuyu onlara açsam benimle sürekli dalga geçerler, dertleşebileceğim tüm kız arkadaşlarımda onunla yakın arkadaş. 2 yıldır onu gerçekten çok seviyorum, 2 yıl dediğime bakmayın arada küstüğümüz için konuşmadığımız zamanlar oldu ama her seferinde onu gülerken gördüğümde bende istemsizce güldüm, tekrar arkadaş olduk, bu süreçte 2 kere sevgilim oldu ama ikiside terk etti ama ben her seferinde platonik aşkıma üzüldüm. Artık unutmam gerektiğini düşünüyorum beni çok yıpratıyor rüyalarıma filan giriyor geceleri rahat uyuyamıyorum. Zamanla geçer demeyin 2 yıldır geçmedi daha ne kadar sürecek bu?

Platonik aşkımı nasıl unutabilirim?