Bir erkeği sevdasından vazgeçirmek için napılabilir?

bana aşık olduğunu ve benden başkasını istemediğini söyleyen biri var yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz 2 ay öncesine kadar normal arkadaştık. 2 ay önce bana aşık olduğunu söyledi bende olmaz dedim .ben sevmekten ve sevilmekten fazlasıyla acı çektim. yalnızlığımı seviyorum ve yalnız kalmak istiyorum. hayatımda kimseyi istemiyorum kendim için yaşamak istiyorum. sorumluluk istemiyorum. bana sürekli şans ver diyor deneyelim diyor bir zaman söyle beklerim diyor ama cevabım net istemiyorum kimseyi. bekle demem çünkü birinin beni beklediğini bilmek bile bunaltıyor beni. ama bunu bu arkadaşa anlatamıyorum. ısrarla neden diye soruyor. aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım. artık iyice zıvanadan çıktı intihar filan demeye başladı. ne yaparsam ne söylersem bu sevgiden aşktan ve benden vazgeçer?
Güncellemeler
+1 yıl
görüşmemek gibi bir şansım yok çünkü aynı iş yerinde çalışıyoruz. o yüzden vazgeçirmeye uğraşıyorum yoksa çoktan görüşmeyi kesip uzaklaşmıştım. kendine bir şey yapması durumunda benim adımda gidecek benim yüzümden olacak herşey ve herkes beni suçlayacak diye vazgeçirmeye çalışıyorum.
Bir erkeği sevdasından vazgeçirmek için napılabilir?