burnu, gaslari , dodaklari , bir sozle yuzu gok guzel di. bedeni ise butun erkekleri azdiracak seksidir. memeleri de cok guzel gorunuyor. en cok ise saclari guzel di, ben kahfeyi renk saclara bayiliyorum. bacaklarina biseyi diyemem. bir sozle 90-60-90-hole ne yapar ona soxsan.
@Humbet soran seksi demiş bana çekici gelmedi fizik falan iyi ama çekici bir bayan değil bence hatta nemrut duruyo keşke anket yapsaydin soran kavga çıkacak yakında :pp
yauu ben erkeklerin ve kadinlarin yorumunu okudum. beyenenin coku erkekler di, kadinlar ise iticidir miticidir diye diye guzeliyini hice cikariyorlar. eee ben de diyorum ki bir kadin ancak kedini en buyuk seksi ve tatli bilir.
@Humbet yo erkekler tarafından bile çok rağbet görmemiş soru senden başka da hiç bir erkek çok Seksi güzel vs yazmamış bir görüş yorumunda ne hatunlar var ki onlarda daha fazlası var denmis birisinde de barbara palvin daha iyi denmis bir kız olabilir demiş bir kızda itici bulmuş birisi konuyla alakasız bir şey yazmış okumayı mi bilmiyorsun yoksa Türkçeye tam hakim değil misin
@Humbet tamam da erkekler beğenmiş kadınlar cekememis demeye getiriyorsunda sadece 3 erkek yorum yazmış sadece sen çok beğendigini soylemissin kizlardanda 4 yorum yapılmış ve 1 gizli olabilir diye olumlu bir yorum yapmış onun haricinde soran hariç erkekler de fazla Yorum yazıp begenmemis yani
oncelik le ben de bu bilgeseyar. inglizce olduxu ucun turk haflerinin yikdu. oyuzden de cumleyi dorxu duzgun yazmaya zorluk cekiyorum. o ki gal di yazdiklarima ben kendi fikrimi bildirmekden cok yorumlara fikir bildirmeyi seviyorum. haaa seni rahatsiz ediyisem uzur dilerim cok efedersin
En İyi Cevaplar