Dün hoşlandığım hoca beni öptü. Gerçekten de rezil bir durum değil mi bu? Sizce benimle dalga mı geçiyor bu adam?

Karneleri okulun karsisinda aldik. Hoca geldi. Garipgarip bakmaya basladi yine. arkadasima hocayla foto cektirmek istiyorum dedim. ögretmenler odasina hocanin yanina gittik. Arkadasim dedi ki... sizinle resim çektirmek istiyor o da Allah Allah demis. Onunla fotograf çektirmek isteyen bir sürü kiz vardi. Herkes bitti gitti. Sona ben kaldim. Arkadasim onunla resim çektirmek istemiyordu ama hoca ısrar etti ben diger tarafina gectim hocanin. Sacma resim ortaya cikti. Ben de hocaya dedim ki bir tane daha çektirebilir miyiz. o da cektirdik dedi inat etti istegimi geri çevirdi. bir baktim hoca bana taraf egilmis öpüyor yanagimdan sonra bunu mu istiyordun dedi. Bende o an kötü oldum. Aglamaya basladim. Arkadasimda öyle bisey demesi yanlis falan dedi. neden öyle dediki dedi. hoca okula girdi. bizde bir az okulun karsisinda falan hocayi bekledik. sonra parka gittik. orada bekledik hocayi. ben bir baktim hoca evine gidiyor. arkadasimla düstük hocanin pesine. biz gittik duraga kadar. hoca otobus bekliyodu. orada biraz bekledik. yavas yavas hocaya yalastik adamin arkasindayim haberi yok hocam dedim elimi selam böyle yaparak döndü bana bakti. Dedim ki hocam az önce neden öyle söylediniz? o da "ne söyledim?" dedi gerizekali bakti bakti yüzüme. yine sordu ayni soruyu. bende tikandim o an. kelimelerim tükendi. arkadasim bana ben anlatayim mi dedi. ben de anlat dedim. Az önce resim çektirdikten sonra öpmüssünüz bunu mu istiyordun demissiniz "..." ondan sonra agladi alindigimi söyledi hocaya hoca da böyle sarhos gibi konusmasiyla "türkce konusmuyor ki" falan dedi. bisey yok dedi. karsimda durmus anlayamadim ne demek istedigini dedi gerizekali. ben bitch miyim beni öpmeni isteyeyim bir gözüde otobüsde sürekli yüz ceviriyor sinir oldum. etraftada herkes bize bakiyor falan arkadasim hocaya veda etti. bende durdum baktim. bende o dönmüs surata sagolun hocam dedim. o da bana bakti. basiyla tamam dercesine bir hareket yapti. Bundan öncede olaylar olmuştu.
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye çok kötü durumda... Öğrenciler hayatlarını sorunsuz bir şekilde yaşayamayacaklar mı? Yeter ya... Buna çözüm bulun
Güncellemeler
+1 yıl
Korktuğu için mi bana böyle davranıyor yoksa benimle dalga mı geçiyor? ANLAYAMIYORUM
Dün hoşlandığım hoca beni öptü. Gerçekten de rezil bir durum değil mi bu? Sizce benimle dalga mı geçiyor bu adam?