Soğuk nevale sevgilim...?

Merhaba aslında bu sorunun cevabını kendim bulmalıyım belki ama inanın tavsiyenize ihtiyacım var. 9 Nisandan beri hayatımda biri var. Daha öncesinden tanışıyorduk ama benim onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu onun girişimleri ile doğaçlama bir şekilde sevgili olduk. Buraya kadar herşey çok iyiydi ama benim bildiğim sevgililer birbirlerine canım hayatım aşkım vs gibi cümleler kullanırlar dışarda sevgililerinin elini tutarlar ama benim sevgilim onlardan değil şimdiye kadar sadece bir kere canım dedi ve elimi hiç tutmuyor. Ve birşey daha henüz çevresinde ki hiç kimse sevgili olduğumuzu bilmiyor ,söylemiyor. Mesaj gönderiyorum gelen cevaplar ya çok soğuk ya da eğer onu sevdiğimi falan söylemişsem sadece gülen bir surat ifadesi.Onun dışında aramızda bir sorun yok bana bakınca gözlerinin içi gülüyor herşeyim ile ilgileniyor (uyku saatime kadar), ihtiyacım olduğunda hep yanımda, hergün görüşüyoruz boş vakitlerimde hep yanındayım gitmesem merak ediyor. Bazen öyle bir söz söylüyorki dünyanın en güzel sözcüğü yanında değersiz kalır. Ama bunu çok nadir yapıyor. Dışardan bakanlar kanka gibi olduğumuzu söylüyorlar.Açıkçası bende bazen sevgiliden ziyade çok yakın iki arkadaşız gibi hissediyorum.Olumluyu ve olumsuzu ayırt edebiliyorum ama onun düşüncelerini çözemedim. Sizin fikirleriniz neler acaba ben çok mu abartıyorum yoksa bu beklediklerim zamanla olması gereken şeyler mi?

Güncellemeler
+1 yıl
VE SORUN ÇÖZÜLDÜ DUYGULARINDAN EMİN OLMAYAN VE GÖNLÜNÜ SEVGİYE KAPATMIŞ BİRİNİ SEVMİŞİM MAALESEF. BU DURUMDA VAZGEÇİP BİTİRMEK Mİ YOKSA BEKLEMEK Mİ MANTIKLI BİLMİYORUM ...
Soğuk nevale sevgilim...?