Eski erkek kankam ve son başıma gelen olay!

arkadaşlarım şimdi baştan anlatayım. benim lisede 4 sene en iyi arkadaşım olan çekinmeden her şeyimi konuştğm paylaştığım onunda aynı şeklde bana öyleydi karı kız muhabbeti yapardı ben adet olduğumu falan söylerdm erkek arkadaşlarımı anlatırdm flan hiç ama hiç mesafe yoktu aramzda çnkü çok güveniyodum. sonra 4 sene sonra okul bitti bir gün ben onlara gittim ama düşünün ki binde bir ihtimaldi o da gerçek oldu içiyoduk benim sarhoş olacağımı bile bile bana içirdi ve aramızda bişeyler oldu. sonra 3 sene konuşmadık. bu sene görüştük 2 kere ve yeniden deneyelim dedik çnkü çok kötü depresyona girmişti ve ben hep etraftan duyuyodum kimseyle çıkmıyo evden çıkmıyo falan diye affettim kendimce ve görüştüm. eskisi gibi olabilrmiyiz ki falan dedi olabiliriz dedim zaten erkek arkadaşım var Şu an neyse. sonra dün buluştuk yine onlara gittik. kahvaltı falan ettik sonra tv izledik sonra ben uzanıcam istersen sende gel yatak geniş dedi ve odada müzik açtı. sonra ben yanına gittim kuzey güney açarmısın dedim oturduk dizi izledik ve ben 5 dk durmadım kalktım eve gidiyim bn dedim. eve geldim arıyorum açmıyo mesaj atıyorum cevap vermiyo. ben ona yeniden dost olabileceğimizi göstermek istemiştim onun amacı neydi anlamadım neden böyle yaptı madem pişmandı niye aynı seyleri tekrarlar gibi oldu ?
Eski erkek kankam ve son başıma gelen olay!