Merhaba arkadaşlar:)
Birini uzaktan sevdiniz mi hiç? Onun haberi yokken ona aşık olmak?
Birini uzaktan sevdiniz mi hiç? Onun haberi yokken ona aşık olmak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri benden mi bahsetti bilmiyorum ama yorum yapmadan edemeyecegim :) O kadar gizliydiki benim bile sonradan haberim oldu sen dusun artik :) onun haberi yoktu ve keske de hic haberi olmasaydi diye dedirten birsey oldu benim acimdan. Cunku bir insana " bak ben senin hayatinda istesende olucam istemesende ben senin elinin altindayim ve beni kaybetmemek icin kilini bile kipirdatmana gerek yok" mesajinizi verdikten sonra ilk vazgectigi kisi siz oluyorsunuz :) bu yuzden keske hep gizli kalsaymis diyorum bazi duygular. Hatta sen ondan vazgeciyorsun ama onun ruhu bile duymuyor dusunsene su ozgurlukteki asilligi :) kendi basiniza sevip kendi basiniza terkediyorsunuz ortada tek yarali siz olsaniz bile kimseyi yara bandi olarakta kullanmayacak kadar aklibasinizda biri oluyorsunuz... bu parca tum anonim sevenlere gitsin :D bahcada yesil cinar boyum boyuma uyar ben seni gizli sevdim bilmedim alem duyar...
kısacası platonik olarak bence genel anlamda herkesin platonik aşkı olmuştur ben de dahhil
1.5 yıl boyunca sevdim ilk başlarda açılcaktım ama kardeşim falan dedi bende kardeş ayağı.. ayağı yapamam diye sustum herşeyimi anlattı sevgilsindne ayrıldı anlattı ona yeni sevgili buldum niye? çünkü sevdiğim kızın mutluluğu benim mutluluğumdan önemliydi herşeyi onun için yaptım sonuçta ne oldu? başka şehre taşındı ve elim yine boş
Hemde çok uzaktan sevdim sessiz sedasız kimseye bişey belli etmeden. o güldüğünde uzaktan gördüm uzaktan uzaktan mutlu oldum onun üzüldüğünüd de uzaktan gördüm üzüntüsüne de uzaktan üzüldüm. ben onu hep uzaktan sevdim bir gün yaklaştım tek etti adı aşk oldu
Cevap
35Cevap
bu en kötü durumlardan birisi aslında
can yakar...
sonra o gider başkasyıyla sevgili olur
Evet bende bu durumdayım suan😕
Evet hemde çok sonra söyledim ona neden daha önce soylmedin dedi, dedim evli olduğun için çekindim söylemeye ve sonra 3 yıl muhteşem bir ilişkimiz oldu takı hamile kalıncaya kadar.
Neeeeee evlilmi oO
Onunda bana ilgisi varmış içten içe
Sevmek tek başına olmaz bence ama kabul olmayacak duaya da amin denmez. Kaldı ki günümüze aşk cinsellik anlamına gelmekte
2 yılım geçti o şekil ama asıl sevmeyi öyle öğreniyor insan iyi ki sevmişim.
Tanıdıkça yakınlık hissettiğim için Allah'a şükür başıma gelmedi , umarım da gelmez.
Sevdim yakınken uzaktım aslında sevdiğimi söyleyemeden başkasına gitti ama bilmiyor ki kimse onu benim sevdiğim kadar sevemeyecek
İlk okulda evet 😂😂çocukluk işte ahahah ona sevmek denmez bile
en acılı ama en güzel olanı müzikler göz yaşları...
yok öyle bir şey olmadı ben söylerim öyle bir şey olursa hem açılırım yani :D
O nasıl oluyor onun haberi olmadan aşık olma hoşlantıdır o
Hayır, seviyorsam gider konuşurum. Konuşmaktan çekinecek insanların sevme lüksü olduğuna inanmıyorum.
Benden daha iyi kimse bilemez bu duyguyu. 3 yıldır sesini bile duymadım ama hala seviyorum onu.
aşkların en kötüsü sen onu çok seversin gelir başkası kapar canın yanar keşke söyleseydim dersin ama iş işten geçmiştir artık
bir müşterim var 34 yaşında filan belkide fazla olabilir onu hep görüyorum koltukta uyurken bile görüyorum aslında onu beğeniyorum ama hiçbir zaman gidip konuşamam
illa ki gidip söylerim en azından içimde kalmasın olmazsa da denedim olmadı derim gizliden sevip kasmaya gerek yok
Aman tanrım çok zor öküzün trene baktığı gibi bakıp durur insan ve sevgi içini yer bitirir...
sevdim. lisedeydim çok saçmaydı
Açın şişeleri mevzu derin
Cok zor bir durummm hemde cokkk 😔
Geçmişte oldu kardeşim
Sevdim sevdiğimle kaldım malesef :(
yakışıklı değilimki sevileyim
Evet itiraf ediyorum ben seni sevdim gizlice
Off sen onu bana sor..
Evet
Zor değil mi 😔
Çok zor😢 bende de böyle olursa artık yemeden içmeden kesilirim kesin!
İnşallah Allah yardımcımız olsun
Evet en acı seylerden biri sanirim
1 sene sevdim mğer oda seviyomuş mal :D
1 yil öyle sevdim sonra açildim. ve reddedildim
yo hiç sevmedim ben kalbim yok benim
olmam ben gerek yok kendimi üzmeye :)
yok canım daha neler :)
Evet :) Seviyorum :)
Başka işiniz yok zaten.
Hayır, çok saçma bir olay
Gizlice svdikte noldu bir b. ka yaramadi
Hayır.