çalıştığım is yerine ergen bir kız müşterim geliyor var 16-17 yasında bana sürekli sorular soruyor gecen pis bozdum ama hosuna gitti dedi adın ne napcan dedim yolda görsem cikofteci abi mi Dicem dedi he oyle söyle dedim diyor nerelisin İstabul dedim diyor egelilere cok benziyorsun falan boyun kac dedi napacan dedim boyum bu arada 1.90 ondan sordu:) her neyse napacan dedim merak dedi sana kac lazım dedim? guldu bu kez senin kac dedi 😂baktım bas Edemicem bunla geçiştirip yolladım normalde haftada 1-2 kez gelirdi şimdi hergun geliyor pis pis bakıyor napmaliyim bu arada evliyim 4 aylık bir akıl verin:)
Cevabın nedir?
+1 yılKusura bakmayın Abi ama azının payını verin benden küçük kıza bak abisi yaşındaki heleki evli adama sorduğu sorulara bak lafınızı yapıştırın uzak dursun sizden cahil kalmış o kız beliki
012 Yorumla- +1 yıl
akıllıysa Abisi yaşındaki herife evli adama beni sinir etme iki laf söyleyemiyorsunuz küçük kıza
- +1 yıl
söylerdim emin olun ki bana bir adam öyle yapacak parçalarım ben Polislik bile ederim yani
- +1 yıl
kız geldiğinde kaçın Abi :) bu daha mantıklı yazık eşinize be
- +1 yıl
İlgilenmiyorum demek ki siz dede bir şey var elin kızından kaçamıyorsanız ohoooo eşinize yazık
- +1 yıl
ben eşin olsam sizi de o kızı da parçalardım Abi dikkat edin eşiniz görmesin o pis kızı
- +1 yıl
eyvallah Abi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılLaf sokup güleceğinize ciddi durup size olan davranış şeklinin yanlış olduğunu söyleyiverin.
05 Yorumla- +1 yıl
Ailesine söylersin ya da bir gün esini de al getir yanina, bakislari bile yeter
- +1 yıl
Bende öyleyim, okurken gerildim
+1 yılEvladım sana evde ne yedirip içiriyorlarda bu haldesin de. Sert çık zaten insan gibi uyarmışın laftan anlamamış. Yüz veriyorsunki cocukca yüz buluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Eder eder öyle bir ederki. Ben olsam varya bidaha o dükkanın önünden geçemez.
+1 yılErgenler nesli tükenmedikçe bu sıkıntılarda bitmez anneleri babaları büyütemiyormu bari ergen ergenliğini bilsin
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
4Cevap
+1 yılEvli olduğunu söyle. ve saçma sapan konuşmalar içerisine girme. tersliycegine ne biçim cevaplar vermedin istemem yan cebine köy hesabi
04 Yorumla- +1 yıl
Sacmalamassan direnmene gerek kalmaz. gerekirse dükkandan alışveriş yapmasını onlemelisin
- +1 yıl
Beyninde sıkıntı vardır onun hoşuna gidiyosa öyle olanların adı var zaten evlenince onında başına gelir benim yaşıtım ama hiç evli erkekler ilgimi çekmez dünya ahiret bacım yani
+1 yılBence bunlari karina söyle karina o bir seyler yapar
017 Yorumla- +1 yıl
Sen ona söylemezsen kiz seni birakmaz birakmaz bu sebeple söylemedigin icin ayrilir
- +1 yıl
Sen ona neden peynir peynir bir kiz oldugunu söylemeye ima ima etmiyorsun
- +1 yıl
Sen ona yakisikli yakisikli birisini bul bul
- +1 yıl
Sen ona daha bir sey söyleme baskasi ilgilensin onunla ilgilensin
- +1 yıl
Sen hicbir sey yapmiyorsun bir seyler yapmalisin
- +1 yıl
Ben o kadar sey söyledim sen hicbir sey yapmiyorsun kötü ol ona karsi kendisi birisiyle birlikte olsaydi baskas birisinin sevgilisine böyle bir sey yapmi hosuna gider miydi onun sevgilisine
- +1 yıl
Sen bir sey yapmazsan her daha kötü olur yapmazsan sey ayrilir ona söylemedigin icin
- +1 yıl
Bence de
Açık açık ben evliyim başka kapiya git mutlaka bir alanın olcak merak etme de😉👍
08 Yorumla
+1 yılAga daha tap taze bir evliligin var bence hic bulasma boyle seylere yol ver gitsin ergene
01 Yorumla
+1 yılYüzüğünü açıkça belli et arada eşini sevdiğinden falan bahset sohbette gider
00 YorumlaCiddi şekilde uyar
Anlamiyorsa konuşma kendisi ile01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmağını yüzüne takıp göster ilgilenme arada bir karını ara onun yanında
041 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlle karınla konuş demiyorum telefonu sessize al kulağına tut konuşurmuş gibi yap ya da başkasını arA ama aynı şekilde davran yani eşinle konuşuyormuş gbi.. Yüzüğünü takıyor musun? O bunu gördü mü?
Cevap sahibi+1 yılCiddi sıkıntı o Zaman yoksaymayı dene orda yokmuş gibi? Ya da dediğim gibi eşinle konuştuğun gibi biriyle telefonda konuşmayı dene...
Cevap sahibi+1 yılUmarım etkili olur :/ eşin yerinde olsam kızı evirir çevirir döverdim
Cevap sahibi+1 yılHakedene yapmak gerek sonra dan boyunun ölçüsünü aldırmak gerekmesin die ama benim artık umrumda değil erkek yüz veriyorsa kızın suçu ne çünkü yani kız da haklı yüz buluyor o yüzden artık umrumda değil..
Cevap sahibi+1 yılHer koşulda fazla samimi olmaman gerekiyordu demekki hatalı sensin aynı şeyi eşin yapsa sen ne tepki verirdin acaba..
Cevap sahibi+1 yılO zaman cezanı çek otur düşün ne diyeyim yani müşteri sadece o şekilde davrandığında gelmez aklında olsun gereksiz davranıyorsun..
Cevap sahibi+1 yılÖnce seni sonra kızı döverdim ben olsam
Cevap sahibi+1 yılİkisini aynı anda ve aynı yerde yapacak kadar canım değilim kızın önünde kendimi rezil etmem kıskanıyorum küçük kızdan diye ama o gidince sana da gerekeni yapardım yani ben olsam
Cevap sahibi+1 yılDua et o zaman beni bulmamışsın eş olarak diye ayrıca elin olsan bu sitede de takılamazdın
Cevap sahibi+1 yılEşim olsaydın dedim evli olan kişilerin bu sitede takılması bana göre yanlış çünkü kaşar çok var ve senin gibi ön yargılarını yıkamayanlarda. Eşinin bu sitede olmasını ister miydin?
Cevap sahibi+1 yılDoğru bu sitede senin gibi gereksiz insan çok kaşar olsam gizliden gelmez direk sulanırdım sana sevdiğim insanı da kıskanıp kısıtlamaktan bahsetmezdim başka karaktersiz tipler gibi..
Cevap sahibi+1 yılYardım edeyim dedim kaşar damgası yedim kimseye bişy ispatlamak zorunda değilim ama şöyle bir örnek vereyim sana şu an 20 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim var gözümde ondan başkasını görmüyor kaşar olsaydım konuştuğum yazıştığım ve çıktığım insanların sayısını bilmiyor ve böyle bişyler yazıyor olmazdım sana da kıskançlıktan bahsedip yardımcı olmazdım.
- +1 yıl
ben sana kasar demedim üstüne neden alıyon :)4 yıl uzun bir süreç ben erkek arkadaşın da aldatıyon demedim ama demekki değişik seyler aramak icin gelmişsin buralara herkesi kandır kendini kandırma Can'ım sevgilinle cok Mutlu olsaydin buralar da ne ısın vardı dmi demek bir yerler de sorun var duşun az dediğimi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılAramızda sorun yok demedim ayrıca kaşar lafını bana ATA'n sen. Olduğun için açıklama gereği hissettim gereksiz damgalardan nefret ederim ve sen onu benim için yazmıştın burdaki tek amacım boş saatlerimi değerlendirip insanlara yardımcı olmak buraya üye olduğumdönemde ondan ayrı ve bunalımdaydım insanların hayatını bilmeden damga vurmak siz erkekler için daha kolay tabii
Cevap sahibi+1 yılBurdan sevgilim olmaz çünkü yaşadığım yere yakın olan kimse yok gördüğüm kadarıyla ve kendi kültürümden biriyle evlenmeyi tercih ediyorum ama iki tane dostum var sadece bu siteden konuştuğum karakterleri düzgün
- +1 yıl
bende bugün açtım oturumu zaten evlilik zor bisey doğru insanı secmek önemli. sanki cümlenin sonunda bana laf soktun gibime geldi karakteri düzgün dedin de:) Cidde'n bir kusurumuz olmussa affola kalp kırmayı sevmem bir anlık reflex tir o lafı demişimdir tekrar dan özür dilerim 👍
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası fazlasıyla Can'ımı sıktı bu yazdığın hatanın farkındaysan özrün kabul olabilir
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılDile getirilen kelimelere dikkat etmek gerekir tanımadığın biri de olsa karşındaki insan neticede
Cevap sahibi+1 yılHemde benim Gbi birine..
- +1 yıl
ks bakma seni tanımadım icin oyle tabir kullandım ama kullanmam gerekirdi dedim gbi oyle seyler söylemem normal de benim gbi birine dedin tanımıyordum seni 2 konuştuk burda gönlün temiz olduğunu gördüm özür diledim pişman oldum o ima kullandım icin bana akıl payı oldu daha tövbe oyle laflar ima lar çıkmaz dilim den 🌶🌶
Cevap sahibi+1 yılSevindim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılOna karşı ciddi soğukkanlı olup konuşmalarına dikkat etmende fayda var diyebilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Evet olur. Ciddi soğukkanlı umursamayan asık suratlı olursan çok güzel olur hemde
- +1 yıl
Rica ederim👍
+1 yılEvliyim de bence eşim arıyor falan de
07 Yorumla- +1 yıl
Ergendir ne yapsa yeridir 😊😄😂eşine de dövsün 😂😄
- +1 yıl
Konuşma hiç gerçi ben seni de suçlar îlk seni sonra onu döverdim 😂😂
- +1 yıl
Çok mantıklı😊
+1 yılEvliyim kardesim ben asilma de
03 Yorumla- +1 yıl
Soguk davran tersle yuz bulamayinca gider
+1 yılAbim git yaşıtlarınla kum havuzunda oyna de
01 YorumlaYürü bebe başka kapıya de
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüğün ne zaman hahahaha
😝😂😂😂😂😂03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevliyim ben seninlemi uğraşacağımde 😂😄
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılçiğköfte gibi yoğur..
02 Yorumla- +1 yıl
ye demedik... :)
ailesine şikayet et :)
03 Yorumlasende ona asıl
01 Yorumla
+1 yılEvliyim de gider
012 Yorumla- +1 yıl
Karını da götür çalıştığın yere az korkusu varsa gelmez
- +1 yıl
Korkutsun bir
- +1 yıl
İyi olur vaz geçer işte 😂😂
- +1 yıl
Kız kaşınmış
- +1 yıl
O kaşınmış sevgilin kaşısın
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTekme at
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürekle kovala.
01 Yorumla
Devamını Gör(5)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım