Ne güzel ne alımlı ne de fiziği iyi değil ama kız gelin görün ki benim gibi bir erkeğin teklifini reddetti neden? üstelik tipim orta düzeyde resimde de görülmek üzere? kızdan hoşlanıyodum tipi falan umrumda değildi ama kız böyle yapınca bütün kızlardan tiksindim
şu resme bir bakın reddedilcek bir tip miyim? gerçekten tüm gün aklımı yedi durdu şu soru
Şişman kız neden benim tanışma teklifimi reddetti?
Şimdi bu durumu kız arkadaşlar daha iyi bilir de, kızlardan edindiğim kısıtlı bilgilere göre totem işleri varmış kızların. Yani işte bu ay ilk teklif eden kim olursa olsun reddedeceğim ki şansım açılsın veya ilk teklif edenle 1 hafta da olsa takılıyım ki kısmetim açılsın felan diye saçma sapan şeyler (tm kızlar vurmayın) belki öyle bişeye denk gelmiş olabilirsin. Ayrıca bu ülkede Kıvanç Tatlıtuğ a Burak Özçivite çirkin diyen kızlar var pek düşünme bu konu üzerinde bence 😊
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
eyvallah dostum ama bana haksızlık yaptı ben onun vücuduna bakmadan hoşlanmıştım :)
kimse kimseyi beğenmek zorunda değil kardeş bu 1. 2 ncisi benide çok reddeden oldu ama kalkıp da böyle bişey asla demedim.. herkesin zevkleri farklıdır. bir başkası hoşlanabilir, ama o hoşlanmaz.. veya senden hoşlanan birini sen beğenmiyebilirsin.. bu yüzden nolursa olsun böyle bir yargıya varmak yanlış
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın kardeşim şişman diye sıfatlandırmamalıydım
Sen de bir Brad Pitt değilsin arkadaşım. Şişman kız teklifi mi reddetti de ne demek yahu. Kız şişmansa teklif etmeseyin. Şişmanlığını bir kriter olarak belirliyorsan, hiç yanaşmaman gerekiyordu. Kızın seni reddetmesinin yegane sebebi kendini çok güzel bulması değildir belki, bunu hiç düşündün mü? Ama senin baktığın pencereden kız zaten şişkonun teki, o kim ki senin gibi bir erkeği reddediyor. Bu ne ego yahu.
Kızların %89 İlişkilere başlayınca hemen biteceğinden korkar bu yüzden ilişkiye başlamak istemezler senin tipinle alakalı değil dir anlıyacağın. ya da kendine güveni yoktur öyle diyim, ama genede sevmen güzel birşey henüz geç değil yine deneyebilirsin bence onunla çıkmayı.
Muhtemelen seninle bir ilgisi yoktur. Kendine güvenmiyordur görüntüsünden dolayı. Kendini rezil etmek yerine reddetmiştir. Utangaçtır ne yapıcağını şaşırmıştır. İlişki sorumluluğunun altına girmek istememiştir
bir kiz bir erkegi sirf tipi yuzunden istemez ya da reddetmez once sunu bir sogan cucugu beynine sok ikinci olarak iyiki reddetmis su yazdigin sacmaliklara bakilirsa yok zaten cirkinmis de niye seni reddetmis sizin gibiler butun erkeklerden sogutuyor insani be.
Niye şişman diye ille kabul edecek şartı koştun ki kendine herkesin elbet sevdiği veya hoşlandığı birisi vardır belki o kişi sen değilsin benim hoşlandığım kızda şişman benide reddetti 10 aydır peşinden koşuyorum:)))
Ya her zaman tip önemli değildirki belki de bu aşırı özgüven in kendinden soguttu kızı bas edemem bunun bu tavırlarıyla dedi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
valla ne yalan söylim kız arkadaşını beklerken direk gittim havalar nasıl sıcak falan diye girdim olaya adını sordum falan ama facebook istediğimde vermedi
Güzellik ve yakışıklılık göreceli bir kavramdır.. Her çirkinin her yakışıklı olanı beğenecek diye bişey yok başkasına yakışıklı gelir ama ona tam tersi.
Şişman diye kabul etmek zorunda değil. Ayrıca yaklaşım şekliniz de önemli.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
gayet sıcakkanlı bir şekilde havalar da çok sıcak değil mi diye girdim olaya sonra arkadaşını mı bekliyorsun sende dedim oda evet dedi sonra bende bekliyorumda sıkıldım istersen tanışabiliriz adın ne dedim söyledi ama facebook hesabını vermedi daha sonra konuşmak için :/
Hayatta herşeyin tip olmadığını ilerleyen yıllarda tecrübe edeceksin. kızın şişman olması onun kötü olduğu anlamına gelmez. zayıf olanda brad pitt değil sonuçta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şişman kızlar erkekler onlara bakmadiği için davga geçer benimle diye red eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok özgüvenin var o yüzden öyle erkekelerden bende hoslanmam