Ayrılan esle tekrar evlenmek!!!!!!!!

selam arkadaslr ben ılk esımle cook severek evlendıkk aılesını tepıp uzak memleketten kactı cok guzel gunlerımız vefalarımız oldu tartıstıgımız durumlarda son tartısmamızda oda bende gerı adım atmadık ayrıldık.benden sonra evlendı 1 cocuguda olmus ama evlendıgı esı cok dovmus dayaklardan ezıyetlerden bıkıp ayrılmıs sımdı bende evlıyım bır sekılde tekrar konusmaya basladık hala bırbırımızı ılk gunkı gıbı sevıyoruz bunu yasayan bılır ıcım yaralı benım esım cok ıyı uzerıme tıtrer ama gelın gorun bunu bana anlatınn eskı esımle tekrar evlenmeyı hayal edıyorum cunkı cok anılarımız paylastıklarımız bırbırımıze desteklerımız var benım ıcın aılesını teptı sımdıkı esımle bır sey paylasamadıkk.acaba eskı esımle yenıden evlenılırmı bırde cocuk var ortada!kararsız ve cıkmazdayım yardımlarını tecrubelerınızı beklıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
sımdıkı esımle tek anlasamadıgımız nokta uafak tefek tartısmalrda bıle esım zengın ve varlıklı oldugu ıcın bunları yuzume tartısmamızda vurmasıı benımde halıylen zoruma gıdıyor erkek olarak benı bılerek aldıı ben gecekonduda yetıstımm zengın degıl ıscıyım benımze boyle konular gururuma dokunur
Ayrılan esle tekrar evlenmek!!!!!!!!