Son 1 senedir zayıflamayı o kadar istiyorum ki inanın her dakika zayıflamayı düşünüyorum zayıflamayı düşünmediğim gün yok. vücudumdan nefret ediyorum her gün ayna karşısına geçip yağlarıma bakıyorum.
çok yemek yiyordum ama yinede zayıflamak istiyorum kafam o kadar karışıktı ki bir parça çikolata yedikten sonra kendimi öldürmek istiyordum
sonra yemek yemeyi tamamen kestim.
babam annem o kadar üzüldüler ki halime, psikolojik tedavide görüyordum ama zayıflık hastalığına yakalandığımı söylemedim psikoloğa.
ben kendimi hala şişman görüyordum boyum 1.72 kilom 50di
eskiden bana "ne kadar kilo almışsın sen" diyenler bana "çok kilo vermişsin hasta mısın" diyorlardı
ailemin ısrarıyla 5 kilo aldım 55 kiloya çıktım, yemek yememek için direniyordum ama annem zorla ağzıma tıkıştırıyordu
ağlıyordu benim için.
psikolojim bozulmuştu onların halini görünce 60 kiloya çıktım
bugünlerde 60 kiloyum
anokseriya nevroza hastalığına yakalandığımı biliyorum ama yinede kilo vermek istiyorum
nasıl kilo vereceğim?
keşke eskisi gibi 49 50 kilo olsam..
çok yemek yiyordum ama yinede zayıflamak istiyorum kafam o kadar karışıktı ki bir parça çikolata yedikten sonra kendimi öldürmek istiyordum
sonra yemek yemeyi tamamen kestim.
babam annem o kadar üzüldüler ki halime, psikolojik tedavide görüyordum ama zayıflık hastalığına yakalandığımı söylemedim psikoloğa.
ben kendimi hala şişman görüyordum boyum 1.72 kilom 50di
eskiden bana "ne kadar kilo almışsın sen" diyenler bana "çok kilo vermişsin hasta mısın" diyorlardı
ailemin ısrarıyla 5 kilo aldım 55 kiloya çıktım, yemek yememek için direniyordum ama annem zorla ağzıma tıkıştırıyordu
ağlıyordu benim için.
psikolojim bozulmuştu onların halini görünce 60 kiloya çıktım
bugünlerde 60 kiloyum
anokseriya nevroza hastalığına yakalandığımı biliyorum ama yinede kilo vermek istiyorum
nasıl kilo vereceğim?
keşke eskisi gibi 49 50 kilo olsam..
Güncellemeler
+1 yıl
*anoreksiya
...
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım