evde kalmıştır evet :) aslında hiç bana göre bir fikir değil, evliliğin yaşı yoktur diye düşünenlerdenim ama senin durumunu yaşayan erkeklerden birisi olarak 31 yaşımda evlendim ve şunu farkediyorsun, onca yaşına kadar hayatını biriyle birleştirmediğin için gün geçtikçe daha seçici oluyorsun karşına çıkan kısmetleri de kendince ciddi ama reelde basit sebeplerden elediğin zaman da evde kalıyorsun. sonrası mı elbet birini bulacaksın merak etme ama o zamana kadar canına tak etmemişse gerçekten seni seven ve sevdiğin birisi gönülen göre birisi karşına çıkar elbet. ama canına tak ettiğinde ve evde kalmışlık korkusuna girdiğinde önüne gelen ilk adamla evlenirsen hayatının mutsuzluğu karşına çıkabilir, tabi her iki durumda da bu tamamen kısmet işi. evlenince nasıl bir frekans yakalayacağınız ikinizin elinde...
14 Yorumla
Soran+1 yılben yurtdisinda kaldigimdan dolayi fazla kimseyle tanistigim olmadi.. ama dogru söyledin yinede
Soran+1 yılsivasliyim aslen..
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsen ben alırdım
Dürüst Namuslu olsun ALLAH için bu bana yeter
ALLAH korkusu Çok önemli110 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim buradamısın bir şey sorabilirmiyim
Soran+1 yılevet buyur sorabilirsin
- +1 yıl
Buradamısın
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
İstersen seninle evlenebilirim bana mesaj at resim göndereyim olur mu
- +1 yıl
Lütfen cevap verirmisin
Bekliyorum hadi ama
Soran+1 yılsana mesaj atilmiyor bu bir. ikinciside ben burdan evlenmeyi düsünmüyorum acikcasi.. seni ümitlendirmek istemiyorum
- +1 yıl
Kardeşim takip et yeter lütfen rica ederim
Soran+1 yıltamam ümitlenmemen sartiyla sadece
- +1 yıl
Kız
+1 yıl23 yaşlarında hem çocuğunu hem eşini büyütmek istemeyip, az para yedirmek isteyen erkeklere göre en iyisi. 😃
10 Yorumla
+1 yılnie evde kalsın ki
13 Yorumla
Soran+1 yılbana görede kalmamistir.. ama cevredekli insanlar cok konusuyor baska dertleri yokmus gibi
- +1 yıl
dertleri vardır da kendi dertlerini bastırmak için başkasının dedikodusunu yapıyolardır takma :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Yaşında bir sıkıntı yok benim için.
Ama geriye kalanlara bakmak lazım.
Yüzü vucudu inancı birikimi vb vb nasıl?
Asıl olan bunlar. Yaş, sadece sayı...
Anne olmak gibi bir hayalin varsa acele et Hâtun. Zaman çok çabuk geçiyor, kadınsın ve doğurganlık için sonsuza dek değil sana verilen süre. En fazla 45-47. 15-20 yıl var önünde anne olmak için. Daha fazla değil. Ama biz erkeklerde böyle bir sıkıntı yok. 80lil dedenin bile çocuğu olabiliyor. Hâsılı kelam; ince eleyip sıkı dokumadan birisini seç derim, annelik hayalin varsa...10 Yorumla
+1 yılŞimdi ben şöyle anlatayım.
Ben şahsen tercih etmiyorum.
Yaş 27, tanıması evlenmesi 28-29.
Evlendin ilk birkaç sene çocuk istemez ettim mi sana 31-32.
Eee ben en az 2 çocuk isteyen birisiyim. En az 2 diyorum.
Ama çevremde gördüklerim, ilk çocuğunu 30 dan sonra doğuran kadınların hepsi ikinciyi istemiyor.
O yüzden gerek ben istemem. Ha belki 34-35 yaşlarında bekar bir adam kabul eder.12 Yorumla
Soran+1 yılkizda en az üc cocuk istiyor.. nasip kismet yorum icin tskler
- +1 yıl
İnşallah dilediğin gibi olur.
+1 yılyaş kriterim olmadı şimdiye kadar aydaki duygusal bağ önemli, o yaştaki kızında kendine göre planlaması vardır hayatında doğru insanı bulamamıştır gayet doğal evde kalmış diye düşünmüyorum. . tercih bu belki hayatında esas mutluluğu bu zamandan sonra yakalayacak kim bilir. .
10 Yorumla
+1 yılsümeyye erdoğan bile 31 yaşına kadar beklemiş. insansız hava aracı üreten biriyle evlenmişse bence siz de bekleyin bir astronot filan çıkabilir karşınıza :/
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana göre kalmıştır maalesef.
kariyer kızlara göre değil bırak da eve erkek baksın o sorumluluk onun. sen aile düzenine çoluk çocuğuna bak yeter. ama anlamıyorsunuz işte.13 Yorumla
Soran+1 yılben esime destek olmak isterim ama.. evde otur otur canim sikiliyor
Cevap sahibi+1 yıleee ozaman çoluk çocuk olduğunda kim terbiye etcek onları? kim eğitecek? eğitmezsen arkadaşım gibi büyüyecekler ve birer serseri olup çıkacaklar.
Soran+1 yılAllah korusun.. ben bütün gün calismiyorum ki.. günde 4- 5 saat o arada cocuklari okula birakirim..
Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. Hayir neden evde kalasin ki. Guzel yaslar bunlar sen mi begenmiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılben kendim sorun etmiyorum, etrafimdakiler gözüme sokuyor..
+1 yılHanım hanımcık birisidir ve evlenilcek kız tipi olduğu için mutlaka ileride kendine göre bir hayat arkadaşı bulur.
Evde kalmış değildir.
Günümüzde evde kalma yaşı 30dan sonra oldu10 Yorumla
+1 yılVallahi abim 27 yaşında 30a kadar bekliycem evliligin acelesi yok diyor. Bir çok erkegede taş basacak tipi ve zekası var çok şükür. Bekle kısmetini sende karamsarlıga düşme daha çıtırsın :))
11 Yorumla- +1 yıl
30 gene az bizim burda 40 yaşından önce evlenecek olana kız vermiyorlar çok geç evleniyorlar yer alanya
+1 yılkac yasında oldu pek onemlı degıl o daha genc bence sahsen ben evlenırım ama once anlasıp sevmek gerek. cervantesin dediği gibi aşk herşeyi eşit kılar arkadasım kendınden 12 yas buyuk bırıyle evlenıyor sevıyorda
22 Yorumla- +1 yıl
12 yaş da çok fazla birader bir kadın için. kadınların doğurganlıkları riske giriyor yaş geçince. o sebeple sakat. doğurgan hatun istiyorsan kadın genç olmalı.
- +1 yıl
benım tercıhım degıl arkadasım evlenıyor cılgın adam ne dıyım evlenmemı herkes kendı yasantınsından sorumludur bana sadece destek olmak duser gerısı ıle ılgılenmıyorum
27 yaşında kariyer yapmış olgunluğa sahip bir kız bu soruyu sormaz arkadass
21 Yorumla
Soran+1 yılaslinda bende dert etmiyordum ama söyletiyorlar insana
+1 yılyani mühim olan kültürü ve tek başına yayakta kalabiliyor olması. ben çiçeğimi aldım geliyorum bile :D
10 Yorumlaya siz niye böyle düşünüyosunuz bir anlasam :) ben 34 yaşındayım hiç evde kalırım diye düşünmedim.
12 Yorumla
Soran+1 yılgenelde biz kizlara diyorlara diyorlar hep.. :(
duyanda 40 yasında sanır ayrıca 40 olsa kıme ne? tabıkı evlenır ne evde kalması evde kalmak dıye bırsey yok batıl inanç onlar.
10 Yorumla
+1 yılyok..
35 yaşından sonra evde kalmış sayılıyorsun gizli10 YorumlaÇerkezlerle Abhazlar 30 dan sonra evleniyor. Takma kafanıç nasibin seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimal o yaşta birinin başının bağlı olduğu düşünülüyordur.
10 YorumlaHayır artık 27 yaş bile evlilik için erken gibi bakılıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı ben :) ağustosda 27 olucam bebegım acil koca bul kendıne cok acıl..
12 Yorumla
Soran+1 yılinsallah buluruz kendimize :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha :))
+1 yılkızı almak nedir ya? "mal" mısınız siz? mal derken sığır manasında demiyorum, mülk manasında diyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki o anlamda demek istememistim.. yani evlenir miydiniz anlaminda
yok ya kızların çoğu o yaşta evleniyor. ama evliliğe odaklanıp azıcık aşık oldun diye de birisiyle evlenme ;)
10 Yorumla
+1 yılhayir tabikide 30 yasinda tanidigim var yeni yeni nisanlaniyor evdede kalmamisti yani
10 YorumlaSayılır ama kariyer varsa değil kim bu kız? ben talibim..!
10 Yorumla
+1 yılUlan ne var 27 yaş diyorsun normal bir yaş bence hatta ben 20 yasında evlenenleri anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılvalla arkadaşa tam bu yaşlarda kız bakıyoruz :) arkadaş gümrük memuru arabası evi var
10 Yorumlaben olsam evlenirdim herhalde :D güzel bir profil tarif ettin lakin ben küçüğüm o yaş için :D
10 Yorumla25 Yaşındayım Kafa Yapım Uyuşursa Onunla Eğlenebilirsem Evlenirim :)
10 Yorumla
+1 yılBen 30 yaşımdayım tercih etmem ama kader kısmet ayrıca evde açılmış sayılmazsın 30A kadar yolun var
10 Yorumla
+1 yılhayır evde kalmış sayılmaz. etrafınızdakilere biraz gülümseyin sansınız açılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte ben olsam evlenirim, 27 yaş normal bence pekte evde kalmış sayılmaz
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam kendisinden birisi tarafından alınacak malmış gibi bahseden bir kızı istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanisalim diyecegim ama beni ne kadar ciddiye alirsin?
10 Yorumla
+1 yılbundan iyisi şamda kayısı :D ne zaman gelelim istemeye :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşındayım anlaştıktan sonra bu yaşta olsam bile evlenirim, herşey yaş değil, dış güzellik değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kalmaz.
Geç bir yas değil.
Ama geç kalmamakta fayda var.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyle nerde hemen bizimkilere haber vereyim istemeye gelelim :)
10 Yorumlaalmam 27 ne ya :D
kariyercilerle ayrı işim olmaz zaten10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşım 21 sevdiğim 26 yaşında evde kalmak için erken bir yaş
10 Yorumla
+1 yılya neden olmasın yaşa kafayı takmamak gerek sevdikten sonra neden olmasın
10 Yorumlabu soruyu sorduguna göre durum içler acısı.
15 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef herkes evde kaldin diyor bana :(
Soran+1 yılsivas
Soran+1 yılben yurtdisinda kaliyorum ondandir belki..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşca ondna küçüğüm kabul ederse alırım ben oldun kızlardna hoşlanırım
10 Yorumla27 yaşın çok geç evet bir kız 25 yaşından sonra evlenmiyorsa evde kalmıştır bu yaş erkekler için 30 dur.
00 Yorumla
+1 yıl26 sonradı kaldı knk sen çamaşırları yıka
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
+1 yılKızlar evde kalmaz. Sadece seçicidir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbenim fazla secenegim olmadi ama.. yurtdisinda kaldigimdan dolayi
- +1 yıl
yurtdışındaydan 35 e kadar yolun var. Türkiyede 30 yaşındaki erkeğe kız vermıyolar yaşlı diye. Ama yeni nesil geç evlenecek normalleşiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşındaki bir adamla evlenirsin sen de bizim koşumuzun kızı Elif öyle yapmıştı
00 Yorumla
+1 yılEvde kalma diye birşey hala var mı
13 Yorumla
Soran+1 yılaslinda bana görede yok.. insanlarin konusmasindan rahatsiz oluyorum sadece
- +1 yıl
Takma bence ağzı olan konuşur tabi
- +1 yıl
Elin agzı torba degilki büzesin derdi validem :) Haklıydı çookk..
+1 yıldüğün istiyor mu bu kız
21 Yorumla
Soran+1 yılevet...
Ben mal mıyım da evde elde kalacağım tabire bak.
30 Yorumla
+1 yılNİye evlenilmesin anlamadım ki
12 Yorumla
Soran+1 yılbana herkes evde kaldin diyor.. kimse almaz seni bu saatden sonra diyorlar :(
- +1 yıl
hangi şehir. küçük bir şehirse biraz daha sıkıntı ama diğerleri için 27 ideal yaş
oooo o zaman almasın erkekler de ne yapsın yanii?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evde kalmamis ama 2-3 sene sonra sikinti😊
10 Yorumla
+1 yıl35 yaşındaki dayımın oğlusuna alırdım beğenirse.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Haza evlenmek istemiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılhaza?
Evde falan kalmaz rahat ol.
10 Yorumla
+1 yılevde kalmış
16 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
dediklerinin hepsini yapmış erkek versiyonunum ben senin aynı durumdayız kendimden biliyorum :)
Soran+1 yılben aslinda kendim hic böyle düsünmüyorum.. etrafimdaki insanlar bu durumu firsat bilip dillendiriyorlar.. insaallah karsimiza öyle insanlar cikar ki agizlari acik kalir ;)
- +1 yıl
maalesef bu yaştan sonra düzgün birini bulmak zor, ortada kız kalmamış evlenecek. hakkında hayırlısı olsun umarım bulursun gönlüne göre birisi
Soran+1 yılamin.. umarim sende gönlüne göre birini bulursun
- +1 yıl
amin teşekkürler
30 yasinda olsaydim alirdim.
10 Yorumlahayır tabiikide evde kalmış satılmazsın.
11 Yorumlaben alırım neden olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin icin yasca fazla büyük degil mi?
Türkiyede kız evde kalmaz merak etme :)
10 Yorumla10 numara kız daha ne olsun?
10 Yorumla
+1 yılniye evde kalsın ya karamsar olmaa
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler