Ya da bir mektup gelse gelecekten ve yaşlılığın sana seslenseydi, sence sana ne derdi?
Bana muhtemelen gelme derdi...

Ya da bir mektup gelse gelecekten ve yaşlılığın sana seslenseydi, sence sana ne derdi?
Bana muhtemelen gelme derdi...

Bugün seni diğerlerinden farklı kılan, farklı hissettiren her şey senin hazinen, evet yoruluyorsun evet yiprandigini dusunuyorsun evet bazen çok yanlış yaptığını dusunuyorsun ama artık elinden bir şey gelmediğinde elin ayağın hafifce teklemeye basladiginda iyi ki diyeceksin.. Değişme, herkese tüm degismen lazım diyenlere inat, değişme derdim.
Belki istediğin gibi bir hayat yaşayamadın. Zaman zaman emin olduğun doğrulardan caymakta istedin, bu yolda çokça sapakta gördün ama hep kendi Yolunda kaldın. Aradığın kendini buldun o yüzden şimdiki kendinle yüzleşmekten korkma. Yemene dikkat et ve birikim yapmayı bırakma, exleri ile seni yoran arkadaşlarına sinirlenme onlar şimdi çok mutlu. Merhamet duygunu ve vicdanını kaybetmediğin, insan olma mücadeleni sonlandırmadığın için müteşekkirim
Bugüne beni ben yapan Sen'den.
Rica ederim
Yoruyorsun kendini. her şey için bu gün için geçmiş için ve gelecek için. İnsanları anlamak için. Yapma değmiyor. Yanında var olmak isteyen herkes bu günde yanında. Sen sadece değmeyen şeyler için çabalıyorsun. Hiç değişmedin 7yasindaki sende aynı 70 yaşındaki sende. Bırak herşeyi günün tadını çıkar geçmiyor diye düşündüğün zaman geçiyor gidiyor farkına bile varmicaksin.
Aferin hep dogruydun
Ne mutlu size.
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
yaşlanacağımı sanmam erken giderim.
Neler yaşadı kim bilir. Fakat benim tahminim birazcık daha insanlarla olan mesafesine dikkat etmesini söylerdi diyebilirim.
Hiçbir şey için kendini üzme çünkü hiçbir şey senden kıymetli değerli değil..
Otur oturduğun yerde yaşlanmak istiyorum diyip durma. Sağlıklı olmaya bak yoksa hayalini kurduğun yaşlılık değil, keder bulutları bulacak seni
Allahın s@lağııı değdimi lannnn
Yapma be abi..
Yaşanılan şeyler ne kadar acı versede hepsi bizim için tecrübe olmuş oluyor..
Sağlığın yerinde olsun her şey düzelir.. 😊
Kim kendi bilecek.. 😅
Konu sen olunca bir durmak gerek.. 😂
Aklın yolu bir.. 😂😂 @muteselli sorudan kovmadan yavaşça gidelim bence.. 😅
@TatlıKızzzz34 sıkıntı yok devam edin 😃
Konu sendin de unuttuysan boş ver.. Yaşlılık işte naparsın.. 😂
Şaka yaptım biliyorsun dimi.. 😅
Delisin ya.. 😅
Git işine ya.. 😂
İyi çalış o zaman.. 😂
@TatlıKızzzz34 ya şu bildirim nereden kapanıyor 😂😂
@muteselli tamam anladım gidiyorum. 😄