Universitede hersey kötü gidiyor? Bütün arkadaşlarımla aram bozuluyor? Çok yalnızım?

1. sinifim ve sınıftaki kimseyle anlasamiyorum herkesin bir iyi arkadaşı var herkes kendi havasında hepsi kendisini bir bk sanıyor bende onlara benzemesigimden hep dislaniyorum. Güvendiğim 2 kişi var biri erkek biri kiz. Kiz dediğim arkamdan konuşmaya beni kıskanma triplerine falan girmeye başladı. Selam verip masada beraber oturdugm kisilere de beni dusman etti onlara da benim dedikodumu yapti onlarda tabi kizin yaninda oldu cunku beni pek tanimiyorlar. erkek dedigiminde bir sürü erkek arkadaşı var hep onlarla takılıyor genelde. o da bana karşı bişiler hissediyor ama ben ona karşı bişey hissetmiyorum onunla da aramız bozulucak gibi hepten yalnız kalıcam. Anlayacaginiz kötü durumdayim herkesle bir anda bir kıskanç kezo yuzunden aram açıldı bu üniversitede böyle yalnız güvensiz nasıl sürer? Derdimi anlatacak 1 kişi bile yok. Hadi bugüne kadar o kezoyla okula giderdim falan ama 2. Senemde tek başıma mi kalıcam ben hep. ? Lütfen bana akıl verin kafayı yiyecegim
Universitede hersey kötü gidiyor? Bütün arkadaşlarımla aram bozuluyor? Çok yalnızım?