Bu çocuk beni seviyor mu, ne yapmaya çalışıyor, kimi seviyor?

Selam arkadaşlar , bizim sınıfta bir çocuk var işte çok iyi arkadaşız falan arkadaşız çocuk bana bir gün dedi ki bana bir kız ayarla dedi bende dedim ki aşık olmadığın birini niye ayarlıyım ki dedim ben sevmem öyle şeyleri dedim neyse sonra işte dedi ki benim sevdiğim biri var ama o bana bakmaz dedi bende dedim ki kim o söyle bana söylemem kimseye dedim işte söylemedi ben sınıftaki bütün kızları birtek kendimi saymadım işte dedim kız nasıl biri çok güzel falan dedi ama bu sınıftan falan sonra söylemedi işte ben kendimden şüphelendim hep benim yanıma gelir falan o yüzden sonra dışarda yine sordum işte dedi ki boşver dedi dün aslında söyledim ama anlayamadın boşver dedi sonra işte ben gittim arkadaşıma söyledim o da allah allah falan dedi neyse 4 gün sonra arkadaşımı sevdiğin öğrendim ama onu sorduğumda söylemedi bunu bana o zaman söylemedi o kadar ısrar etmeme ragmen sonra kıza gitti söyledi anlamadım ve hala hep benim yanımda ama arkadaşım hakkındada diyor ki işte bir bana evet dese başka bir şey istemem falan diyor anlamıyorum bir türlü yani ne kafam karıştı...
Bu çocuk beni seviyor mu, ne yapmaya çalışıyor, kimi seviyor?