Sevgilim ile saçma sapan şeylerden dolayı kavga ettik bana ne dedi bakın. Siz olsanız ne derdiniz?

Sevgilimi bugun aradım okulda. Kalabalıktı rahat konuşamıyodum. Ama yinede sesini duymak istedim. Aşkımlı falan konuşamıyodum. Sonrada rahat niye konuşamıyosn falan dedi. Kızdı baya atarlandı. Sonra mesajda "önceden konuşurduk şimdi niye konuşamıyosun? Ordaki kızlara sevgilin olduğunu belli etmemek mi istiyosun" falan dedi.

Kafayı yedim. Sonra kızdım buna falan.Takmıyo beni umursamıyo. Bide söz vermişti yapmıcam böyle diye. Kavga etmemek için elimden geleni yapcam demişti. Ama yine aynı. Sonra yine aradım açtı kızıyo falan yine laf sokuyor yine. Kızdım bende kendine konuşabilcen birini bul dedim sinirden söyledim tabi. Sonra çekeceğim çilemi varmış bilmemki dedi. Hiç bişey demedim.

Sonra akşam işten almaya gidim. Aramızı düzeltim falan dedim. Siniri geçmiştir belki dedim. Yine aynı. Hiç bir siniri gitmemiş. Yüzüme bile zor baktı. Sonra bana dediki bende salaklık her istediğini yaptım kalbini kırmamak için dedi.:) Oysa o benım yaptıklarımın çeyreğini belki yapmıştır.. Siz olsaydınız ne derdiniz.Ne yapardınız arkadaşlar.

Çok kavga ediyorz. Ama barışıyorz. Triplerine sinirlerine kaprislerine bana sinirlenince ağzına geleni söylemesine katlanıyorum. Seviyorum onu çok seviyorum. Buda onu çok iyi biliyor. Hayatımda 1 defa bu kadar çok sevdim. Ne yapm arkadaş...
Sevgilim ile saçma sapan şeylerden dolayı kavga ettik bana ne dedi bakın. Siz olsanız ne derdiniz?