Sonrasindada heryerden engelledi. Siz olsaniz napardiniz bu durumda. 2 senelik iliskim aileler tanisti ve ilk defa basima geldi. Kizlarada erkeklere de soruyorum.. napilmali?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bana küfür eden biri bir daha sevgilim olamaz. Değil ailem, tüm sülalem bile tanısa umrumda olmaz.
Yanlışı affetmek yanlış yapmaktır
Haklisin
Hic bisey yapma tamamen soğu ve geri çekil, affetme.
Ofkelendim bagirip cagirmak icin aradim engellemis heryerden birde. İnanamiyorum boyle bisey yasadigima
Durduk yere yaptıysa, baskasının olma ihtimalide var
Kiskanmistim onu kavga buyudu ama bilemem var mı baskasi
gerçek yüzü ortaya çıkmış
Haklisin
Böyle bir insan ile evlendiğini düşün bir de. Aynı evde yaşadığını düşün çocuklarınız olduğunu düşün
Haklisin😔
Yaşanan olayı düşünerek tekrar tekrar canlandırırım. Ta ki asıl sorunu bulana dek. Daha sonra yapmam gereken neyse onu yaparım
Sizin hic sevgilinize kufrettiginiz oldumu
Olmadı. Neden sordun
Ettiyseniz pisman oldunuzmu diye soracaktim. İlk defa basima boyle bisey geliyor ve baya şoktayim. Ne yapacagimi ne dusunecegimo bilemedimde
Aklıma gelmez bir Kadına küfür etmek :) eden kimse kendine yakıştırmıştır yapar. Senin tarzındaki erkek bu adamsa devam etmek için güzel bir çare bulmalısın. Ama aklında kalsın kimseyi değiştiremezsin
Guzel adamsin. Bizim iliskimize 2 senelikti. İlk defa oldu. Belkide ben yeni gordum. Erkeklerin nasil oldugunu bilmem ama boyle bir adam tarzim olamaz maalesef😔😔
Bazen bazı şeyler gelecek için anlık beliriverir. Bir söz var Zaman insana ilaç gibi gelir, çünkü insanlar kendini zamanla gösterir
Cok guzel sözmuş cidden. Tesekkur ederim
Deneyimler.. Kalbindeki niyet neyse o olsun
Sizinde insAllah
İnşaallah
Nasıl oldun iyi misin?
Bosluga dustum
Doğru yerdesin. Orası sana ait olan tek yer
Arkadasin hikayesine gordum gayet mutlu benim aldigim kiyafetleri giymis geziyorlar
Ya sen napıyosun?
Gezmek dolaşmak eğlenmek mutlu olmak seninde hakkın
Ben hic bi halt yapmiyorum evde durmuş kitap okuyorum kafa dagormaya calisiyorum. Mesele gezip tozmasi degilde dalga gecer gibi benim aldigim kiyafetleri giyip gezip eglenmesi
Sence de sinir bozuci degilmi
Kitap okur olduğunu tahmin etmiştim soracaktım nelerle ilgilendiğini..
( bana göre benim aldığım kıyafetleri giymesi, beni çıldırtmak istediğini gösterir. Böyle bir durumda düşüneceğim tek şey o insanın her halükarda bana zarar vermek istediğidir. Hiç oralı olmam kitabımı alırım kahvemi içerken kendi dünyamda yeni fikirler keşfederim
sen nıye kufur etmedın?
Ben hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim. Şok oldum sonra yuzume akpadi zaten geri aradigimda da engellemisti. Hos yine kufretmezdimde icimi kusardim
3 altın kuralı uygula köpek gıbı pısman et köpek et sen aldatsan bıle senden ayrılamaz emınol
Simdi 3 altin kural ne dicem sende ozele gel yoksa anlatmam dicen eminim🙄burdaki herkes oyle
tamam.
sankı benım ıcın yasın bellı sacma bırsey ıse engellerdın arkadas dusuncende mı yok
O daha baslamdan saygi duvari asilmis.. sikinti
😔😔😔
Iyi dusun.. dovmeye bile giser bunun sonu
Haklisin heryerden engellemiş bende engelledim bitmisken bitsin
Yok bitmez.. acar hatta pisman olur. Sen bu sekilde kalir tepki vermezsen. ozur filan dilerde. Şu an fevri artislikler yapiyor. Doner. Amma yerinde olsam drvam etmem
Yok etmeyecegim zaten Şu an uzgunum ama dedigin gibi ilerisinide getirir yoluna baksin
Yasin kucuk aynen. Daha duzgun birisi cikar karsina
Tesekkur ederim tum yorumun icin
Reca... canim sikiliyodu vakit olduruyorum sorun yok
Bende canim yaniyodu erteliyorum
Neyi erteliyosun
Kufretti, engelledi, terketti. 2 senelik ilsiki rezil sekilde bitti. Aglamayi erteliyorum
Bence sevin.. gercek yuzunu gordun. Ayrica bahane ariyormus. Cok daha once bitmissin omun kafasinda
Mantigim senin gibi konusuyor. ama aileler biliyordu isyerindekilrr biliyordu Şu an odamdan bile cikmak aciklama yapmak onunla karsi karsiya gelmek istemiyorum. Ve yazik cidden demeden edemiyorum
Anladim ilk defa basina geldi gencsin ama az vakit gecain.. aaa ne kadar sacma sapan bisey icin aglasim bosseylere diyeceksin. Bunlar insan iliskileri olabilir hersey cok takma sevin bence. Ayrica insanlari taniyosan deneyimlendin
Ben bu kisiyle ayni isyerinde calisiyorum biliyomusun? Sen benim yerimde olsan napardin
Sonucta o seni kaybetti. O dusunsun o senin arkandan kosar daha. Sen yuz vermeyince daha kivranir o. Sakin ol biaey olmaz. Ama sadece sakin ol ve geri adim atma
Tesekkur ederim iyi ki varsin
Yok canim. boş ver takilma. Sende iyi ki varsin.
🌹🌹☺️
Tamam sana limonata ismarlicam 😉
Niye
Icin ferahlasin 😁😁
Dunyadaki tum limonlar sıkılsa ve hepsini icsem yine ferahlamam agir geldi
Tatlim abartma.. sanirsin evlisin aldatildin.. bak beterin beteri var.. hiyarin biri değerini bilememis. Hepsi bu
Senin sevgilin var mı
Niyeki
Cok mantiksal konusuyonda ondan dedim
Bana erkek kafasi hakkinda yardimci olsana ben Şu an o beni terketti ondan ayrildim diye vs degilde sadece gururuma dokunuyor pismsn olmasini istiyorum
Engellemis acarmi bilmem ama sence pisman olmasi icin Şu an engelli mi durmali hic tepki bile vermemelimiyim
Pesinden kossun. Sen sakin kal dedim ya. Hatta hic umursamadan devam et. Hatta arkadas grubunla takil
Engellemistimya dursunmu engel
Birak dursun. Sana ulasmaya calisinca ulasamasin
Ulasmaya calismaz o adi kopekde. Dursun seni dinlicem
Sen pesinde kosmazsan calisir. Tek kural senin geri donmemen. Hatta hic s. kleme.
Tesekkur ederim uygulayacagim
Umarim. isine yarar
Umarim
Hayirlisi
Amin