Erkekte kas önemlimidir
Hangi kas grupları daha çekicidir ?
profesyonel acıdan vucutgeliştirenleri nasıl buluyorsunuz?
Hangi kas grupları daha çekicidir ?
profesyonel acıdan vucutgeliştirenleri nasıl buluyorsunuz?
Kas değil şekilli ve sert vücut seviyorlar. Düşük omuzlu adamdan elbette haz almazlar. Erkek dediğin heybetli -benim gibi- olur çünkü. Şöyle ellerini sürdüklerinde hamur gibi birşey değilde sertlik istiyorlar.
Abartmanında alemi yok ama vücut hacimlensin ve sertleşsin biraz onlar için kafi hatta fazla bile. Eğer göğüs genetiği, bel genetiği bende olanlar gibi mükemmel ise daha şanslısın demektir. Öyle ki hiç çalışmadan bile Apollo beli vardı bende. Göğüs ve belin genetiği güzel ise Titan gibi olursun biraz çalıştın mı.
Beslenmeye dikkat tabi.
Kaslı erkekleri çok çekici buluyorum. Tabi abartı olanlarından değil, fitness vücudunun birazcık daha üstü kastettiğim. O sert hatlı, kaslı vucuda dokunmak kadar güzel bir his yok. En çekici bulduğum kas kol kası ve göğüs kası. Heteroseksüel bir erkek nasıl oluyorda kadınların göğüslerini ve kalçalarını gördüğünde cinsel olarak etkileniyorsa bende bir erkekte güçlü, kalın kollar ve hacimli bir göğüs görüğümde cinsel olarak etkileniyorum. Birde üstüne kirli sakal, geniş omuz ve 1.85 civarı boy varsa tadından yenmez.
sixpack çok estetik duruyor bence :) sixpackli bir erkek her zaman diğerlerine göre +1 :) ama öyle yarışmalardaki gibi çok iri yarı erkekleri çok itici buluyorum
sixpack adonis pazu bende seviyorum :)))
aşırıya kaçmadıkça biraz sert olmaları iyidir benim gözümde bu iyidir.
böyle fazla kaslı bişey görsem korkarım mesela.
ciddi bu kadar kasın yeterli olduğunu mu düşünüyosun ?
yeter ya fazlasına gerek yok
ilahi sen adamın bi adonis çıkmış amuz kası 0 karın kaslarının cizgisi belli olmuş çıkmamış bile pazu bile yok bu adamdaki kas yeter dedin ilahi hiç gülceğim yoktuu
birazda göbeği olsaydı iyiydi valla
:)))
ama ben beğenmiyorum napim
Cevap
9Cevap
Allah'a şükürler olsun atletik bir vücudum var. En önemlisi omuzlarımın geniş ve dik olması. Bazen bakıyorum da, ne kadar çok düşük omuzlu, iskeletimsi, kambur ve sümsük tipler var. Gençler biraz dik durun, spor yapın, en azından evde 100 mekik, 50 şınav çekin. Hafif 6 baklava, ufaktan şekillenmiş bir göğüs ve birazcık kabarmış biceps (pazu) sizi çok iyi gösterebilir. Ayrıca giydikleriniz de yakışır. Bu arada dar omuzlu cılız tiplerin slim fit gömlek giyme olayı tamamen bir estetik cinayetidir. Saygılar..
100 mekik 6 baklafa ozaman boyundan 10kilo eksik kilon var kardeşim doğru tahmin ettimmi
Boy 176. Kilom da 63. Hiç kesilmeden 50 mekik ya da 50 barfix çekebiliryorum. Tahmin iyiydi (Y)
ee bizde biliyoruz bişeyler 50 mekik az ama
Ya mekik biraz kasıyor beni.
barfix demirine ayaklarını koy vucudunu kaldırarak karın çalış çok etkili oluyor mekikte
Öneri için teşekkür ederim, denemeye çalışırım.
dene çok etkili
Kimine göre önemlidir. Kimine göre değildir. Kız tavlamak için vucut yapıyorsan yol yakınken dön umduğunu bulamayabilirsin. Misal benim aldığım ilk tepkiler şu şekildeydi:
Ayy o ne biçim kol öyle bacağım kadar. ( Hoşlanmayan tip )
Çok iyi olmuşsun ( Hoşlanan tip )
Tüm genellemeler gibi bu hususta da genelleme yanlış olur. Fakat bayanlar genetik kodlarından ötürü kendini koruyabilecek bir erkeği çelimsiz ayakta sallanan bir erkeğe tercih etme olasılıkları yüksektir. Ama bu da garanti değildir. Gönül bu ya belli mi olur :))
öyle her yeri davul gibi yapmıycan. Ben hergün spor yapıyorum yani haftada 4 gün spor salonu diğer günler de evde. 1 saat cardiyor çalışıyorum six packs kolay olmuyor mideye iyi çalışmak gerekiyor. Kollar ise daha çabuk şekil alabiliyor. Amino asit takviyesi ile daha çabuk oluşabiliyor. Ama amino asit sadece 1 kez kullanmak mantıklı yani 1 kutu yeterli.
karın kası için çok çalışıpta kaslar belli olmuyosa l-carnitine al yağ yakıcı almak istemiyosan hardline amino 3000 içinde 60grm l-carnitine var.
dostum az karın kasın olsun ama oyle cok fazla degil derinin altında sertligi olucak pazu zaten her erkekte var sekilli bir omuz ve gugus kızlar sever ama cok fazla degil ... sadece duzgun dursun yeter oyle hayvansı bi goruntu sevmezler... sıska bisiysen sıskada sevmezler az kilolu isterler guclu olucan erkek kuveetli olur :) zayıflar cok gkuvvetli degil bence :) siklet farkı oluyo :)
mümkünse kız tavlamak için kas yapmasınlar. gayet itici.
adam üşenmicek sabah akşam yıllarca spor yapıcak kız tavlamak için mi yapıcak .
benim ilk amacı kızları etkilemek için olamaz kızlarda ne zannediyosa kendilerini
egom için
anlıcağın kası kendim için yapıyorum
kısa kalıyosun ayakta çalışınca kısalıyo hatta caesar
aynen dambılı bile ayakta çalışmamak lazım ama ayakta aldığın verim çok yüksek oluyor oyüzden boyun gelişimi dediğin gibi duruyor.haltercilerin çoğu dediğin gibi kısa
Adonis kası harika.
Tüm erkeklere yakışıyor diyebilirim.
sanki bi ömür sürüyor adonis yapmak öyle bi dedinki biraz çalışma biraz takviyeyle yaparsın bukadar umutsuz olma
fit bir fizik her zaman için çekicidir abartıya kaçanlar var onlar itici oluyorlar sadece.
Hayvan gibi dana gibi kas yapan adamlarden nefret ediyorum hatta öldürmek istiyorum ama düzgün normal bir vicut yapan kişi iyidir mesela yetecek kadar kasın olması yeter normal yada hiç olmasada olur yani
cok kas kötü cicim .
ne cok nede az olcak.
vücut geliştirme falan kesinlikle tavsiye etmiyorum
estettik durdugu falan yok cidden
Kızlar cılız erkek istemez genelde o yüzden kas önemlidir.
insan haraketlerini sağlıyan çok önemli yardımcı uzuvlarımızdır...
erkeğin güçlü olanı makbuldürr...
Sevgili olarak kullanmayacaksın sanırım; kavgaya mı götüreceksin?, ya da koruma olarak mı düşünüyorsun ?
keşke her kız senin gibi düşünse :(
baybface tiplerle kız gibi cocuklarla çıkan kızlar var onlarla kimse çıkmaz diye dedim
ne konuda zor seciyosun
tanımadan kimin 3 günlük kimin ömür boyu süreceğini bilemezsin
o 3 günlük dediğinle bile bir ömür sürebilir
off çok zor ama belki bulursun
bence kas erkekleri hayvansı gösteriyo hayvansı erkeklerde itici oluyo :D:D kas olmasın bence
Türk kası = göbek :D Hiç çekici durmuyor fazlası zarar...
Kas önemlidir ya...
+1 verdim
bence atletik vücutlu ve kaslı erkek gayet çekicidir
kızların çogu adonis'i begeniyor :)
aynen çoğu kız adonisi sexi buluyor benim arkadaş camda bi arkadaşına adonis kasını gösterdi kız ertesi hafta soluğu cocuğun yanında aldı okadar etkili...
Fit bir vücut iyidir .
adonis kası fena olmaz hani :D
yorum yok !
adonis kası karın kasına göre kat ve kat daha kolay bi kas
Adonis kası karın kasına göre kolay mı dedin ? bana mı öyle geldi :D:D
çook :D
ne kası ya ben göbekli erkkelrden hoşlanıyorum :))
zevkler ve renkler tartışılmaş şahin K.nın göbekten diyosun anlıyorum seniii :D
o kim yaaa :)
sevgilim göbekli olduğu için öyle dedim :)) kaslı olsaydı belki kaslılardan hoşlanacaktım
boşverrr :))) önemli bi şahsiyet değil actör olduğunu bilsen yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar