Yolda gördüğünüz bir kızla tanışmak ister misiniz? Bu ne kadar sağlıklı?

Geçen gün ben bi arkadaşımla öğle molasında çıktım yedik iştik.sonra dönüyoduk kursa.kursa geldim tam kapıyı kapatçaktımki bi çocuk bakarmısın dedi efendim dedim kapı aralığından burada ne yapıyosunuz siz dedi resim yapıyoruz atölye burası dedim sonra tabelaya baktı hım peki teşekkürler dedi kapıyı kapadım.

bugün yine aynı yerde aynı çocuğu gördüm tektim bu sefer.marketten meyveli yoğurt alıp kursa doğru gidiyodum.çocuğu gördüğüm halde bi tepk vermeden dosdoğru gittim.sonra baktım bi arkadaş karşıdan geliyo dur bende şurdan bişey alcam beraber çıkarız dedi.arkamı bi döndüm o çocuk.sonra pat diye soruverdim.sen neden geçen gün öyle dedin diye.(çünkü düşündümki bu sanırım o atölyeyi kerane gibi bi yer mi sandı ne.gayet spor giyimliydikte rahat olmak için çizerken.hani açık bişeylerde yoktu üstümüzde.eşorfmanlar vardı)çocuğun cevabı: ya aslında ben tanışabilirmiyiz diyecektim ama o an ağzımdan o çıktı neden öyle dedim bende bilmiyorum dedi.bende hı tamam o zaman diyip yüzüne bile bakmadan gittim.bildiğin takip ediyo çocuk.

1)bir daha karşılaştığımızda nasıl bir hal takınmalıyım? çok sert bi dillemi yoksa nazikçemi ne diyim yani?

2)sizcede doğrumu söylüyordur?ben şüpheliyimde.yani belkide o orayı farklı algıladı ama ona böyle bişey sorcağımı beklemiyodu soruncada tanışmak istemiştim falan diye uydurdumu acaba? yani gerçekten amacı tanışmakmıydı?

3)böyle yolda bir kaç gündür gördüğü kızla tanışmak isteyen biri hakkında ne düşünmem gerekir? amacı farklıdır sanırım.ama önyargılıda davranmak istemiyorum.görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Yolda gördüğünüz bir kızla tanışmak ister misiniz? Bu ne kadar sağlıklı?