Neden benim yakışıklı sevgilim olmuyor? Ben çok güzelim, ama yakışıklı sevgilisiz işe yaramıyor..
Nerden bulucam?
Nerden bulucam?
:)acık söylım .bızım turk kızları erkektende yakısıklıktan anlamıyo zaten .bakıyorsun ks ye cocuk bunu boynuzlamıs .tokat atmış .aşağılamış .oturmuş burda soruyor nasıl davranmalıyım .aşa yukarı dunyanın her ulkesıne gitmiş biir olarak gözlemlerım .türk kadınının her acıdan cok ekmek yemesı gerekır .sen fızıge yakısıklıyı arayım bulayım derken .elın akıllı kızları kalıteyı bulup basıyo nıkahı gerı kalanda burda kocasınla dertlerını paylasıyo .erkekte önce karakter sonra zeka olmadıktan sonra gerı aradıgın herseyden 3 ayda vazgecersın.krıterlerınızı bıraz daha gözden gecırınız derım ben.
işte böyle erkekler isterim. ama kilosu var hafif biraz daha verse iyi olur idare eder.
evet biraz da kısa
ama idare et
:D
Yakisikli erkeklerin genelde az guzel diyelim sevgillileri oluyor ve guzel kizlarinda tipsiz erkek arkadaslari oluyor bu hep boyle oldu. Zitlar birbirini ceker. Cok zengin olman lazim yakisikli sevgili bulman icin. Futbolculara bak alayi tipsiz yanlarinda super hatunlar var :)
Olmaz beybili doğanın kanuna ayrıkırı güzeller maymuşlara layık :D
Cevap
32Cevap
yakışıklı erkekler ve güzel kızlar sabittir her zaman ..çirkin kız ve çirkin erkek diye tabir ettiğimiz kişiler herzaman yakışıklı erkek ve güzel kızın peşinden koşarlar..yakışıklı erkek ve güzel kızın biribirini bulması için sabit olmaması gerkir birbirlerine doğru hareket etmelidirler...böyle yakışıklı erkekler ve güzel kızlar birbirine kavuşmuş olur..(burdaki birbirlerine doğru hareketten kasıt kaprisli ve kibirli davranmayıp birbirlerine pas atmaktır)
Sadece yakışıklı olmak yetmediği gibi, sadece güzel olmak ta yetmez. Eğer hayalindeki erkek modeli tarafından tercih edilmiyorsan, demek ki eksik olan birşeyler var sende.
KS nin btün erkekleri yakışıklı
kızları manken gibi:))
Güzelliğini hangi alanda kullanma eğiliminde olduğuyla alakalı bir durum,Sen yakışıklı bir sevgili bulmak için mi yaratıldığını düşünüyorsun?
Nerelisin şimdi sen?
Bu cinsler nerede yetişiyor, merak ettim..
Bende çok yakışıklıyım kendime göre... (nasıl mı? tanıyan bilir ) görüntü güzelliği olupta eşini tınlamayan kocan eşin olsun istersen güle güle...
Bunu gizli olarak sormasaydın bak seni ks nin tüm yakısıklı erkekleri nasıl eklıyordu :)
yok bulamıcan.çünkü armudun iyisini ayılar yer diye bir laf var ya seninkide o misal.
yakışıklı erkek yaz 3131 e yolla yakışıklı erkeler cebine gelsin... bu hizmetin bedeli sen yabancı değilsin yaparız bişeyler:)
yakisikliariyorum.coma bak hepsinde benim resmim var :))
Geldim abisi, en iyi cevaptakiler kadar olmasa da az buçuk giderim vardır:(
o yakışıklılar seni güzel bulmuyor diye olabilir mi?:D
dedıgım kadar guzelsen bulursun bu saate kadar bulamadıysan demekkı dedıgın kadar guzel degılsın
Herkes güzel sevişir ama unutma çirkinler daha güzel sevişir.
yakışıklı erkek bulmak için seninde çok güzel olman gerek :)
pazardan mal mı alıyosun bea ((:
İstanbulda değilsindir.
belgrad ormaninda bulabilirsin
yaz telimi veriyorum :))
Tam adresi <<<<<<<<<<<<<
Burda bulabiliten var cok kiz duskunu var cunku :/
sen bizi bulamazsın.. biz seni buluruz..
mankenlik ajansına git
bimde bulabılırsın belki .
yakışıklı sevgilisiz :(
güzel hatunlar hep gargamel tipli erkekleri bulur
KS. de çok var, ama şansına denk gelmesi lazım
Burada ara kesin bulursun.
Aynı dertten muzdaribim :((
buda senı kutsasın
Sadece güzellik yeterli olmuyomuş demekki...
dimi birde zeka ve cesaret lazım...
çok yakışıklı çok dert demek kalbi yakışıklı olsun
ben varımda sen benden büyüksün lsşdkaldkasşdsd
ben varım buradayım :)))
buyrun benim...
:)
Soran ben degilim.
ahahahah
sen beni eksilemezsin
tanışalımmı?
bizim mahalleye uğra
Benim iştirgama bak