Herkese merhaba;
Yakışıklı ve burnu havada olmayan erkek nasıl bulurum? Yakışıklıların burnu havada da
Yakışıklı ve burnu havada olmayan erkek nasıl bulurum? Yakışıklıların burnu havada da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz de aynı şeyi kızlar için düşünüyoruz nedense. Güzel ama... neyse. :)
Bir erkek olarak şöyle bir taktik verebilirim sana. Yakışıklı erkeklerin olduğu ortamlarda zaman geçirip güzel özelliklerinle dikkat çekmeye bak. Tabi ki seksapaliteyle değil. Başka amaçla gelirler sonra. Mutlaka sana yanaşan birileri olacaktır. Bu ortamlar nelerdir. Park, spor salonu, kurs, iş ortamı da olabilir, yani sana kalmış.
valla guzel kardesım k. bkma ama gotu kalkmamıs erkek sayısı az anladın mı yakısılısıda burnu havada topuda ıbnesıde allah yakısıklılık onmlı deıl be gonlu temı zolsun yanındaykn senden baskasına bkmasın gozu senden baskasını gormesın yakısıklılık onmlı deıll
şu anda en doğru yorumu sen yaptın? Aynen öyle adam tın tın. Ne içini ne dışını süslememiş bir de burnu 10 karış havada. Anlamıyorum bu erkeklerdeki özgüveni. Siz de mi öylesiniz?
Yakışıklı ve burnu havada olmasi daha bir çekici bee :) Dışarı çık kafelere falan git otur bir kahve iç oralarda yeni aktivitelere başla yeni ortamlara girmeye uğraş falan yani bilemedim tam :)
sen arama bir gün karşına çıkacaktır sana göre yakışıklı ve mütevazı biri olacaktır
yani ben kendimi böyle avutuyorum :) dene
Cevap
86Cevap
bunun kendi tipinlede alakası var tabi.. sonra davranışlarınla, giydiklerinle, ortamınla, konuşmanla, mimiklerinle..
Het an ve her saniye güzel ve bakımlı kadın olmak için kendine çook özen göster. Onlar seni bulur merak etme. Sen de aralarından seçersin.
Hem yakışıklı istiyorsunuz hemde burnu havada olmasın istiyosunuz.
Anacım, siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz..
Sen önce dürüstünü efendisini sana değer verecek birisini adam gibi adam bul da yakışıklısı kalsın. Ne demişler güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter güven güzelliğine bir sivilce yeter.
www. yakışıklıkibarhavasızerkekler. com
burada bulamazsan gel beni bul yakışıklıyım kibarim hiç havalı değil sempatik neşeli sadık biriyim.
yakışıklıysan olabilir
Öyle diyorlar ben demiyorum. D daha begenmeyen kız cıkmadı
tatlım sen niye ozaman kimseyi bulamadın. Elini sallasan ellisi.
Bulmadığımı nerden biliyorsun bulduklarım hep bozuk onla bunla yatmış yemediği nane kalmamış... ben daha hiç bir kızın elini tutmadım yarın bir gün el olur sonra hak edenin yüzüne vicdanım rahat bakamam diye.. ve hepsi de el oldu
çok doğru yapmışsın maşallah.
Namus denen şey kadına özgü diyenler hz yusufun sakındığı şey neydi?
Yakışıklı değilde adam gibi adam arasan daha mantıklı sevdiğin zaman dünyanın en güzel insanı o olur önceliğin adamlık olsun efendilik olsun sonra zırlıyonuz neden erkekler böyle herkes aldatır mı ve dahası
O dediğin erkekler içine kapanık olur ve zor bulunur. Uğraşman lazım. 😎
Yakışıklılar da yalnız kalır onun yalnızlığını doldurman lazım
Ahahaha merak etme gelecek cevaplar arasında en az onyüzbinmilyon yakışıklı çıkacaktır :)
sende diysun yakısıklıların burnu havada toto arşa değiyo nasıl bulcen olmayan seyi
Yakışıklı olup yakışıklı olduğunun farkında olmayan birisini bulursan olur.
Bende Güzel Olup Güzel Olduğunun farkında olmayan birinia arıyorum mesela.
yakışıklı bir çocuğun burnunu kes parmağına yüzüğü tak olsun bitsin.
Soru tuhaf olmuş! hem yakışıklı nasıl bulurum diyorsun hem olmasın diyorsun?
hayır öyle demedim yakışıklı ve burnu havadao lmayan dedim.
Ohooooo işin zor
sadakati olan allah korkusu ve sevgisi içinde olan biri olursa ancak dediğin biri olur zor bu devirde kimin eli kimin cebinde bu devirde çözmek zorlaştı
Burnuna estetik yaptırırsın olur biter.
Al sana 4x4 çocuk :D
Oturma organıyla koklama organı aynı hizada buluşuyor bunların.
Foursquareden. Manyakmısınız abi ya onu da burdan mı soruyonuz, gidin 2 kahve flan için, kafelerde takılın, gezin eğlenin insanları tanıyın.
Klon birini bulman lazım ancak diğer kısmı kusursuz biçimde olabilir :))
Yakışıklılık bu kadar önemlimi ya? idare edicek birşey bul sende :)
Herkese merhaba;
Güzel namuslu burnu havada olmayan kız nasıl bulurum? Güzellerin g*tü havada da?
bu şekilde bulamassın o kesin de ;)
sevmeye aşık olmaya bak sonrası en çirkini bile sana en yakışıklı görünür
Sen yakisikli erkek nasil nbulurum diyerek ooo daha cok katledicek yolun var elalem nasil kuran ogrenirim drerken ooo cahil
neden yakısıklı arıyosun? sonradan aldatıldım diye ağlamak içinmi ya da yakısıklı bir erkekle birlikte olunca kendını güzel mi hissediceksin
Aradığınz kişiye şuanda ulaşılamıyor , 5 e basın ben yardımcı olayım :))
ol bakalım. Haha
hayır
Abla işin zor valla bı devirde yakışıklı bulmak ayrı bir dert. bir de bunu havada olmayan bulmak apayrı dert
Allah yardım etsin
herkesi aynı kefeyi koymaktan vazgeçtiğiniz gün sanırım...
Sen daha tipine güvenmiyorsun. Hatta bu soruyu gizli soruyorsun. Yakışıklı erkek seni ne yapsın?
yakısıklı yaz 2222 gonder bıskolota evıne gelsın sadece 2,99 lıra :)
senin burnun havada olmasa yakışıklı birini aramazsın, onun için karşındaki kişinin de burnunun havada olması çok anormal olmaz herhalde
Bulursun ya kısmet bu işler :))
Hem önemli olan alçak gönüllü olabilmek :)
çıktıktan sonra hipnoz yaptır beynini falan yıkattır :D
Eminönünde kime sorsan beni tanır bir sorun olursa biz hep burdayız yani geri getirebilirsin
bu ne bicim soru :/ manavda bulursun mu diyelim ne diyelim :D
yakısıksız ama durust bul sende krıtere baglı kalma abla :)
Önce arafigin özelliklerin bayan olanı misn kendine onu sor;)
Sen gereken bakımını yap o seni bulur artık aralarında eleme yaparsın
napcan yakışıklıyı artık benim gibi çirkinlere de bir şans verme yaşın gelmiş de geçiyor::::))))
Ne kadar güzelsin yakışıklı birini hak ediyormusun onu bilmemiz lazım aga
Bulursun bulursun sen havalı olma da.
ben havalı değilim.
doğru söze ne denir?
Yakışıklıyım Ama
Burnum Havada Üzgünüm :)
al babanı otur karşısına. ...
bimci vardı sitede ona bir sor..
Ben ayarlardım da burnu havada onların.
özeliklerini imalat fabrikasına ver onlar yapsın
bulursun belki , umut et
Aynı şekil bir kız varsa haber versene kanki
var ben. Güzel ama bahtsızım herhalde.
Nasi bisey ariyorsun yakisiklidan kastin ne :)
böyle sakallı olan bazı tipler var ama hpesi değil. Onlara bitiyorum.
Bak bakim profil resmindeki benim. yakisiklimiyim sence
Kanada'ya gitmen lazım. Aradığın orada %100
evet ya benim Kanadalı arkadaşım vardı. Gerçekten adam çok yakışıklıydı. İşi de iyiydi ama chat arkadaşı yani.
Erkek ve kızları çok güzel oluyor ve dost canlısı terslemek gibi huyları yok milleti. Seneye tatile oraya git aradığını bulursun
aslında o da beni çok beğeniyordu yüz fizik olarak. ama biliyosun interneti adamların ne amaçla kullandıklarını. Tam 2.5 yıl arkadaşlığımız sürdü internetten. Daha sonra bana oranı buranı aç deyince ben de sildim.
Kesin türk göçmenidir o :D
değil. Kanadalıyım dedi.
işin garibi de adam Kanadadaki en iyi üniversitelrin bir tanesinde öğretim görevlisi bölümlerimiz aynı.
Ben şimdi isviçreliyim desem. İnanırmısın
hayır.
Türk olsa anlamaz mıyım?
Ee o zaman onun gerçekten kanadalı olduğuna neden inanıyorsun? belkide dediğim gibi göçmendir.
Çok önceden yerleşmişlerse anlaman imkansız gibi.
iyi peki öyle olsun.
valla ben varım ama bende evliyim :))
bana mesaj at özelden :D :D
bak burada bir çok yakışıklı kardeşimiz var.
Heryerde var, sen nerede nasıl arıyorsun?
uzaklarda arama S:ADAS
Yakışıklı erkeği kapıyorlar.
aynen öyle. Baktım hepsi kapılmış.
lafın gelişi diyorum ama yakışıklıyı güzeli fazla boş durdurmazlar. İşte benim gibi oluyor kapılmayan tek tük.
benim degil ama yaş sorunu var gibi
yaş sorunu derken*
25 29 ?
ben de anlamadım 23 yaşındayım ben niye öyle gösteriyor.
sitenin saçmalıgı diyelim 18 24 yapsaydın keşke
nasıl düzeltiliyor.
ilk kayıt olurken sadece düzelmez
anladım neyse yaaa
arayarak ya da etrafa bak
Sen güzel misinde gizliye alıyon pamps :D
Ara beni yala beni pamps :D
Yakışıklı olmayan erkek jude law olmayan erkektir
Bak benim burnum havada değil istersen bir dene :)
Pazarda Taze ucuz mal aramak gibi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar